Dindar sevgili istiyorum aslında sevgili demek yakışık kalmaz evlenecek aday istiyorum. Burdan bir çok kişi dindarım die yazdı ama ya beğenemedim ya da tam bir puşt çıktılar. E bekle bekle de zaman geçiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerlik vazifemi yaptım artık iş güç sahibi genç bir kimseyim. Şu yaşıma dek uygunluk arayışım ve seçiciliğim sebebiyle sevgilimde olmadı. Keza evlilik öngördüğüm ciddi bir ilişki içerisimde kendimi bulmak istiyorum lakin günümüz çağında güvensizlik ve yalancılık hat safhadayken buradan dürüst bir kız çıkabileceğine ihtimal vermiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Düzgün dürüst kız mı bu devirde düzgün insan bile kalmadı.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDindarı boşver seni üzmeyecek, güzel ahlaklı, kötü alışkanlıkları olmayan ve seni sevecek birini bul.
Ayrıca dindardan kasıt nedir? Dini bütün olup yukarıda saydığım erdemlere sahip olmayan yığınla insan var.02 Yorumla
Soran+1 yılYa namaz kılsın din bilgisi olsun ve örtümü kabul etsin
Cevap sahibi+1 yılŞu devirde hala bunlara karışan varsa uzak dur tabi.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
73Cevap
+1 yılValla kim ne derse desin umurumda değil ben ibadetlerimi elimden geldiği kadar eksiksiz yerine getirmeye çalışıyorum Ailemden özellikle babamdan böyle gördüm inşallah böyle devam ederim zamanı gelince de hayırlı bir eş adayı çıkar illaki karşıma diye düşünüyorum 😊
20 Yorumla
+1 yıl- Dindar olsub deme
- Hayırlısı olsun de
- Namaz kılsın oruç tutsun deme
- Parayı ilah bilmesin de
- Allah korkusu olsun de
- Haram helal nedir bilsin ve uysun de...
- Kalbinde Merhameti olsun de
- Bana karşı şefkati olsun de...
- Ayrıca bende Büşra Ayaydın gibi tatlış bir hatun arıyorum evlenmek için :)
010 Yorumla- +1 yıl
O kadın da bir cins tesettürü oyuncak yapmış kapanıp açılanlardan
- +1 yıl
@Güli-ruhsar sakin ol hanım kız.
Büşra Ayaydın açılmadı.
Gayet edeplice; İslam'ın kaidelerine uygun bir şekilde tesettüre girmiş.
Ortada bir tuhaflik yok.
Sen Muhtemelen Burcu Çetinkaya ile karıştırdın - +1 yıl
İnstagramina rastlamiştim bir ara açık resimleri vardı şaşırmıştım hatta ben de açıldı sandım. su izan yapmışım neyse Allah affetsin 😕
- +1 yıl
@Güli-ruhsar sakin olmak lazım hanım kız.
- +1 yıl
Sakinim 😊
- +1 yıl
@Güli-ruhsar https://www.instagram.com/busra.ayaydin/?hl=tr
Büşra'nın Instagram hesabı bu. Hepi topu 1200 takipçisi var Pek de aktif olarak kullanmadığı ortada fotoğrafı var mı onu da bilmiyorum Çünkü hesabı kapalı - +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
@Güli-ruhsar neyse
İlanımı verdim gidiyom ben :p - +1 yıl
Ee hesabını biliyorsun madem ordan versen ilanını😊
- +1 yıl
@Güli-ruhsar KŞ dışında hesabım yok ki benim
Sen nasibini bekle Allah elbetteki senin hakkinda en hayirli olani sana yazmistir ne kadar ugrasirsan ugras cilvei rabbanin yazdiginda baskasini bulamazsin ben 12 yasindan beri kuran kursu medrese imamhatip derken 3 yasima bastim ana imam olamadim geldim tirci oldum yani senin isinde buu belki dini butun birini ariyon ama sen 5 vakit namazi kiliyormusun tadili erkana gore
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Ben dindarım. Külli eğitimim de bu merkezli. Lakin buradan zor olur. Çevren, ailen, yakınların, arkadaşların var. Reel çevreden araştır bak konuş vs. Dikkat et. Namazlı, ibadetli, ahlaklı, hayalı, edepli birini bul. Samimi ve insan olsun.
10 YorumlaBurdan

Bide "Helalim olurmusun"diye bir site var. Onuda öneriyorum.
Amksjd22 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😅
Soran+1 yılHiç güleceğim yoktu 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız geçen burda bir tane gördüm dindar. Buradan çıkmaz normalde burda araman ne kadar isabet , tartışılır. Soze evlenme teklifiyle başladı, normal başlayınca konu evliliğe bir türlü gelmiyormuş çünkü. Demek düzgün insanlar da var ama sanaldan tanışmak bana uymuyo diye ayrıldık.
015 Yorumla
Soran+1 yılYani anlayamadım düzgün değil die mi ayrıldın
Cevap sahibi+1 yılYok ya. Babama internetten tanıştığımı anlatamam. daha önce olsu çünkü asla istemiyo ben de çevreden artık...
Soran+1 yılKız sende babana demezdin sanki ne olcak
Cevap sahibi+1 yılHımm öyle mi çok zekıceymıs 😂 iş ciddiye binince bakkal amcaya mi anlatıcam peki 😂
Soran+1 yılAhahaha yo ben sanaldan buldum birini ailemle de tanıştırdım hatta şey dedim arkadaş aracı oldu die inandılar fakat biz anlaşamadık
Cevap sahibi+1 yılAyrıldınız mı? Aileme neden yalan söyleyeyim.. buna mecbur değilim kı
Soran+1 yılAyrıldık evt
Aileme derken babama söyledim sadece mecburduk çünkü kabul etmez di iyi biriydi
Cevap sahibi+1 yılNeye mecburdun. Yani o iyi biriydi ama baban mı kabul etmedı?
Soran+1 yılAynen öyle babam kabul etmedi demeyelim de kader be kuzucuk
Cevap sahibi+1 yılAynen kuzu. Babanın kabul etmemesi de kader ve emin ol en iyisi olmuş hiç kafana takma erkekler bitmedi yanı adsjns mutlaka babanın seveceği biriyle daha mutlu olursun. 😘
Soran+1 yılBabamın seveceği mi ahahah bendeki de zaten kalp değil beton parçası doğru babamın kalbi daha önemli ahahahah hayırlısı inşallah
Cevap sahibi+1 yılHayır be ıkınızın içine sinen biri mutlaka olur sen de.. Bu gönül işleri kalbi çok yorduğu için artık kapattım kendimi babam bulacak bana madem laf etti bana. Kotu bişey demedı ama rahatsız etti. Hayırlısı
Soran+1 yılBabam bulmasın bana aga. Görücü usulü no yani sevmek istiyor bu kalp ühüğğ
Cevap sahibi+1 yılAy en sınır olduğum tepki 😂mutluluk ailen ve senin razı olduğun evliliktir. Görücü usulünde illa sevmeden oturacan masaya diye bişey yok sevmezsen iş zaten biter ama sen diyosan ki illa babamın sevmediği biriyle evlenecem hayırlı olsun
Soran+1 yılEyw.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDindar sevgili olamaz. Dindarlıkta sevgililik yoktur. 3. Bir kişi gözetiminde konuşmak islamiyette şarttır.
31 Yorumla Çok yakın zamanda başıma gelen ve beni kökten değiştiren dine yönlendiren bir olay yaşadım.
Umarım herkese nasip olur. Hala duygulanırım. Aklımdan da çıkaramıyorum.32 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani bir kız mı vesile oldu
Fiziksel olarak beğeneceğin birinin dindar olma ihtimali hele ki böyle sosyal medyada olması çok çok küçük bir ihtimal bence. Açıkçası dindar olduğunu söyleyen inancına çok düşkün olduğunu belirten bir sürü insanla tanıştım ama biri hariç yakından uzaktan alakası yok :)
10 Yorumla
+1 yılKeşke dindar yerine insanı vasıf taşıyan bir eş isteseniz
80 Yorumla
+1 yılAllah korkusu olan ve niyeti iyi olan birini bulmak zor malesef günümüzde, hayirli insanla karsilastirsin...
10 Yorumla
+1 yıldindar birini burdan bulman zor allah sevgimiz var ama dindar olmak kolay değil umarım gönlünce birini bulursun
10 YorumlaArkadasim guvenme herkese... Dindar olan ben dindarim demez.. Derse bu gösteriş olur zaten. Allah karsina iyi insanlar getirsin çok sükür bak inancin var hepimizin karsisina Allah korkusu olanlar ciksin
00 YorumlaBabana soyle baban bulsun.
Muhammet doneminde erkkeler benim kizimla evlenirmisin diye sorarmis sonucta.
En ileri zaman oysa soyle babana bulsun sana.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nerden çıkacağı belli olmaz sen arayışını kaybetme herkes camiden çıkana baka diyor camiden çıkanlar çıkana kadar müslümanlar dediğim gibi neyin nerde olacağını bilemezssin hiç ummadığın yerden çıkar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dindar diyince bana bir gülme geliyor kusura bakma 🙂kim dinden imandan bahsediyorsa o kişiye pek güvenemiyorum ben babam bile olsa
22 Yorumla- +1 yıl
Valla abi tam yazacağım yorumu yazmissiniz çok haklısınız
belki sana dindarım deyemem. 5 vakit namaz kılıyorum deyemem. ama insanları dinlerim. elimden geldiğince yardımcı olurum. hayvanları severim. sana sadık biri de olurum. kabulsen kabulümsün
00 YorumlaDine inanan ve kuralları uyğulayan ama işin içine Ahlak girdinde sapıtan çok Ahlaklı biri diyelim zor değil kafalerdw pek takılmayan işine gücüne bakan normal bir kişi çoğu...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. öylesi zor be anca görücü falan olursa, hani sen kızsın peşine düşen çok olurda niyeti düzgün kendi düzgün arayınca bak o zor. malum hemcimsim her gördüğü kızın peşine koşuyor aynı anda pek çoğuna yürüyorlar. Artık görücü falan tanışırsın
00 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi bu. Şehrin en hızlı tüm şehirle ilişki yaşamış bir kadın tanıdım sevdim. Bana kutsal bakire oldugunu seksen hoişanmafıgonı anlatırdı hikaye tabii. Bana dindar ol namaz kıl diye şart koşardıii ben bunları yaparken o Türkiye geneli ile yatmayı pşanlıyordu anlayamadım kadınları
00 Yorumla
+1 yılkendin öyle biriysen zaten çevreninde öyle olması gerekir ve çevrenden rahatça bulabilmen gerekir diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılDikkat ettim de çoğu kişi camiye git diye yazmış :)
Her camiden çıkan dindar olsaydı bu memlekette en azından biseyler doğru derdim.10 Yorumla
+1 yıldindar evlenmek isteyen adamın bu platformda ne işi var? çevrende araştırsan daha iyi
20 Yorumla
+1 yıldindar mı puhahhaha o ddindarların içinde çocukluktan beri bastırılmış ne sapkınlıklar yatıyo haberin yok
04 Yorumla- +1 yıl
bir de hiçbir baskı yapmadan içindekini salanlar var onlar daha kötü hayvan gibi yasıyo
- +1 yıl
Nasıl bu kadar kolay genelleme yapıp insanlara yargı etiketini yapıştiriyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin Hayırlısı nasip herşey üzme tatlı canını kıymetini bil herşeyi takma kafana hayırlı sı geç olsun tek olsun ömürlük olsun
00 Yorumla Hayal aleminde görmediğin etmediğin insanın dini bilgisini, sevgisini anlayabileceğine inanıyor olman bile evliliğe hazır olmadığın anlamına geliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBüyüklerine söyle bulsunlar iyi birisini buralarda arama oynarlar adamla gerçekten ayakta uyutuyorlar da burda ohooo hem kaç yaşındasın?
00 Yorumla Sen dalga mı geçiyorsun? Pazardan elma seçtiğini falan sanıyorsun galiba?
10 Yorumla
+1 yılBence "dindar" kalıbında aramamalısın. Dindar birisiyle sevgili olmakta kendi içinde çelişkidir. Bende evli olduğum insanın imanlı olmasını istiyorum ama dindar değil. Basta merhamet ve kalp temizliği olsun Allah gönlüne göre versin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCaminin önünde bekle 5 vakit gelip gideni takip et 😁
28 Yorumla- +1 yıl
Bence oraya da guven olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@couchyschwartz şanss
Cevap sahibi+1 yılKızlar, Evlenecek kız bulamıyorum nasıl bulabilirim? ↗
Kız bakk bu da arıyo 😂😂
Soran+1 yılHemen tanışıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılDüğününüzde şahitt olurum artıkkk
Soran+1 yılYok ya 23 yaşındaymış başka birisini bul😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 Sna kaç lazımm
+1 yılHer dindarım diyen dindar olsaydı şkşjşsjh buradan bulamayacağın kesin
00 Yorumla
+1 yılBende dindar birisini arıyorum ama yok maalesef hanımefendi.
00 Yorumla
+1 yılValla dine önem veririm ama bunu diyen insanlar da dürüst değil genelde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Burdan? Koca arayışını sanaldan yapmaman sence de daha mantıklı olmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılSevgili-dindar olmuyor saygi deger KizlarSoruyor uyesi. Herif bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAraplara bir bak bence, belki sana uygun bulursun onlardan.
00 Yorumla
+1 yılhaklısın bana da akrabalardan bir baskı bir baskı anlatamam
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan dindar birini bulamazsın
Cami önlerine git00 YorumlaZamanla çıkar karşına. Tanımadan da "dindarım" diyen her kişiye inanma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdan bulamayacagin kesin dindar insan internetten tanistigiyla evlenmez etrafinda illaki vardir gerçek hayattan birilerine bak
10 Yorumla
+1 yılEvliliksepeti. com
Siparişiniz 30 dk da kapınızda gecikirse anında bedava10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de istiyorum maalesef yok efendi dininde diyanetinde kimse kalmamış
20 YorumlaBuraya asla guvenme sanaldan değil reel çevredeki insnalara söyle seni onersinler
00 Yorumla
+1 yılDindarlar çok geri kafalı yobaz oluyor ne çıkarsa onlardan çıkıyor asıl onlar daha beter...
10 Yorumla
+1 yılDinden önce ahlak ahlaktan önce saygı ve vicdan aramazsan her zaman mutsuz olacaksın. Dindarı bulunur önemli olan hakkını vererek 'insan' olabilmesi.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDindar farklı mı oluyor, Ne geldi ise oyele olanlardan gelmedimi.
00 YorumlaDinardan kastın ne bilmiyorum günde en az 5 sünnete uyarım 5 vakit namaz kılarım oruç tutar sadaka veririm ben dindar oldugumdan buna rağmen şüphe duyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece 1 tane vardi galiba o da ansizin bana denk geldi. Nisanliyiz simdi.
01 Yorumla- +1 yıl
Ansızın :)
- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılDindar istiyorum diyorsun dışına bakıyorsun
Gerçekten birini istesen samimiyetine içtenliğine göre düşünür idin10 Yorumla Buradan nasıl guvenebiliyorsun ailen çevren aracı olsun
20 Yorumla
+1 yılBnde dindar olsun istiyorum ama istemekle olmuyor gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Caminin önünde bekle namaz vakitlerinde
20 Yorumla
+1 yılSabır edersen kalbine göre olan birisi gir bulur zaten seni.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMadem dindar diyosun, dindarlığın neyini beğenemedin?
00 Yorumla dindar demekle ne demek istiyorsun allahtan korkan iyiliği seven birimi vicdanlı biri değil mi
00 Yorumla
+1 yılBacım biz ALLAH yolumdayız git baska yerde damızlik yapcak erkek ara ALLAH I KITABI KATMA
00 Yorumla
+1 yılIlahiyat fakultelerinin önüne çadır kur
30 Yorumla
+1 yılÖnce düşünce yapımı degişmelisin bence.
30 Yorumlacami çıkışlarında bekle
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Dergâhlara git, nasipse bulunur
20 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem