AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Öncelikle allah analı babalı büyütsün. Eşiniz hemen bu davranışa geçtiyse öncesinde de sıkıntınız vardır diye düşünüyorum. Yani konuşmaktan ziyade biraz daha gözlem yapın eğer hale devam ederse dile getirin bence. Yeni doğum yapmış kadın daha sevilesi olur , eşiniz sizin kıymetinizi bilmiyor bence. Dediğim gibi kendinize de dikkat edin ama onun saçma sulak cinselliği için değil kendiniz için.😊
Çocuğu kucağına ver sabah akşam baksın o ara zaten ilgi odağı başka birşey olamaz sizde diyet yaparsınız 😂😂
Sence böyle bir tip çocuk bakar mı?
Ben zaten hiç çocuğa bakan bir erkek tipine denk gelmedim ki 😂😂 hep sanki yolda birinin çocuğuna denk gelip 5 dakika seviyormuş gibi davranıyorlar 😂😂
Sen öyle olma işte :D
Ben emin olabilirsiniz ki kesinlikle öyle birisi olmayacağım çünkü hayatımda biri yok, önümüzdeki 5 yıl için böyle bir planım yok, 5 yıl sonra evlensem o yaştan sonra çocuk sahibi olmanın pek mantıklı tarafı yok ama diyelim ki evlendim ve çocuğum oldu e zaten benim çocuk sevme gibi bir huyum hiç yok 😂😂😂
Çocuk sevmiyorsan yapma o zaman. Herkesin çocuğu olmak zorunda değil sonuçta :D
Tabi yani zorunluluk yok zaten bu konuda bir başlangıç da yok benim için hiç bu topa girmiyorum evlilik gibi 😂 Dip not : Hep böyle diyenler yarın sabah evleniyor 😂
:D
Standart durumlar sen kendine bunu dert edip buna üzülme. Sütten kesilme. Düzelir merak etme zaman tanı biraz kendine ve ona
Tuhaf, benim karım çocuğumu doğursa ona daha çok bağlanırım. Aranızdaki ilişki kuvvetli değil anladığım kadarıyla.
MK sende bula bula böyle bir dangalagimi buldun evlendin zihniyete baksana adamın ulan Yenidoğan yapmış kadın daha tatlı saha pamuk pambuk olur sevecen güzel olur tam yanakları sikmalik olur elin boyalı kadınları berbat olur Ayy boyalı igrenc
Hemen de çocuk yapmissin
Birde pileli etek giydiklerin de çok tatlı oluyorlsr
Bende karşı taraftan benzer bir durumdayım sana anlatayım istersen. Ancak bunu açıkça komuş derim özet olarak
Adam yarım mı kaldı acaba niye öyle oldu tam doyur adamı
Üzgünüm ama esin tam bir orspu cpcugu.
sen zor duruma düstügünde boyle yapan bir adamdan kurtulman en iyisi. Ama zor. Cocuk var😏
Şöyle hareketler sergileyen erkek net karaktersizdir. Davranışının farkında olduğunu belirt de utanma duygusu çalışsın biraz.
Bende dogum yaptim benimki daha cok asik oldu bana vucudun muhtesem falan diyor gerci ben kilo almadim ya hatta eski kilomun da altina dustum ama sizeboyle davranmasi ayip sen 9 ay onun cocugunu taşı o da boyle yapsin ben olsam direk bosardim onu
Doğum nedeniyle kilo aldi diye sevgisini esirgeyen bir erkek mi?
Allah kimsenin başına vermesin
Spor ve diyet diyecem ama su anda emziriyrodundur bide sezeryansa dikiş vardır ama en iyisi diyetisyenle kontrollü yap diyet
Lohusallık dönemindesin ondan sana öyle geliyor olabilir inşallah öyledir yani başka kadınlara bakıyorsa sıkıntı
Gördün mü F bey ben haklı çıktım
Malesef A hanım 😄
Yıllardır ben araştırma yapıyorum rezillik diz boyu
Herkesde böyle değildir heralde ya
Öyledir
Sende soğuk davran kendine gelsin biraz onun çocuğunu taşıdın herşey insan icin bunun yaşlılığı hastalığı var bunu konuş onunla
Sizde Sevişin eşinizle erkekler böyle demek gözü hemen kayıyor. Lohusasın sonuçta bilmiyor mu? Ona çocuk vermişsin anne olmuşsun. Dünyada ki en güzel duyguyu tatmışsın onlar biz gibi düşünemiyor demek.
Üzüldüm eşine söyle rahatsızligini farkına varsın o da
Yeni mi evlisin
Erkeklerin çok bencil varlıklar olmasından kaynaklanıyor. Bence açık açık konuş imadan anlamaz bu hödükler
İnsan eşini her haliyle sevmez mi ya bu nasıl adam.. üzüldüm Allah yardımcın olsun canım
Eşim tam bir hödükmüş kusura bakma da. Anlayışlı ve sana yardımcı olması gerekiyor. Bir de önemli olan iç güzellik derler. Çoğu ikiyüzlü bu erkeklerin.
Eşin*
Uzaklaşmaya başka kendini bakmaya başka sonra o geri dönerse bu sefer sen kabul etme
Doğum yapmasaydın da belki yine de başka kadınlara bakardı. Sadece sebep o olmayabilir
az ye nefsini zorla eşin gayretini görürse senden başkasını gözü görmeyecektir.
Eşin uyuyakalmis numarası yapıp başkaları ile irtibat kuruyor
Çocuğu emzirdiğin için çok kolay kılo verebilirsin diyet yap 1 aya tığ gibi olursun
Neden boşanmıyorsun? Tabi eğer kesin olarak o tarz bir çapkınlık gördü isen.
sen eşine bir evlat ver 9 ay karnında taşı emzir büyüt besle oda sen kilo aldın diye başkalarına baksın bu nasıl bir kafadır ya?
Annemin boyle insanlar için cok guzel bir sozu var mayasi bozuk eger esin boyle birsey yapiyorsa mayasi bozuktur net
Aynen
Evet cidden tehlikeli bir durum. Esinle konusmalisin cunku seni sadece vucudun icin seviyosa iliski yikilir
Yeni doğum yapıyorsun ve kocan başkalarına mı bakıyor
Zayiflayamıyor musun peki
O hemen olmuyor.
Sende haklısın tabi
Ciddi ve sert bir şekilde belirt. Bu durumdan mutsuz olduğunu, başkalarına bakışlarını yakaladığını ve ilgi istediğini konuş
Himm daha yeni doğum yapmissin zaten istesende bisey yasayamazsin ki dur bakalim bismillah yani.. ayrica yeni bebbmegini kucağına almis gozu baska kadinda mi cok tihaf geldi bana
Terbiyesize bak. Bence boşanacağını söyle bak Nasıl tutuşuyor. Eğer hareketlerini düzeltmezsede boşa gitsin. En yüksek miktarda nafaka ve tazminatta al,çocuğuda gösterme bu karaktersize. Evlenmeden öncede bu tarz davranışları varmıydı?
Kocan biraz saygı değmez biri sende kendini toparlamaya bak bakım yap az biraz
Bu zamanla toparlanacak bişey emziren kadınlar kolay kilo veriyor eliniz sabretmeyi bilirse tabi ama eğer memnun değilse diyetisyene göndersin şartları sağlasın en kısa sürede vermeniz için
Sen de kendini başka erkeklere sergile eşin akıllanır
sogutma kendinden sende biraz bogazını tutacaksın kilo vermek icin ama yaptıgı yanlıs sogusa bile belli etmese daha iyi olurmus ben olsam kilolu demem gomerim yumuş yumuş 😋
Görünüm çok şeyi değiştiriyor... sen de görünümünü düzeltmeye dikkat et
Sen düzeltmiş miydin?
kiyamam... oyle sekersinizki... ben coktan kacirdim o treni ama bence aliniyorsun.. daha 1 aylik annesin.. kirkim bile cikmamis.. daha lohusasin.. sana oyle geliyordur
sikinti yapmmaa zamanlaa deyisirr simdii sadecee bakarr merak etme senii aldatmazz haa sen herzaman nekadar kilo alsanta yakinlini disilinii yataktaa gosteerr senii birakmazz inan bak uygula
Konu hakkında fikrim yok ama Allah anneli babalı büyütsün 🤲
şuanda alınacak yer arıyorsunuz..
Hayır kompleksli değilim. Şahit olduğum şeyleri yazdım.
Eşin namussuz değilse seni sevmeye, yeni haline yeniden aşık olmaya başlar.
Tepki verme sakın bir hamle veya kıskançlık ta görmesin senden
Ahh bu herifler niye böyle hiyarlar yaa 😏
evleneceğimiz insanları doğru seçmek gerek.. demek ki seni her halinle sevebilecek biri değilmiş
Tepki verme kendine iyi bak annemde kilo aldı aldatıldı beraber spor yaptık giyimine değiştirdim şimdi fıstık gibi seksi bir kadın oldu
Normqld2 nasıl aranız
Pek de iyi değil
Asıl sorun bu olabilir mi? B3n de b3nzer şeyler yaşıyorum dertleşmek ister misin?
Orda mısın
Bebiş uyandı ya da eşin uyandı sanırım
Konuşmak istiyorum seninle
Merak etme seviyesiz birisi değilim
Neden konuşmak istemedin ki :(
Sen birşey yapmayacaksın, o puşt adam olmasını öğrenecek.
Sabret kendine iyi bak. Tekrar eski haline döndüğünde. Burnundan getirirsin. Sen sadece onun burnundan getireceğin güne odaklan
Bir an önce toparlanmaya bak. Maalesef erkekler olarak bu süreçleri pek idare edemiyoruz
Kocan bir abazan terk et aylık 60 bin nafakayi da sok gtüne onun
Harika bir yorum muntazam
öncelikle kendine güven ve kontrol et yemeyisporu normae dönersin
Yeni yeni toparlanıyorsun zamanla düzelir bence erkeler niye böyle ya
İşte ben bazı insanların kısırlaştırılmasından yanayım. Gelde aksini ispatla
Iste bu yuzden asla evlenmiyecegim
Kilo almasan bakmıycak sanki. Birbirinizi kandırmayın, erkek her durumda başkalarına bakar sadece belli etmez.
iğrencsiniz o zaman
@fenasinbelasin elbette öyle yeni mi anladın. günaydın sana
Spor yap vücudunu iyilestir
Ah güzel anne 💘 çok değerlisin ve çok çok güçlüsün bunu asla unutma
Eşin aldığin kilolar yüzünden mi trip yapıyor cidden?