• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Babasıyla sağlıklı ilişkisi olmayan kadınların aşk hayatı kötü mü olur?

Vaveylaaaaa41
Vaveylaaaaa41 Takip Et
Guru Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Karşısına çıkan her erkeği babası gibi gördüğü için mi bu başarısızlık?
İlişki Soruları Babalık Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • RRRaskoInikov
    RRRaskoInikov Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Kısaca: Her kız çocuğunun 3 babası vardır; “biyolojik baba”, biyolojik babada olmayan ama olması istenen özelliklerin yüklendiği “fantezik baba”, güç ve kudreti temsil eden “sembolik baba”. Çocukken hepimiz güçsüz ve korunmaya muhtacızdır. Dünya tehlikelerle doludur ve bizi her şeyi bilen ve yapabilen güçteki fantezik ve sembolik babamız tehlikelerden ve tüm olumsuzluklardan korur. Her kız çocuğunun hayalinde babası gibi biriyle evlenmek vardır. Tanıdığı ilk erkek olan babasını idealize eder ve tüm erkeklerin babası gibi olacağını düşünerek büyür. Yetişkin olduğunda da her erkekte idealize ettiği babaya göre bir eksiklik bulup ilişkiyi koparır ve bir türlü aradığım gibi bir erkek hayatıma girmiyor diye düşünür. Tüm bunlar bilinçdışında gerçekleşir ve bir kadın, babasının idealleştirilmiş fantezisinden kurtulmadan sağlıklı bir ilişki kurması pek mümkün değildir

İdealize ettikleri fantezik babaları veya sembolik babaları gibi güçlü ve kudretli bir erkek aramaları nedeniyle ilişkilerinde mutlu olamazlar. Öte yandan da böyle bir babaya sahip olmayan kadınların baba özlemi ve korunup gözetilme ihtiyacı onları küçük bir kız çocuğu gibi davranmaya da yönlendirir. Sorumluluk alan, onun adına kararlar veren, sert ve kesin olan, sorunlarını ortadan kaldıran, onu inciten herkese kızan, onu koruyan, onunla gurur duyan ve onu olduğu gibi seven bir babası olmamış bir kadın böyle bir eşi olsun ister. Ancak sonradan bu rolü üstelenecek hiç kimsenin gücü bu özlemi dindirmeye yetmez. Çünkü yetişkin ilişkilerinde çocukluk yaşantımızın hayal kırıklıklarını ve travmatik yönlerini tekrarlama eğilimimiz vardır. Duygusal ve/veya fiziksel olarak yetersiz babalık görmüş kadınlar ya bu boşluğu dolduracak bir baba figürü olarak yine babaları gibi hayal kırıklığına uğratacak bir partner seçerler ya da ilişki dinamiklerini bu kişinin onları hayal kırıklığına uğratacağı şekilde yönlendirirler. Bu duruma “geçmişin kendini tekrar etme zorlantısı” denir ve bu bir tür lanetli “yazgı” gibi kişinin yakasını bırakmaz ve geçmiş defalarca yeniden sahnelenir, zaman, mekân ve oyuncular değişse bile roller ve tema aynı kalır.

2
    1 Yorumla
    • RRRaskoInikov
      RRRaskoInikov
      +1 yıl

O nedenle Türk erkeklerinden çok bir şey beklemeyin. Sizi seviyorsa bu neden yeterlidir. Yoksa birliktelik mutluluğunu rüyanızda görürsünüz

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sadece kadınların değil erkeklerin de aynı babasıyla sağlıklı bir iletişim olmayan kadın ya da erkek ağlıklı bir bünyeye sahip olmuyor İnsanlarla iletişim kurmakta hep Zorluk çekiyor Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum senelerden beri Çünkü babamla sağlıklı bir ilişkim sağlıklı bir Çocukluğum hiç olmadı

2
    0 Yorumla
  • Avokadodelisi
    Avokadodelisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

Babasız büyüdüm, annesiz de ayrıca beni büyütenler anneannem/dayılarım ve teyzelerim ancak şöyle birşey var bazıları ilişkisine dört elle sarılır ve devam ettirir bunun kıymetini bilir, bazı kızlarda gerçekten bunların yokluğunun dezavantajını kullanarak kişilik bozukluğu yaşıyor ve kötü durumlarla karşı karşıya kalabiliyor. İşte burada insanın kendini ne kadar iyi yetiştirmesi gerektiği ortaya çıkıyor. Açıkçası bir insanın ebeveyni olsun veya olmasın hiç farketmez kendini yetiştirmedikten sonra hiçbirşey işe yaramıyor. Ne annenin vermeye çalıştığı ahlak, gelenek ne de babanın vermeye çalıştığı güven, saygı, sevgi. Karşısındaki insan yani evladı bunlaro almaya kapalıysa zaten bu dediklerinizin hepsi oluyor o yüzden bunun annesi babası olmayanlar şöyle böyle denilemez sadece onlara göre bir tık daha dezavantajlı oldukları için öne çıkıyorlar. Mesele bunu avantaja çevirip yaşamak ve hayata karşı dik durmak.

1
    2 Yorumla
    • Vaveylaaaaa41
      Vaveylaaaaa41
      +1 yıl

Gerçek kişilik sahibi dediklerini yapar haklısın aradığım görüş buydu teşekkür ederim 🌸

Yorumla
    • Avokadodelisi
      Avokadodelisi
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim❤️

Yorumla
  • Benibırak_senkimsinn
    Benibırak_senkimsinn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Kişilik meselesi hayatına giren yeni giren ve seni mutlu eden erkek baba faktörünü animsatmaz onun yeri ayrıdır ama ana oğul ilişkisi için bu söylenebilir anneleriyle iyi anlaşamayan erkekler kadınlara düşman gözüyle bakar annelerine yapamadıkları hareketleri başka bir kadına eziyet ederek ya da şiddet göstererek veya değersiz görerek duygularini yansıtır yine tabiki kişilik meselesi

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

31

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sorumsuz özgürlugune düşkün yalan soyleyen, kişilik bozuklukları olan alkolik , bazı konulara zaafı olan iradesiz biryerde tutunamayan dengesiz ruh haline sahip , hayatı ciddiye almayıp anlık yaşayan kıskanç insanlarin namusuna surekli dil uzatan ama kendi her halti yemiş biriydi hiç istemedigim halde aynı onun gibi birine aşık oldum sevdim bağlandim.
    bilinçaltına kodlanan şeyleri yaşiyoruz.
    cocuklukta yaşanan tramvalar sorunlu ebebeyn figuru iyileştirmeye calışma , düzeltirim umuduyla yaşanan hayal kırıklıkları.
    zor sorunlu sizi mutsuz eden kotu hussettiren dengesiz erkeklerden uzaklasin.
    ben bu zamana kadar mıknatıs gibi çektim.
    anladım ki sorunlu baba figuru ve benim aynı kısır dongude bilinçaltımı yaşamam mış.
    iyi hissettiren adamla ol.

2
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Gördüğüm kadariyla söylüyorum
    Hayatta mutsuz olan kadinlarin hepsi ailevi sorunla buyumus... zengin olmuslar iyi okullarda okumuslar vs vs vs ama aile ile. kotu büyüdülerse hep bir eksik büyümüşler... kandirilmalari ya da suca meyil etmeleride o derece kolaylasmis

2
    0 Yorumla
  • mlsszm
    mlsszm Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Zâtımca böyle olduğunu zannetmiyorum, babam ile doğduğumdan beri yalnızca 1 defa görüştüm ve hiç erkekler adına “babam gibidirler”gibi demedim. Psikoloji ile ilgileniyorum ve gönüllü danışmanlık yapıyorum. Erkeklere de yapıyorum. Hiç onları o denli ayırmadım. Her insanın karakteri farklıdır çünkü. Cinsiyet değil karakter önemlidir.

1
    0 Yorumla
  • elif-gibi-sevmek
    elif-gibi-sevmek Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Babasından sevgi göremeyen kadın , bu sevgiyi karşı cinste arıyor ve kalbini altın tepside sunuyor sevdiğine ve karşı cins bu sevgiyi menfaat aracı olarak kullandığı için kırıklık yaşıyor ve hiçbir erkek baba kadar menfaatsiz sevemeyeceğini anlıyor , menfaatsiz sevebilecek erkek bulana kadar arayış ve bocalamalar yaşıyor.
    Çevresinde gördüğü ya da yaşadığı yanlış ilişkiler de güven kırıklığı yaratıyor erkeklere karşı doğru insan çıksa bile hep korku, keder , önyargı...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Valla çok açık gözlemledim babasıyla arası iyi olmayan veya babası hiç olmayan buna rağmen namuslu olanlarda var ama çoğunlukla kaşar oluyor babasınin kontrol etmediği kızlar. Kızlar kaliteli davranışlarını kendileri sergiliyor gibi sanıyor oysa babası olmayan baskı görmeyen kızlar basit ve kaşar oluyor hep bir kızı kadın gibi yetişmesini babası sağlar baba bir kız için herşey anne kız çocuğunu kontrol edemez çünkü

1
    0 Yorumla
  • Dil28282
    Dil28282 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

Büyük ihtimalle olur çünkü babasından sevgi görmemişse konuştuğu her erkeğin sözüne hissiyatına güvenir, inanır. Ona sığınmak ister , sevgi almak ister. Kişi nasıl olursa olsun onu iyi biriymiş gibi kabul eder ve sığınır

2
    0 Yorumla
  • vanilliasky
    vanilliasky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Bütün olumsuz ilişkilerini babasıyla olan ilişkisine bağlayan çok kadın var. Ben buna katılmıyorum. Bu biraz sıkıntılarla ya da iletişim sorunlarıyla uğraşmaktan kaçma gibi geliyor.

2
    0 Yorumla
  • NéoKorítsiNeráidon
    NéoKorítsiNeráidon Takip Et
    Yoda Yaş: 99 , eic 98%
    +1 yıl

Oyle onsanlar daha olgun karakter ister ve bunu zayiflik olarak gorurlerse hemen erkeklere atlayabilirler saygi deger KizlarSoruyor uyesi. Hayatta her sey olabilir, dertlenmeye luzum yok.

1
    0 Yorumla
  • asslick
    asslick Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Evet kötü olur iş hayatı kötü olur herşey kötü olur çocuklarına kötü davranan babalara tekme tokat dalmak istiyorum madem babalık yapamayacak kadar adam değilsen ne halt etmeye evleniyorsun millet senin kafasizligin yüzünden sevgi açlığı çekmek özgüvensiz büyümek zorunda mı bir bırakın beni yaa sinirlendim

1
    0 Yorumla
  • ozensena1616
    ozensena1616 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Babamla çok sağlıklı bir ilişkim var fakat aşk hayatım hiçbir zaman düzgün olmadı o yüzden bu işlerin şans işi olduğunu düşünüyorum insanın kaderi güzel olsun

1
    0 Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Alakası yok asla bana göre ben kavga içinde büyüdüm ama baba sevgisinide gösterdi babam hep şimdi olmadik insanlar çıkıyor karşıma misal özellikle beni buluyorlar diyorum artık

1
    0 Yorumla
  • KorAteşiKızılı
    KorAteşiKızılı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Freud cok detaylı anlatıyor. Okuyup arastırırsanız neden boyle oldugunun derinliklerindeki dusunceleri anlayabilirsiniz.

3
    0 Yorumla
  • Heracloss
    Heracloss Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

ask hayati degilde kullanilma riskleri yuksek. cunku babadan alamadigi sevgiyi sevgilide ararlar genelde bu derece sevgiyide kullanir bicok erkek

2
    0 Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı.

Kimisi o ilişkiye 4 elle sarılır kimisde olursa olur olmazsa çokta umrumda der bazı ilişkilerde aile şefkatti görmeyenler baba ve anne şefkati arayanlar var değişkenlik gösteren bir mevzu bu

2
    0 Yorumla
  • M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Mesele sevgi. Anne ya da baba değil. Sevgiyle büyütülen insanon kalbi sevmeyi bilir çok sever. Sevgiyle tanışmamış insana çok sev diyebilir misin?

1
    0 Yorumla
  • EgoistischesMädchen
    EgoistischesMädchen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 94%
    +1 yıl

Baba sevgisi görmeyen kadın bir başka erkeğin sevgisiyle yetinebiliyor. Belki kötü değil daha iyi ilişkisi olabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • lavinia1234
    lavinia1234 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Evet. karşı cinse güveni olmaz ve kolay kolay sevmez. ama daha güçlü olur bilinçli olur. kandırılmaz. kimsenin sevgisine ihtiyaç duymaz.

1
    0 Yorumla
  • Yoruldumyeter
    Yoruldumyeter Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Kızlar aşkı babasından öğrenir diye bir şey duymuştum doğruymuş

2
    0 Yorumla
  • kgnctn
    kgnctn Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.

bence kötü olur. Anneye bağımlı hatunlardan uzak durun hele anne baba ayrıysa

2
    0 Yorumla
  • KIVIRCIKMIS
    KIVIRCIKMIS Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.

Olabilir. Ben baba bilmem. Belki de ondandır yaptığım hata

2
    0 Yorumla
  • Sarisiyahh
    Sarisiyahh Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Babasında sevgiyi göremeyen kızların her gördüğü sevgiye kostukları aşikar...

2
    0 Yorumla
  • Rhaast
    Rhaast Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Genelde sıkıntılı oluyor ya sevgililik neyse ama evlilik çok sıkıntı olabiliyor

1
    0 Yorumla
  • 1_cileklipasta
    1_cileklipasta Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl

Ben öyle görmüyorum belki de görmek istemiyorum aman neyse

1
    0 Yorumla
  • mebadgirl1903
    mebadgirl1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Alakası yok babamla ilişkim süper ama aşk hayatım bokum gibi gerçi yokta

1
    0 Yorumla
  • Üğpoıu07
    Üğpoıu07 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 94%
    +1 yıl

Bilmiyorum ama sağlıklı bir büyüme çağı geçiren insanlar her konuda daha başarılı oluyor

1
    0 Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Yoo değişiyor bence bu durum. Kadının kendisini yetiştirmesi ile alakalı

1
    0 Yorumla
  • Uyumsuzüye
    Uyumsuzüye Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 45%
    +1 yıl

Kadınlar babalarına benzeyen erkeklere aşık olurlar çünkü ilk aşkları babalarıdır.

1
    0 Yorumla
  • cezeriii
    cezeriii Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın erkek farketmiyor her iki tarafıda etkiliyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Genelde öyle oluyor ya. Baba sevgisi görmeden büyüyen bir kız çocuğu zaten yenik başlıyor hayata 1-0.

2
    3 Yorumla
    • cezeriii
      cezeriii
      +1 yıl

Bence 10-0

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunu rakama döksek emin ol 10 bile az kalır...

Yorumla
    • cezeriii
      cezeriii
      +1 yıl

Aynen katılıyorum.

Yorumla
  • Avarebiri
    Avarebiri Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Genel de bu tür kadınlar duygusal aç sevgiye muhtaç olduğu için kandırılma oranları çok yüksek diyorlar ki

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkeklere olan güveni ciddi anlamda zedelenir.
    Örneğin, babası annesini aldattıysa , her erkek aldatır gibi bir düşünce doğar.

1
    0 Yorumla
  • yesilpericc
    yesilpericc Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    +1 yıl

Birileri " Bay Yanlış" ı mi izliyor acaba? 😉😀
    Bence hakli olabilir bunu soyleyen

1
    1 Yorumla
    • Vaveylaaaaa41
      Vaveylaaaaa41
      +1 yıl

Evet 🙈 😂

Yorumla
  • v0lkn
    v0lkn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bilmem ama bence alakası olmaya bilir yorumlara bakcam 🙂

1
    0 Yorumla
  • Harami41
    Harami41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

evet. karşılarındaki erkeği babaları yerine koyuyorlar karşılıksız ilgi bekliyorlar. buda erkeği bunaltıyor haliyle. sonuçta kızlar ilgiyle motive oldukları gibi erkeklerde övgüyle motive olur

1
    0 Yorumla
  • marwa9
    marwa9 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Bence evet babasından sevgi goren bir kız baska bir erkeğe ihtiyaç dahi duymaz çünkü sevgiye doymustur bir iliskisi olsa dahi kaybetme korkusu yaşamaz diye düşünüyorum

1
    1 Yorumla
    • Delikligul
      Delikligul
      +1 yıl

Sevgiye doyduysa cnslk kiminle yapmasi gerekr

Yorumla
  • Akıın
    Akıın Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Annesim ile aram iyi değil hatta kendisi 5 yaşında gitti fakat kadınlarla aramda sorun olduğunu düşünmüyorum

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Babamla iletişimim kötü, beş senedir de görmedim. Ama hiçbir ilişkimde bunun bende oluşturduğu kötü bir psikoloji yaşamadım. Bu yüzden çözemiyorum bu tip yaklaşımı.

0
    0 Yorumla
  • caramelizekaramel
    caramelizekaramel Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

O kız çocukluk hep kalıyor

1
    2 Yorumla
    • caramelizekaramel
      caramelizekaramel
      +1 yıl

Bu durumu yaşadınız mı @vaveylaaaaa41 ?

Yorumla
    • Vaveylaaaaa41
      Vaveylaaaaa41
      +1 yıl

Hayır çok şükür

Yorumla
  • _MuhallebiÇocuğu__
    _MuhallebiÇocuğu__ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence bunun pek bir alakası yok babasıyla arası berbat olup muhteşem evliliklere sahip insanlar tanıyorum

1
    0 Yorumla
  • yelizzerss
    yelizzerss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Baba sevgisi olmadığı için karşı tarafın en ufak ilgisinde onu sevdiğini düşünür

1
    0 Yorumla
  • DeliKraliçe
    DeliKraliçe Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Babam ile aram ne kadar kötüyse ilişkilerim o kadar iyi 😌

1
    0 Yorumla
  • Ammar_Yasir
    Ammar_Yasir Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

İsterim annem gibi bir kız çıksın karşıma ama nerde

1
    1 Yorumla
    • Delikligul
      Delikligul
      +1 yıl

MTF☺️

Yorumla
  • __AslanKadını
    __AslanKadını Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    +1 yıl

Baba özgüveni tetikler. Yeterince sevgi vermediğinde kızlar başkalarında o sevgiyi arar

1
    0 Yorumla
  • Twettyy00
    Twettyy00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Hayatı kötü olur be aşk hayatını geç

2
    0 Yorumla
  • Fakiğedebiyatı
    Fakiğedebiyatı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk hayatının aile ile alakası yok

1
    0 Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Bu teoriyi yok sayamayız bence.

1
    0 Yorumla
  • ayaklarıkokankïz
    ayaklarıkokankïz Takip Et
    Yoda Yaş: 91 , eic 75%
    +1 yıl

bu teze de hiç inanıyorum ya 😏

1
    0 Yorumla
  • Disiaslanımben
    Disiaslanımben Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Yanlis tercihlere kulp ararken evet sjsjsjs

1
    0 Yorumla
  • önemsizzamankaybıı
    önemsizzamankaybıı Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 80%
    +1 yıl

Belki de bir açlık hissi. Soru güzel sorulmuş.

1
    0 Yorumla
  • Amazingforever
    Amazingforever Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 73%
    +1 yıl

Kızlara söz hakkı düştü. asfsf

1
    0 Yorumla
  • -ProfiteroooL-
    -ProfiteroooL- Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Etkisi olsa da çok değildir

1
    0 Yorumla
  • Die-Mutter
    Die-Mutter Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Galiba öyle bir gerçeklik var

1
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Sadece babasıyla değil, ailesiyle de...

1
    0 Yorumla
  • adanus001
    adanus001 Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl

Babanın yokluğunda erkekte ilgi şefkat bekler

1
    0 Yorumla
  • Yazarınız99
    Yazarınız99 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 89%
    +1 yıl

Aşk hayatını etkilemez ikisi çok farklı mevzular

0
    0 Yorumla
  • alektamovvik
    alektamovvik Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.

Sevgiyi olgun kişilerde aradıkları için evet

1
    0 Yorumla
  • KuşKQnmaŽHayrįye
    KuşKQnmaŽHayrįye Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 95%
    +1 yıl

Güven sorunu olur.

1
    0 Yorumla
  • harikayımben
    harikayımben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Bence kötüdür

1
    0 Yorumla
  • AşkımSenin
    AşkımSenin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Mavipanda35
    Mavipanda35 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.

Kisiye gore degisir

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Babasıyla sağlıklı ilişkisi olmayan kadınların aşk hayatı kötü mü olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Babası ya da annesiyle arası iyi olmayanların aşk hayatları bu durumdan etkilenir mi? 10 cevap verildi
Babasız büyüyen kadınlar aşk ilişkilerine olumsuz mu bakıyorlar? 6 cevap verildi
Baba sevgisi görmeyen bir kız ilişkilerde zorluk Yaşar mı? 4 cevap verildi
Baba ilgisi ve sevgisi görmeyen kadınlar? 14 cevap verildi
Bazı kadınlar neden babaları yaşlarında adamlar ile birlikte olup bunun sebebinide baba... 6 cevap verildi
Baba sevgisi görmeyen kızlar ilişkide nasıl olurlar? 48 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özel günleri sever misiniz sizin için önemli midir?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Yaz akşamı dondurma ritüelin var mı?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Gece gece nasıl içecek tüketirsiniz?
  • Siz de insanlardan hemen nefret eder misiniz yoksa size de bu duygu abartı mı geliyor?
  • İki kalp gerçekten kilometrelerce mesafe varken birbirine sadık kalabilir mi?
  • İnsan ne zaman vazgeçmiş sayılır; pes ettiğinde mi, yoksa artık kendine daha fazla zarar verdiğini anladığında mı?
  • Benim gibi aşure süslemeye kafayı takan var mı, siz aşureyi nasıl seviyorsunuz?
  • Çok uçlarda olmayan muhafazakar erkek ve seküler kız ilişkisi olur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨