Sevdiğim erkek evli ve eşi hamile ama bana senden vazgeçmeyeceğim ben seni seviyorum Diyor lütfen yardımcı olun?

Sevdiğim kişi ile biz 2018 yılında ailelerimiz yüzünden severek ayrılmak zorunda kaldık ben asla onu unutmadım ama kendisi 2019 yılının sonuna doğru evlenmiş sonrasında bana ulaştı evlendim ama pişmanım ortak hiç yanımız yok anlaşamıyorum seni seviyorum dedi bende dedim ki sen tercihini yapmışsın yolun açık olsun benimle işin olamaz dedim bir daha yazmadı yine aradan zaman geçti dün bana mesaj attı benden duymanı istedim eşim üç aylık hamile allak bullak oldum istemeden oldu ben seni seviyorum bebeğimin doğmasını bekliyorum ben ona bakarım tek başıma eşimle ayrılacağım sana tertemiz bir sayfa açıp geleceğim senden vazgeçemiyorum dedi bende kendisine böyle bişeyi düşünmemesini ailesine odaklanmasını söyledim artık biz olamayız ortada bebek var dedim ve engelledim sizce niye böyle ne yapmaya çalışıyor evli çocuğu olacak sevmese istemeden de olsa çocuğu olmazdı yani değil mi bana böyle olmasının söylemesinin nedeni ne olabilir ve siz olsaydınız ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ediyorum 🙏
Sevdiğim erkek evli ve eşi hamile ama bana senden vazgeçmeyeceğim ben seni seviyorum Diyor lütfen yardımcı olun?