Arkadaş ortamında bakımlı kadınlara bakışlarını yakalıyorum, salonda uyuyakalmışım diye yatak odasında uyumaması beni o kadar rencide ediyor ki. Toparlanana kadar geçici bir süreç böyle olmasını bildiği halde bana soğuk davranmasına üzülüyorum ve ne yapayım nasıl bir tepki sergilerim bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayırlı uğurlu olsun evladiniz, ne kadar kıymetli, anne olmuşsunuz. 😍
Öncelikle şu anki tedirginliginizi anlamaya çalışıyorum , ilgi görme ihtiyacınızin tavan yaptığı bir dönemde daha duygusal olmanız, kırılgan davranmaniz normal.
Henuz 1 ay olmuş, kendinize bebeğinize odaklanin , emzirdikçe kilo vermemeniz imkansız, sabah uyandığınızda saçınızı mutlaka tarayın günlük dus alın , bunları kendinizi iyi hissetmek için yapin. Basit gibi gorunen seylerin pozitif katkisini gözardı etmeyin.
Etrafınızda destek alabileceginiz birileri varsa onlardan yardim isteyin, is yükünüzü hafifletebilecek insanlardan ricada bulunun.
Bir adaptasyon süreci yaşıyorsunuz sevdiklerinizle iletişimde olmak sizi rahatlatacaktır.
Bahsettiğiniz durumla ilgili de mutlaka eşinizle konuşun, uzuldugunuzu , bu durumun size kendinizi kötü hissettirdiğini söyleyin, kilo verme konusunda destek olursa bunu daha hızlı basarabileceginizi söyleyin.
Evlilikte altın kural : Acik , net ve sade bir iletişim kurmak. Icinizde tutmadan konuşun lütfen.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
özellikle toplulumuzda şöyle bir durum var, erkekler kadınlara doğum öncesi erotik bir şehvet beslerken, doğumdan sonra onu kutsal bir anne göreviyle bütünleştirip seksten tamamen ayırıyorlar. kendi çocuklukları, büyüdükleri ortam, toplumsal dogmalar... her şey bunu tetikleyebiliyor. kadınlar bir bebek sorumluluğuna ve annelik görevine neredeyse doğuştan içgüdüsel bir şekilde hazırken; erkekler sonradan (hatta onlar için aniden sayılabilecek bir şekilde) babalık görevini, bebeği ve oluşan o büyük sorumluluğu kolay kolay kabul edemiyorlar. doğumunuzdan sonra size, bebeğinize veya evinize olan ilgisinin azalması, hatta bir nebze ilgisinin dışarı kayması olağan bir durum. üzerinde hissettiği o büyük sorumluluğu ve bebeğinizi eşinizle paylaşmalı, hatta onu biraz rahatlatmalısınız. yapmacık veya baskıcı değil, sakin ve ılımlı olmaya çalışın. üzüntünüz devam ederse bir aile-çift psikoloğundan profesyonel destek alabilirsiniz.
40 Yorumla
+1 yılOnunla konuş, al karşına. Kırıldığını, incindiğini söyle. Ama hesap sorar gibi değil. Her şey gönlünce olsun güzel anne ❤️
110 Yorumla
+1 yılDegismese de bakar
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
- +1 yıl
Insanlar cok eslıdır. Olmadıgını ıddıa eden de meraklı... sadece gerceklerı kabul etmek lazm
- +1 yıl
Bu arada bu senı komplekse sokmasın sakın. Sen yapabılecek en kutsal ısı yapmıs anne olmussun.. bebısnı A size bagıslasın. Analı babalı buyutsn. Adını ne koydnz...
Yanında yatmamasını da bırlıktelık yasmak ıstememesne baglama sakın
Soran+1 yılİyi ki senin gibi insanlar var 🙏
- +1 yıl
Tesekkur ederm naptm ki
- +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
Güzellik herkes için dikkat çeker fakat çok eşli yapıya sahibiz bakcaz tabi bla bla böyle saçmalık mı olur sevgiden önce saygı gelmelidir esine saygısı olan birinin bakışlarını koruması gerekir yoksa bizim de gözümüz kör değil biz de biliriz sinema izler gibi izlemeyi güzellik herkesin dikkatini çeker yani
- +1 yıl
@Gasdfg bunun muhattapı ben degılm yaratıcı diye dusunuorm. Gel gelelm bakmadgini arzulamadigni hayallerni suslemedigni nerden bilebilrm. Genlerinde var bu kacamak. Sadece su an dogru zaman olmadigi icn boylesn
- +1 yıl
@Gasdfg bunu hayatimin baharinda denedim. Ben bakmayim ki komse bakmasin. Bn bakmaym ki o da bakmasin... elde ne kaldi tombul taslak. Demem o ki kimin ne yasadgni bilemezsin herkesin yaklasimlari hekrse gore degisir. Soru sahibinin sorunu tamamiyle onun disinda gelisen insan defosu ile alakali. Eger oyle olmasaydi adrina limalar megan foxlar aldatilmazdi. Dusunsene bu ikisini aldatmak icn candice gibi biri lazm ama eminim o da aldatildi ki bu anektod somutluk icerior hanfendinin sorusu soyutluk.
Demem o ki hayati gercekleriyle gorup kabul edersen daha hazirlikli olursun. Buna da biz deneym diorz. Sanirm yeteri kadar acik olmustur tartismayi surdurmek istiosan burayyi daha fazla kirletmeye gerek yok iyi gunler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
86Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Dünyaya bir can getiriyorsun hemde ikinize ait bir can. Çocuk doğurduğu için karısından uzaklaşan, gözü dışarıya kayan hain erkekler 5 krş bile etmez.
Sanki onun bunun çocuğu, senin çocuğunu doğururken bozuluyor o vücut.
rezalet görüşler var...30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadas esinin o halini bile sevecegi uerde bu erkeklerin yaptigina bak. 9 ay tasimissin. Binbir emekle, nefes alamaz hale gelmissin hamilelikte. Sancilarla dogum yapmissin. Simdi toparlanma zamani. Lohusalik donemi. Yine hormaonlarin cirit attigi bir dönem. Ilk basta senin ve bebeginin sagligi onemli. Kilo verilir. Istersen afet gibi kadin olursun ama sen kadin olarak mucizevi bir varliksin. Bir melek getirdin dunyaya binbir zorlugu olsa da. Şu an senin dinlenmen, bebegine odaklanman, toparlanma süren ama erkekelrin bu dusuncesizlikleriyle kafamiz baska seylerle mesgul oluyor. En uzmemesi gereken, en destek olmasi gereken yerde boyle yapiyorlar. Şu an kilo vermeyi ve guzellesmeyi falan boşver bence. Sen evlenirken hastalikta saglikta, her halinle seni kabul ediyorum diye evlendi. Gozu disarda olanı geri ceviremezsin uzulerek soyluyorum. Karakterli olan zaten kadinin mucizevi bir varlik oldugunu, kendisine bir evlat vererek ne kadar guzel bir kadin oldugunu anlar. Ama karaktersizse yapacak bir sey yok. Istersen bu konuyla ilgili psikolog destek alip esinle konuşmasını isteyebilirsin. Evet bu belli bir surec eski haline illaki doneceksin. cocuk hareketlenince onun pesinde kosmaktan nasil kilo verdiğine sen bile sasiracaksin. Akilli erkek bunun bir surec oldugunu bilir ve destek olur. Gordugum kadariyla esin bu akla sahip degil. Senin Şu an yapabilecegin bir sey yok. Hemen kilo vermeye kalksan sagligina zarar verebilirsin. Sut veriyorsun yemekten kesilmemen lazim. Normal mi sezeryan mi oldu bilmiyorum ama suanda spor yapman zayiflaman hic dogru degil. Sezeryanda toparlanma sureci uzun suruyor yillari alabiliyor. Normalde ise vucudun yine 6 aya ihtiyaci var toparlanmak icin. Oraya da dikis atiliyor cunku. 1 aylık lohusan ve salak kocan keske seni uzmek yerine destek olsaydi.
10 YorumlaYa zihniyetiniz batsın be, bu adamın yaptığını nasıl normal görüyorsunuz ya,
Hamile kadınların eşlerinde bu olur demiş birisi ne demek ya bu bir kaç görüş de spor yap, yediğine dikkat et yok yatakta kadınlığını kullan demişler. Arkadaş KADINLAR sizin cinsel objeniz DEĞİL!!!194 Yorumla- +1 yıl
Sen muhteşem bir insansın 🥰
- +1 yıl
@PırasasızDondurma muhteşem değilim ya kimse muhteşem değildir bence, sadece iyi olmaya çabalıyorum
- +1 yıl
Büyük ihtimal çoğunun aklı uckuruna çalıştığı için işlerine gelmedi o yüzden beğenmiyorlar ama bence siz haklısınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye kendini suçluyorsun ki?
Doğal birşey 9 ay çocuk taşımışın karnında
Zamanla kendini toparlar düzelirsin.
Spor yaparak süreci hızlandırabilirsin
Evde kocana sexy ol
Ama o Kendini Erkek sanan kocan olacak hıyar sana değer vereceğine nasıl dışarı bakabiliyor?
Onun tipi nasıl?
Maymun suratlı ayı gövdeli ise oda senin için kendine bakım yapsın70 YorumlaŞu tip erkeklerden cidden nefret ediyorum. Seninle dış görünüşün için evlenmiş demek ki.. Otur karşısına insanca konuş, kırıldığını belli et ve çocuğu tek başına yapmadığını, sabırlı olması gerektiğini hatırlat. Kaz kafası hala algılama sorunu yaşıyorsa kapıyı gösterebilirsin... Diyeceksin ki ufacık çocukla ne yaparım? Ben yaptım merak etme daha sağlıklı oluyor.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı. Sağlık açısından bir an önce kilo verip normale dönmen en iyisi.
Ama burada esas sorun eşin, senin doğum yapmış bir kadın olduğun belli , Adriana Lima olacak halin yok herhalde 1 ay içinde... Saçmalamış...
Bence kendin için bir an önce kilo ver, hatta mümkünse spor yap, antronörle falan çalış, tabi vaktin ve maddi durumun müsaitse, evliliğini ve kiminle evli olduğunu gözden geçir.
Çocuk doğurduğundan dolayı kilo aldığın için sana böyle davranacak bir adamda da sorun olabilir, bu konuya mümkünse bir psikologla konuş.10 Yorumla
+1 yılCidden böyle insanlar var mı ya? Sen bebeğinizi dünyaya getirmişsin onun gözü başkalarında neden böyleler istedikleri daha ne evde bebeği karısı varken. Adam gibi olan çok az insan kalmış böyle şeyler beni evlilikte soğutuyor. Ayeıca sen kendini suçlu hissetme niye diyorsun ne yapabilirim diye henüz 1 ay olmuş 1 ay ne ki. Normal olarak çocuğa süt lazım iyi yemelisin ama spor yap her gün sezaryense kendini çok zorlama dikişler için. Günlük egzersinizi yap sımdılık yeter sana eşini de al karşına konuş senin lohusa dönemin var yani lohusalıkta eşlere çok ihtiyaç olunuyor en zor dönem kadın delirebilir yani o derece 😥 Sen kendini üzme canım hayırlı olsun bebiş için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üsteleme ya sonuçta çoğu kişi evlendiğine bile pişman olabiliyor çok geçmeden o süreçte çok az da olsa normal denebilir. Kadınlar da görsel olarak çekici hemcinsleri bile bakar. Öyle rastgele her kadına mı bakıyor yoksa bakılacak tarzda kadınlara mı? Libidosu yüksekse kşm denk geldiyse bakar. Çoğu erkeğin hatta kadının bakacağı tarzda bakacağı tarzdaysa da zaten bakılası. Çok da şapmamak kazım bakmak bedava deyip ne bakışlar yapıyorum bazen bir gören olsa yanlış anlayacak halbuki öylesine bir mekanda oturnak zorundayım mesela kadın karşımda vakit geçmiyor kadına bakayım bari diyorum ha brn bekarım o ayrı mesele ama evlenince de rahip rahibe olmuyoruz herkes insan, sadece biraz daha usulünce olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuk doğurup hormonları alt üst olan kadın, Sabah akşam o çocuğa bakan, ev işi yapan kadın ama evlendiğine pişman olan erkek öyle mi? Böyle düşünen evlenmesin ya bak evlenmek zorunda değilsiniz. İstediğiniz gibi gezin, eğlenin, istediğiniz kadar kadınla birlikte olun ama evlenmeyin. Eşiyle birlikte yaşamak, Mutlu günler geçirmek isteyen bir kadını ilgisiz ve sevgisiz bir hayata mahkum etmeyin.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeçici bunlar.. mevsim yaz. al bebeğini çık akşam yürüyüşlerine... kışa kadar atarsın kilonu, forma girersin. moralin düzelir. bol su iç. sen harika bir iş başardın. bir insana can verdin. çok kıymetlisin. ruhun ve bedenin yıprandı haliyle. şimdi kendi ruhunu, bedenini onarma vakti geldi. bebek arabasına koy bebeğini, her akşam en az 1 saat tempolu yürü. bol bol emzir, bol bol su iç... tamamdır senin işin. 9 ayda yavaş yavaş şiştin, 9 ayda yavaş yavaş inecek kiloların.. ama iste ve harekete geç... yaparsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılKendini salma, toparlan. Fiziksel olarak mı? Hayır ama zihinsel olarak kendi değerinin farkına var. Eşin olacak şahısa karşı dimdik güçlü dur, sadece izle bu süreçte neler yaptığını bir yere not et sonra acısını istediğin şekilde çıkarırsın ondan. İlk olarak senin güzelliğinin kimse tarafından değerlendirelemeyecek kadar eşsiz ve kendine has olduğunu hatırla, seni gerçekten seven insanın senin her halin ile senin yanında olması gerektiğini unutma. Önce zihnini sonra da dilersen fiziksel olarak toparlarsın kendini ama asla ezik hissetmeni gerektirecek bir şey yok, eşini utandırması gereken sensin ve dilerim öyle de olur.
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler eşlerinin o dağılmış hallerini görmek istemiyor. Kendini çok fazla dağıttıysan böyle davranıyor olabilir. Bir arkadaşım aynı sorunu yaşamıştı seni korkutmak istemem ama aldatılmıştı sonrası malum ayrılık süreci.. Süt kokusuda rahatsız edebilir.. Eşinin yanında çocuğunu emzirme. Hatta bir emzirme köşesi, odası yap. Bunları netten araştırırsan daha sağlıklı bilgilere ulaşabilirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşinle bu durumu konuşmalısın. Bu bir süreçtir. Özellikle emziriyorsan, en az bir yıl daha bu şekilde kalabilirsin. Ama zamanla düzelecektir. İlk çocuktan bir yıl sonra eşim eski haline dönmüştü. Doğumdan sonra çiftlerin cinsel hayatlarında, bir takım sıkıntılar olabiliyor. Eşinin bu konuda anlayışlı olması gerekir. Sen de ufak egzersizlerle vücudunu daha erken toparlayabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılDaha doğum çok taze. Hele ki sezeryan ile doğum yaptıysan spora başlamak bayağı bir zaman alacak. Eşini anlamıyorum. 1 ay olmuş henüz, çocukla ilgilenmek sana yardımcı olmak yerine, daha 1 aylıkken gözü mü kaymaya başladı? şu an dinlenmen, kendi yediğine içtiğine bakman ve çocuğunu beslemen gerek. Kilolarını sonra düşünürsün. Eşin ile konul ve durumu bu şekilde açıkla. Bakışlarını yakaladığını ve durumdan çok rahatsız olduğunu söyle. Anlamasını sağla.
10 Yorumla
+1 yılBence 1 ay cok uzun bir zaman degil anne oldugun icin o kilolari almanda cok normal esinle otur konus guzelce anlat. o kiloyu belki normale getirmen 1 yilini alicak ama anne oldun! Esin umarim bunun farkina varir en ufak durumda böyle meyilliyse size boynuzu takar benden demesi.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan eşini severkende seçerken de ince düşünmeli doğum yaptığı senin çocuğun senin canını kanını taşırken aldığı kilolar ama kalkıp dışarıya gözünü çevirmek hadi 1 2 belki çok dikkat çekici birine bakar insandır eyvallah fazla taviz verme kedini yıpratma gerekirse konuşmayı düzelmesi gerektiğini söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@luluşka nın dediği gibi aynen. Bende 1 erkek olarak. Ona bunu bende yakıştıramadım.
Şu tip erkeklerden cidden nefret ediyorum. Seninle dış görünüşün için evlenmiş demek ki.. Otur karşısına insanca konuş, kırıldığını belli et ve çocuğu tek başına yapmadığını, sabırlı olması gerektiğini hatırlat. Kaz kafası hala algılama sorunu yaşıyorsa kapıyı gösterebilirsin... Diyeceksin ki ufacık çocukla ne yaparım? Ben yaptım merak etme daha sağlıklı oluyor. diyebilirsin
Olmadı o zaman ona yapacaklarını söyle o zaman aklı başına gelir : onu
boşa gazeteye ver, sosyal medyaya da yay, yani onu rezil et. bütün dünya bilsin görsün. Nasıl bir insan olduğunu. Nafaka davası da aç. Ama siz bilirsiniz yinede. Herşey gönlünüzce olsun güzel anne.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde 40 gun oldu dogum yapalı dedigin gibi esler maalesef eski halimize dönelim diye bekliyorlar lakin pat diye veremeyiz o kiloları. Su etap diyet yapmak uygun degil lakin yinede bisileri hayatindan cikarmalsn hamur işi özellikle ve egzersizlere başla tatlım bende yeni başlıyorum inan esimi gec kendim kilomdan rahatsizim bel agrisi falanda oluyor bebegi dusunmen gerek bir taraftan ona gore saglikli bir sekilde kilonuda verirsin ins benim 2. cocugum bu ilkinde 6. ayi beklemiştim diyet icin bundada oyle yapcm tek farki daha saglikli beslenmeye odaklanmak bol su icmek ve egzersiz 😊
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Gasdfg oyle malesef ya karakter meselesi her türlü.
Cevap sahibi+1 yıl@Gasdfg esinin dikkatini ekstra ceker bu bakışlar cunku lohusayken daha bir hassas oluyor insan. umarim sadece hanımefendiye bu sekil geliyordur
+1 yılBence direkt olarak konuş hissiyatını dile getir. Henüz doğumun daha yeni olduğunu, geçici bir durum olduğunu güzelce izah et. Daha ilk aydan böyle yapması hoş değil elbette. Kendini yeniden toparlamak zor değil. Kendini salıverme, al karşına konuş.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkekler bu süreçte eşlerine eş kadın olarak değil de anne sıfatıyla baktıkları için artık farklı kategoriye koydukları için eşlerinden soğuyorlar veya uzaklaşıyorlar bu onlar için de bir çeşit travma, konu sadece alınan kilolar değil, bir adam yanında eşi bebeği emzirdikten sonra eşinden soğumaya başlamış mesela bunun için aile terapisti veya evlilik uzmanına görünmek gerekiyor ertelenmemesi gereken bir konu aslında.
30 YorumlaAdam sana değil vücuduna aşıkmış, kendini toparla ve eşinle bir daha cinsel ilişkiye girme. Gidersede gitsin bee.Çocuğa hamile bırakıp ; doğum yaptırttırıp başka kadına bakıcaksa. Nerde oğlum aşk.🤦♀️Ayartmaya çalışma sadece dışarıyada sexy giyin olsun bitsin. Bebek annesi dekoltesiz giyecek bir şey yok
20 YorumlaGerçekten doğru ise Allah öyle erkekleri kahretsin inşaallah. Yahu bu senin çocuğunu doğurdu, akılsız adam. Kadın doğumdan önce böyle miydi ki birde kadını suçluyorsun.
Bu gibi erkeklere hiç bedenini bozmamak adına çocuk doğurmayacaksın gerçekten.
Hiç üzülme ve kendine bak bir an önce diyet yap kilo ver. Kendin için yap bu diyeti. Önce sen kendini güzel hissetmelisin.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kazma adamları baba yapmakla hata ediyoruz 🤔
Kalsınlar sap gibi ona buna baksınlar doysunlar 🤔
Yaa ne istiyosunuz bizim gibi evine ve size sadık kadınları üzerek🤔
Ahirette iki elimiz yakanızda
O bakan gözleriniz kör olsun adiii pisliklerrr50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılSiz şu anda kendiniz dışında kimseye odaklanmayın. Zor bir süreç geçirdiniz ve bu süreci 1 yıla yakın yaşamaya devam edeceksiniz. Eşiniz, çevreniz ve diğerlerine hiç önem vermeyin. Siz sadece kendinize 1 yıl verin. Ama bu süreçte üzülmek kesinlikle yasak. İnanın 1 yıl içinde sizinle sohbet edebilmek için kapıda bekleyecek kadar eski halinize döneceksiniz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYazık böylelerine. bir de bu adamları evlat sahibii ediyoruz işteee..
Kendinizi üzmeyin şu an istesenizde kilo veremezsiiniz, hem süt olması için sağlıklı beslenmeeniz gerekiyor sakın bir hataya düşmeyin..
Gözünüz aydın, Geçmiş olsun 🌸😇10 Yorumla Sen tatliş bir anne olmuşsun. Kocam dediğin herif demek ki dış görünüşe önem veren, özür dilerim ama abaza olduğu için yeni doğum yapmış eşinin rahatı için canla başla uğraşacağına şeyinin derdine düşmüş..
60 Yorumla
+1 yılHey Allahım, hani sadece bayanlara açsan neyse ama bizlere de açık durumda diyelim bı kaç söz.
Sen zaten daha çiçeği burnunda bir aylık. annesin ve aşırı hassas olacağın bir haldesin. Belki de sana öyle geliyordur. Ayrıca yeni anne olduğun için herhalde kilo durumu normaldir ve toplarsın diye düşünüyorum. Bence o kadar dert etme, sana öyle geliyor00 YorumlaBence git konuş kırıldığını incindigini soyle ben 2 canlıydım ve bir sure senin parcandan bir parca tasidim bu degisimler gayet normal bana yardimci olursb bu sureylci daaha cabuk atlatacagimi dusunuyorm de ama seninde bana yardmci olman lazm de bence
00 Yorumla
+1 yılHadisin ordan birak gitsin o kadinlara o zaman güçlü ol. Ayni psikolojik siddeti belki de misliyle yasadim hatta aldatildim ve hala da yasiyorum. Daha once 40 kilo vermistim vermistim zor degil degil yine veririm ama psikolojik olarak adam beni cokerttigi icin kendimi hic hazir hissedemiyorum. Ama er ya da gec verilecek o kilolar. Sakin sikma canini.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle eşin gerçekten çok saygısızca bir tavır sergiliyor doğum kiloları kafana takma veririsin düzgün bir şekilde karşına al derdini anlat birlikte çözüm üretin kilolarını verebiliceğin bir şekilde sana yardımcı olmasını teklif et arkamda olmanı hissetmek istiyorum felan de güzel bir şekilde yaklaş bakalım nediycek
00 Yorumla
+1 yılAblacım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinizi 🙏. Ama ablacım doğumunuz daha çok ama çok yeni. Daha kırkınız bile çıkmadan böyle bir durumla sizi karşı karşıya bırakması ne kadar normal ki. Hani yeni annelik deneyimi, heyecanı, telaşı ile ugrasman gerektiği yerde sen nelerle uğraşıyorsun abla. Eşini güzelce uyar derim ben. Bu arada güzel anne suç sende değil suçu asla kendinde arama. Suç kocanın ta kendisinde. Onun karaktersiz olması senin suçun değil onun suçu
00 YorumlaIletişim kurman lazm, bu konuda kırgınlığn olduğunu belirt. Eger konusmazsan hiçbir şey öyle kolay kolay kendiliğinden olmaz. Erkekler bizim düşünce yapimizdan çok daha farklı dusunuyorlar. Biz ayrintici, bazı denilen şeyleri çok boyutlu dusunebiliyoruz ama onlar daha düz sen direk denileni soylemezsen o an ne anladiysa onla gidiyor o:) direk ben şundan rahatsızım diyeceksin, onun da rahatsız olduğu bir şey varsa soylesin ve orta yolu bulmaya çalışın.
00 Yorumla
+1 yılBöyle adamların elle tutulur hiçbir tarafı yok. Senin bu zor zamanlarında yanında olması gereken ilk kişi oyken yaptıklarına bak. Kalıbına türkiriyim. Konuş onunla, bahane üretme bana ne değişti de. Kendini salma sadece, eski sen olamasanda bunu minimuma indir. Bebek önceliğin.
30 YorumlaBence bu süreçte al karşına hislerini söyle. Ama sakince. Ve bir diyetisyene görüş mutlaka sana ve bebeğe zararı olmayacak sağlıklı bir program yazacaktır. 1 seneye zaten tamamen toparlarsın o zaman da kilo ver böyle o kadınlardan daha güzel ol ki snaa baksın. Üzüldüm senin için ama sıkma canını o da süreçten geçiyordur düzelir.
00 Yorumlabiz sadece anne olmuyorz onlar da değişiyor zaman ver kendine de dikkat et dengeli beslen diyet yapma yuru dışarıda yavaş yavaş hersey eskiye döner belki bebek uyandırıyor sabah ise gidecek diye gelmiyordur kotu düşünme
10 Yorumla
+1 yılOncelikle Allah anali babali büyütsün. Kisa surede toparlanir ve eski formunu yakalarsin. O senin dediğin konu her erkekte olan bir şeydir. Ne yaparsan yap değişmeyen huydur. Mutlu olmaya engel bir durum yapmayin.
10 Yorumla
+1 yılAman o yorulmasın üzülmesin diye tüm işleri sen yapma madem brni beğenmiyorsun 2 3 saat çocuğa sen bak ben spora gideceğim de. Hayatına bak dengeli beslen öyle bir değiş ki seni kaybetmekten korksun. Korkan taraf hep o olsun
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece bedene aşık olmanın sonucu bu maalesef ve beden gün gelir yıpranır çöker eski güzelliği kalmaz zamanı gelince de toprağa karışır gider. Bakî olan cevher insanın içindedir o asla yaşlanmaz yok olmaz. İnsanlar evlilik kararı verirken iç güzelliği arasın birazda ona aşık olsun onu sevsin o zaman bu tür sorunlar da yaşanmaz.
30 YorumlaBu ne saçmalık? Siz onun çocuğunu doğurmuşsunuz o gidip başka kadınlara mı bakıyor? Ya size öyle geliyordur öyle bir şey yoktur yani kilo aldığınız için takıntı haline gerirmişsinizdir ya da bunu gerçekten yapıyorsa eşinize pes gerçekten size yardımcı olacağına böyle davranışlar sergilemesi çok kötü gerçekten. Herşey dış görünüş değil bence gidip konuşun eşinizle böyle içten içe kendinizi kemirmeyin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı ikilemi.
Eşinin sana sevgisi olabilir ama saygısı olduğunu düşünmüyorum.
Sen ki bu dünya da ki en kutsal varlık ''anne'' olmuşsun.
En azından çocuğunuzun annesi olarak sana saygı duymalı30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Ulan şuraya bak sen adama gül gibi evlat ver hâlâ gözü dışarda. Sen onu boşver, herşeyden önce güçlü bir kadınsın sen. Kendin için topla kendini salma.
10 Yorumla
+1 yılBebeğim oldu diye kendini bırakma bence evde yapılcak bir sürü hareket var sağlıklı beslen toparlarsın kısa sürede kendine baktığını görürse tavırları değişir bence
10 Yorumla
+1 yılKadın bir şeyleri kafanda kendi kendine kurgulama Eşin ile karşılıklı oturup konuş bir evlilikte en önemli şey iletişim kurmayı becerebilmektir rahatsız olduğum şeyler varsa Eşin ile konuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle değil de salonda yatması çok tehlikeli bir durum bak ben bir şey söylemiyim şimdi ama kendin araştır aldatılma olayı var galiba günahını almak istemem ama aldatan ya da başka birine aşık olmuş bir adam bu hareketi sergiler bir kaç kere olabilir ama üstü olduysa olay böyledir
00 Yorumla
+1 yılKendine iyi davran ve stresten uzak kalmaya gayret et.
Bana kalırsa artık tıp ilerlesin ve erkeklerde bir kez olmak koşuluyla bebek doğursunlar ve karşı cinsi anlayabilsinler. Bunaldık..31 Yorumla- +1 yıl
@merkurseysi mesaja bakr mısın lutfen
İçine atma al karşına konuş ne yaptığını, onun yaptıkları karşısında ne hissettiğini
Kendi kendini yiyip bitiirme10 Yorumla
+1 yılBoyu posu devrilsin itin. Daha 1 ay olmuş. "Sende kendine bak" gibi yorumlara bakma. Hayatında hiç hamile kadın görmeyen canım mallar onlar. Çocuğun gazi falan sanki kendine vakit bulabiliyorsun da kendine bakacakmişsın
10 YorumlaBöyle olacaksa evlenince ömür boyu yalnız kalmak isterim. Ama evlilikten beklentim farklı. Çok kırıcı şeyler bunlar ne demek başkasına bakmak ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. umursama onu ve bebeginle mesgul ol. onun neden orda yattigini bile sorma. bebeginle birdunyan varmis gibi davran. vicdani durtecektir onu
10 YorumlaEtrafımızda her kim olursa olsun söyledikleri, tavırları ile sizin moralinizi bozmasına asla izin vermeyin. Eşinizin size destek olacağı şu kutsal süreçte yaptığı öküzlük kendi kusurudur. Siz çok zorlu bir süreç yaşadınız. Bebeğinizi taşıdınız, dünyaya getirdiniz isterse vücudunuz o özel izlerle kalsın. Ne olacak ki?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılZayıflatmayı dene çoğu kadın doğumdan sonra uzun süre zayıflamıyo en 5 yıl çık gibi geziyo
20 Yorumla
+1 yılAh bunu dert edip üzülme, bebeğinin huzuruna odaklan. Bol su iç, bolca emzir küçüğünü, kilo filan dediğin nedir ki alınır verilir. Tamamen anneliğe kapılıp da onun kadını olduğunu da unutma, ona da ilgini arttır ama baskıcı olmadan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu nasıl birşey sanki tek yapmış çocuğu birde utanmadan başkalarına bakıyor ben olsam. oyarim gözünü
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinde fiziksel ve ruhsal değişimleri kendin farkettiğin için böyle hissediyor olabilirsin. Eşinle konuş içinde tutma. Minnoşunuz Analı babalı büyüsün ☘️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış insani seçmişsin seven her halinle sevmeli bence böyle devam ederse rest çek
10 Yorumla
+1 yılKendisi doğursun 1 kere de nasıl oluyormuş anlar belki
10 Yorumla
+1 yılŞimdi ben çocuk gelişim okuduğum için yorum yapmak istiyorum. Çünkü bu konularda da eğitim almıştım. Öncelikle sporunu yap. Bebeğine süt yapar diye çok ye diyenler olur onları dinleme. Bebeğin kadar vence eşin de önemli. Ona baktığın kadar eşini de ihmal etme, onunla ilgilen. Çünkü sadece bebeğine odaklanırsan eşin bir süre sonra seni tam anne gözüyle görür. Yatak odanda uyumanı tavsiye ediyorum. Aklıma gelenler bunlar. Umarım yardımcı olurum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yapacak bisey yok.. kalbinin belki ama gozunun bekçisi olamazsın ki.
10 YorumlaNiye kendinde ariyorsunki bu esinin karakteriyle ilgili bir durum baska kadinlara bakan ve seninde bunu farketmeni saglayan bir adamdan cocuk dunyaya getiriyorsun uzuldum yerinde olsam umursamaz kendimi uzmezdim bile seninle daha cok ilgilenecegine baska kadinlara bakip herseyi fiziksel guzellik olarak goruyorsa bence acımali hatta ona uzulmelisin
00 YorumlaBence onunla bu konuda tüm endişelerini dile getirerek anlayış beklediğini düşünerek konuşabilirsin. Ayrıca bu süreçte kendine dikkat etmeye başlayabilirsin. Evladın vatana millete hayırlı olsun. Herşeyden önce artık ortak biraz hayat getirdiniz dünyaya, ve onun huzuru sağlığı ikinizden de önemli. Umarım herşey yoluna girer
00 Yorumla
+1 yılEsinin gözü doymuyo ozaman senin gibi guzel karisi varken bir tane nur topu cocuk vermişin disarda gözü olmamasi lazim bence vucudun degissin sende bakimli olmaya calis sasirt tatli bayan olarak
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1 ay önce doğum yaptım ve vücudum çok değişti, fazla kilo aldım. Eşim başkalarına bakmaya başladı. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler