Biraz ilgi göster biraz üstüne düş , hemen bi tavırlar, hemen kendini naza çekmeler..Nedir olayınız anlamadım
Cevabın nedir?
+1 yılKadınlar talep etmek zorunda kalmadan erkeklerden moral destek bekler.
*Kadınlar doğum günlerini ve yıl dönümlerini hatırlayacak erkekler ister.
*Kadınlar en azından erkeklerin biraz romantik ve düşünceli olmasını ister.
*Kadınlar kendilerine “cepte” gibi davranmayan erkekler ister.
*Kadınlar sözüne güvenebilecekleri ve sözünü tutan erkekler ister.
*Kadınlar erkeklerin dürüst ve çalışkan olmasını ister.
*Kadınlar düşüncelerini yüksek sesle dile getirmekten çekinmeyen erkekler ister.
*Kadınlar kendilerini dünyada tek olduğunu inandıracak erkekler ister.
*Kadınlar yenilgilerini de paylaşabilecek erkekler ister.
*Kadınlar kendilerini dinleyen ve düşüncelerine,hayallerine saygı duyan;bunları mantıksız bulmayan:kendilerin destekleyen erkekler ister.
*Kadınlar değişimlerini ve gelişimlerini takdir edecek erkekler ister.
*Kadınlar bir eş ve annenin yerinin ayrı olduğunu bilen erkekler ister.
*Kadınlar koşulsuz sevgi verebilecek erkekler ister
Aynen kadınlar gibi erkekler de ne istediklerini çok iyi bilmektedirler,ama bir farkla:Kadınlar aradıkları erkeği isterken hem ilişki hem evlilik için isterler,erkekler kadınları isterken kaçamak için ayrı,ilişki için ayrı,evlilik için ayrı isterler
*Yani Sözüm şu ki Asla ve asla İlgi Göstermenin Çok sımarttığını düşünme Pupa İlgi Göstermekten kimse zora Girmes ne kadar ilgi gösterirsen o kadar ilgi görürsün!
! Kişi insanları Gördügü Gibidir!30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsallama va gidere gider atara atar yap neden düşüyorsun üzerine eski kız arkadaşım tavır yapardı trip atardı birgün iyi ce bokunu cıkardı tek kelime etmedim daha konuştu konuştu hiç konuşturmadı beni orada bırakıp gidecek aklısıra bende koşacam pesinden aklı sıra yanımdan kalktı cantasını aldı 2 adım attı bir bagırdım milletin içinde korkudan canta ceket ne varsa attı elinde gel otur buraya dedim paşa paşa geldi oturdu sustu cayımı sigarımı iştim kalk gidiyoruz dedim paşa paşa geldi evinin yakınına geldik yol boyunca hiç konuşmadım arabadan inerek boynuma sarıldı ... sen düşün artık ne yapman gerektigini aba altından sopanı göster hani zorlama gülüm beni de delirtme beni de bunu söylersen seni sallamayacaktır anca benzer bir olayı yaşadıgında benim gibi davrana bilirsin haa cok cok cok yüksek egosu olan nohut kadar beyni ile atomu parcalayacagını zanneden tipler var onlarla hiç muhattap olma onlar verilecek en iyi cevap
https://www.youtube.com/watch?v=3dNq9KvLsv0ukala tipler vardır birde dünyanın yörüngesi zannederler kendilerinin onlarada sabırlı davran öyle bir yerde bırak ki o egosuyla kavga etsin seninle degil :)))
10 Yorumla
Aslında bunda anlaşılmayacak bir şey yok ...Gerçekten ilgi görmek istiyorlar ve bu ilginin devamlılığı ancak bu yolla olabilir... Ayrıca vazgeçilmez olmak onların en önemli can simidi... Bence asıl ilginç olan erkekler vazgeçilmeyi ,bayanların ise vazgeçilmemeyi tercih etmeleri...))
00 Yorumla
Çok ilgilenme sen de
74 Yorumla- +1 yıl
bak ne güzel cümle dedi muck-muck :) tebrik ederim senii gayet yerinde cümle...
Sen ilgi görmek için İlgi gösterme Gerçketen içinden geldigi Gibi davran Bak o zaman yapmacık Olmadıgını anlasınlar seni el üstünde tutmuyormu bayanlar O zaman gör!
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
51Cevap
sen ayarı fazla kaçırıyon kanımca, hani daha tanıma tanışme evresindeyken, sendeki ilgi enerjisinin neredeyse %100 ünü kullanıyosun, ee baska bişi kalmayınca kız poposunu döner sana, onun için daima iyi gitmicen, nasıl anlatmalı seni çok özledim :) şaka şaka, şey diyorum hani azar azar o ilgiyi göster ve hiç ummadığı anda çok hoşlarına gider bu durum, biraz içine kapanık gibi hava yaratki seni çözmek anlamak için kendisi uğraşsın, baktınki zaten sana uymuyo o kız, onun için çok çaba emek vermemiş olursun kendinede kızmazsın, ilerlerse zaten ilişki orta şeker yürütürsün, asla sonuna kadar pohpohlatmamak gerek kızları, 2 güzel kelime söyle, sonra olmadık şeye kız, bak 10 defa özür diliyip neyin var askım neden öyle davranıyosun der, sende canım sıkkın falan de, o zaman 2 kelime söylediğin sözün ilginin 10 katı sana geri gelir :)
56 Yorumla- +1 yıl
Müdür sen ayarı yanlış veriyorsun zannımca.Araba sürmüyoruz ki kaptır git diyelim.
Bunun ergenlikle filan alakası da yok.Ortalama tüm kızlarda var bu.Senin ilişki tecrübenle alakalı.30 yaşında bile çiftler çocukca şeylerden dolayı tartışabiliyor.Ayrıca kızlar başkasına akıl vermekte ustadır.Ama kendi söküklerini dikemez.Asla çıkmam o tarz birisiyle der başkasına.Sonra gider çıkar o tiple.Var yani öyleleri.
Hepsi öyle değil..
Öyle kadınlar var ki, bir anda zırhı çıkarıp, çıplak duygularınla sarıldığında, sevgilin değil müridin oluyorlar..
Kapıda bekliyorlar resmen. Geldiklerinde aşağı inip, konuşmadan öpüşmeye başlıyor ve hiç sıkılmıyorsun bu kadınlardan. Onlar da sıkılmıyorlar hiç ve saçını süpürge ediyorlar.. Aşk, çivi gibi bir tutku, yapış yapış ve ıslak bir şehvet, korumak-kollamak vs. ne istersen var arada..
O değil de bana niye denk gelmiyor bu senin kastettiklerin? Yoksa ben de mi bir şey var? :)20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Hepsinde değilse de bazıları öyle, yapılacak en iyi şey öylelerine bulaşmamak. Sonra nazlarıyla oynamayı seven, zaten başka yapacak işi gücü de olmayan psikopat erkekler ağızlarına edince de "Adam gibi adam kalmadı, neden yalnızım?" diye burada ağlarlar.
Bir de bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış olayı var, neymiş kız hemen olumlu yanıt verince erkek o kızın kaşar olduğunu düşünüyormuş. 30 yıllık hayatımda hiçbir kız için böyle düşünmedim, böyle düşünen erkek de görmedim. Egolarını tatmin ederler, sonra bu şekilde kılıf uydururlar. Boşver hocam sen nazlı kuzuları, bazı şeyleri aşmış, hayatını yaşamış, görümüş geçirmiş bir kız zaten ego tatminine ihtiyaç duymaz. Güçlü insan ne istediğini bilen insandır, içten pazarlıklı davranmaz.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet aynen öyle. ama sadece türk kızları böyle düşünüyor. g.tleri kalktı bi kere bu abazalar yüzünden, artık inmez.
türk kızlarının dini imanı paradır. yalancılar, ikiyüzlüler.
en iisi benim gibi menünden çıkaracaksın bunları, alıcaksın bi slav, tercihen polonyalı. bak gör ömrün uzayacak.311 Yorumla- +1 yıl
saolasın dostum. darısı başına. zaten kendime ilk başta söz verdim dedim ki bu kızı bırakırsam en adi o.ç olayım dedim. bi de beni etkileyen şey şu oldu, kız bana gelip biz daha sevgili değilken sadece ben duygularımı açtığımda o tanışma evresinde bana dedi ki "bugün annemlere bizden bahsettim" dedi, senden bahsettim demedi, "biz" dedi. ben o anda eridim :)
Öncelikle bu soruya direk hayır siz öylesiniz saldıran kezbancanlar sizi kutluyorum dediğin doğru ama bence bu insanla alakalı erkek kadınla değil hangimiz istemeyiz ki karşı cinsin bizle fazla ilgilenmesini herkesin hoşuna gider herkesin burnu kalkar bence bir erkek olarak lafını sakınmayıp ilgiyi abartmamak lazım sınırlar önemli
10 YorumlaBu bizim ülkemizde böyle yabancı ülkelerde bu sorun yok herkes kendi işinde gücünde ve kendi kariyerinde aşk sonra gelmekte.Oysa türkiyemizde bu olay öyle değil damara bağlamış moddayız ve bunu bilen kızlar da bunu cok iyi kullanmaktadırlar.O yüzden ülkemizin kızları hem nazlıdır hemde ben ne dersem o yapılmalıdır demekteler ve karşılarına sağlam biri cıkana kadar da böyle sürdürmektedirler ilikileri.Taki o güne ve o kişiye denk gelene kadar :)
00 Yorumla
+1 yılAslında olayı anlamışsında farkında değilsin.
Bir kızın üstüne ne kadar düşersen o kadar tepene çıkarırsın.
Onun gözünde vazgeçilmez mi olmak istiyorsun?
Çok basit; kıza çöp muamelesi yap.
Bir kıza ne kadar kötü davranırsan, o kadar iyi edersin.
Tecrübeyle sabit.
Deneylerle gözlemlendi, kesin sonuçlara ulaşıldı.21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın erkek olarak bakmayın bu işe. Tüm insanlar için geçerli bir durumdur bu.
Bu sebepten dolayıda ilgi gösterecem diye çaba göstermeyin, ilgi göstermeyecem diye de uğraşmayın. Kısaca palyaço olmayın.
Siz sadece olduğunuz gibi olun, Nerede ne yapılması gerekiyorsa onu yapın ve polemiklerden uzak durun. Böylece de, "kötü" insan egolarını minimuma indirmiş olursunuz.
Saygılar20 Yorumla
+1 yılbizim türk kızları böyle hem çirkin üstelik biraz değer versen kraliçe tavırları, ulaşılmazlar ya hesapta :) sorsan donu yok elinde blackberry işte böyle :)
44 Yorumla- +1 yıl
kimsiniz çıkaramadım?
- +1 yıl
değiştirmiycem çıldır :)
Naz değil farklı bişey oo .Mesela bende bağlılık vardır o yüzden korkarım sevmekten kırılmaktan baktım ilgi gösteriyo geri çekilirim kalkanımı geçmesine izin vermem beni inciteceğini düşünürüm .Diğer kızları bilmemde bendeki naz değil valla.
10 Yorumla
+1 yılEvet aynen öyle dostum.Biraz ilgilen öyle sanırlar.Ama bıraktığın ve takmadığın zamanlar sen en iyisi olursun.Hep senin peşinden gelir.Sanırım kızlar züppe erkeklerden hoşlanıyor.Duygusal çocuklara yer yok :-)
20 Yorumlakendimi hiçbir zaman vazgeçilmez görmedim ki ben kimim ki benden önceki gelenin yerini doldurdum benden sonra gelende benim yerimi doldurur. Can yücel'in şiirinde dediği gibi 'bağlanmayacaksın bir şeye öyle körü körüne'
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız milleti erkek milleti herkez birşey tutturmuş gidiyor..sen bunu söylüyorsun kızlarda daha farklı şeyler söylüyor erkek milleti şöyle erkek milleti böyle diye..mesela erkekler ilk başta ilgi gösteriyor,sonra kızdaki hoşlantıyı görünce kendini geri çekiyorlar..daha farklı şeylerde var..kişiden kişiye değişiyor..herkesin bir stratejisi var
23 Yorumlakesinlikle öyle. zor erkek cool erkek her zaman daha cezbedicidir. masaya elini vurdun mu o kız susacak aga!
34 Yorumla- +1 yıl
aga mı? kezbanlar inadına çoğalıyo arkadaş bilerek mi yapıyosunuz ya? hemcinsleriniz gibi hanımefendi olsanıza :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok ilgilenme sen de, noluyo ya herkes bugün kızlara takmış.olacak yani kızız sonuçta.erkekler farklı mı sanki :) iç güdüsel bence
ooof yeter beee uğraşıp durmayın kızlarla herkes olduğu gibidir beğenmeyen muhattap olmaz :(((00 Yorumla
+1 yıltipik kız hareketleri.İki ilgi göster sonra arka cep tavan yapar bi şekillere girer. sonra o ilgiyi birden kesince tam tersi olur :)
11 Yorumladostum o erkeklerde de var. bende var yani en azından. adamın biraz kalkıyor g*tü yani. insanın doğasında var. elde olan şeyin pek bir değeri olmuyor. ulaşması zor olan daha çekici her zaman
00 YorumlaBu erkek milletini anlamiyorum.. Neden ilgi gosterdikleri bikac kizin (naz, vazgecilmez) tepkilerine gore, genel olarak butun kizlari boyle goruyolar, nedir olayiniz anlamadim:D
02 Yorumla
+1 yılbende aynısını erkekler ıcın dusunuyorum ne dersın bıraz ıltıfat et pohpohlamaya gelmezler kendılerını bulunmaz hınt kuması sanarlar ayrıca kımyaları da cok benzer ayrıca...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. genelleme yapmayalım lutfen olurmu? o vazgecilmez oldgunu düsüneneler sadece sevgiye aç olan kımseler... ;) saana boyleleri denk gelmıs demekki. ben karsımdakine bu duyguyu verdigimi düsünmüyorumm bile :)
00 Yorumla
+1 yılbelki ruhunun sevgiye ihtyiacı vardır bu kendinin tavır naz olarak algılanması neden ? öyle hareketleri olsa bile bu seni taktığının önemsediğinin göstergesi değilmidir ?
00 Yorumlabende seni anlayamadım pupa..acayip ayar oldum soruya... hayır cevap vermeyeyim diyorum ama hep en üstte çıkıyor. bizde insanız canım nereye kadar... aaaa...
00 Yorumlahatununa göre değişir durum abi.
kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek lazım :)
malesef bazen iş istemeyerekte strateji işine dönüşebiliyor
allah sevenlere yardım etsin .00 Yorumlasanki erkekler farklı. Hadi kızlar alışık ilgi grmeye egoları yüksek, ya erkekler ? Hayatlarında 3-5 kız ilgi gösterse kndilerini Brad Pitt sanıyolar ;)
02 Yorumla
+1 yılBende şunu merak ediyorum ne bu aşırı ilgi üstüne düşmeler falan ıyk biraz kendi halimize bırakın nefes alalım oğlum. Kimseyi hayatının merkezine alma sorun çözülsün derim
00 Yorumla
+1 yılbelkide erkeklerin artık güven vermemesi sevmemesi kadınları cinsel obje olarak görmesi olabilir mi bunun sebebi ? her kadın sevmek sevilmek ister ama sağlam adımda atmak ister çünkü geçmişinde hayatını karartan biri olmuştur illaki
02 Yorumla- +1 yıl
Bak benimde 6 tane ablam var hangisi zora girsin isterim hiç biri o yüzden kızı erkegi yok aslında bu işte saygı sevgi olucak cidden ne istedigini bilip kalpten dürüstce davranmak en dogrusu
- +1 yıl
bak sen bunun bilincesin ablalarım var diyorsun ama bazıları bunu bile takmıyor... benim karşıma çıkan kişininde 2 ablası var ama o hiç demezsi ablalarım var ona göre davranıyım diye... o yüzden erkek tam erkek olacak arkadaş
+1 yılBu hataya hep düşmüşümdür ama sonrasında süründürmüşümdür. Sana tavsiyem ilişkiye başlarken '' elde etme ilişkisi değilde feda ilişkisi olsun'' bi dene bu sefer bende bunu deniyecem bi kerede farklı olsun.
00 YorumlaAynen kardeş. Kızlara ilgi göstersek hoşlansak naz yaparlar trip atarlar. Ama bazı erkekler seviyormuş gibi yapıp bıraktıklarında arkalarından 1 ay ağlarlar :) Biz öyle yapamıyoruz ama .
20 YorumlaAbi hırpalanıp hırpalanıp burda ağlamayın ya.. Kızlara göre erkekler, erkeklere göre kızlar kötü işte tamam anlaştık..
00 YorumlaSanki başka dünyadan gelmişler ey allahım :)
Devir değişti kocum artık bunlarla idare ediçezzz ...
İnsan işte her şeye alışı, bi zamandan sonra ...20 Yorumlabıraz ılgı gosterınce degıl de gerektıgınden fazla gosterınce ınanılmaz egoıst oluyorlar sanada ıtıcı gelıyor soguyorsun dozunu ayarlarsan kızı elınde tutuyorsun ayarlayamazsan kacıyor...o kadar basit...
10 Yorumla
+1 yılKimine Siktir Çekersin DeğerLi oLursun
Kimini Canından Çok Seversin Gereksiz oLursun ..
Bizde Şaşırdık Ne Yapacağımızı ,)10 Yorumlaböyle biri karşımıza çıksa aha buraya yazıyorum naz yapmam :D ama naz yapmayınca kedi gibi kaçıyorsunuz dimi ama yaa!
01 YorumlaJennifer lopez mi dedin :) O bile bu kadar değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNaz anlayışın nedir anlamam ki.Herkesin prensibleri,kriterleri,kuralları vardır.Belki ona terstir söylediklerin değil mi böyle de düşünmek gerek.
10 Yorumla Süründür en güzeli :)
43 Yorumla
+1 yılErkekler de aynı keza... İnsanoğlu değil mi işte...
00 YorumlaNeden cinsiyet olarak ayırıyorsun ki? Erkekler çok mu farklı?
00 Yorumla
+1 yılerkeklerinde böylesi var eee nolacak şimdi ? demek ki genelleme yapmamak lazımmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlayamassın sen basmaz kafana. ha çok rahatsız oluyosan ilgi gösterme arkadasım kımse sana zorlamıyo kendiniz yapıp yapıp sonra rahatsız oluyosunz. çünki siz rahatsızsınız.
01 Yorumladoğa kanunu ..ama artık işlemiyorda ... kadın egosu sevgisinden de üstün olma derecesine geliyor..yaşanmıştır...
20 Yorumla
+1 yılÖlçüyü iyi ayarlaycaksın. Bu, kişiden kişiye değişir. Karakter analizin iyi değilse hiç şansın yok. Sen çay bardağını yarıya kadar şekerle doldurmuşsun. O haldeyken kız çekilmez, çay içilmez oluyor.
00 Yorumlaerkekler ne zann edior bazialri kendilern i hicler
00 Yorumlanapsın hemen üzerine mi atlasın saf kızlar işte sevilmek hoslarına gidiyo karsındakini tartmadan
00 Yorumla
+1 yıle kız dedigin biraz naz yapıcak öyle kolaya gelenden kork sen
10 YorumlaZikmezsen yaranamazsın zikeceksinki senden iyisi olmasın. unutma bunu
20 Yorumla
+1 yılnanoşlar gibi ilgilenirsen öyle olur ağırdan alıcaksın sonra yatakta olacaksın göğüslerine yapışaksın o senin şeyine yapışçak oluy budur
00 Yorumlagenelde hep övülmek pohphlanmak şımartılmak istiyorlar sonrada bir tarafları kalkıyor bende istiyorum bunları nasıl olcak şimdi bakalım :)
20 Yorumla
+1 yılçok doğru tespit.hele bunların uzun boylu güzelce olanları kendilerini victoria secret modeli falan zannediyor
30 YorumlaHiç sorma, tip yok kendini paris hilton zannediyor bazıları : ) hem zaten aradığım tipte bir türk kızına çok az rastladım eldekilerle idare ediyoruz , napalım aradıklarım uzaklarda ; )
20 Yorumla
+1 yılisveçli bilim adamları bu mevzuyu araştırırken öldüler:DDDDD
10 Yorumla
+1 yılgenelle değil ama, kızlar süründürürsen acı verirsen baş tacı ederler seni.
20 Yorumla
+1 yılKızlar kadar kafanıza taş düşsün emi nedir bu arkadaşım o zaman erkeklere ilgi göster ;)
10 Yorumla
+1 yılKacan kovalanir.bilimsel olarak ispatlanmistir.Kovalamaktan vazgecersen senden iyisi olmaz.
10 Yorumla
+1 yılzaten hep kızlar bunu ıster bunu yapar.bıraz sımartılmaya gelmıyo
10 Yorumlabence siz böylesiniz diye bizide kendiniz gibi sanıyorsunuz. asıl biraz ilgi alaka gösterdik mi bi havalar filan hint kumaşı moduna girilio ohoo :D
03 Yorumla
+1 yılYa o değilde bunu günün sorusu yapan site yöneticisi erkek mi cidden merak ettim lütfen aydınlatın:-D
00 Yorumla
+1 yıleskiden yoyolarımız vardı ... dolardık dönerdi dolardık dönerdi ama her dönmesi için bir çaba göstermen gerekiyor.. ne bilim böyle birşey işte...
11 Yorumlanoluyo ya herkes bugün kızlara takmış.olacak yani kızız sonuçta
00 Yorumlaaynen ilgi gosterırız gotlerı kalkıyo ılgı gostermeyınce sen beni sevmıyosun ömrümü yediniz
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu kız milletini anlamak zor, biraz ilgi gösterince kendilerinin vazgeçilmez olduğunu mu düşünüyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler