neden mi dindar birini istiyorum içki yok kumar yok kadınlara eğlenmek yok sadece ailesine bağlı
yabancı insanlara yer yok temiz bir hayat istiyorum.. maddi olarak zenginim onun mal varlığının benim için bir önemi yok
yabancı insanlara yer yok temiz bir hayat istiyorum.. maddi olarak zenginim onun mal varlığının benim için bir önemi yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Emin ol aşırı dinfarların gözü daha cok dışarıda oluyor
aşırı dindar derken tarikatcılarda bahsetmiyorum eğitimli birinden bahsediyorum
Onlarda ayni ya bence isteklerin daha yumusak olmalı kimse kimsenin mezarina girmez benim babam icki sigara icmez ama cok iyi insandir daha bir sikayetini duymadim bu yasima geldim yani tabi yine tercih meselesi
ben çocuklarıma iyi ahlak asılayacak kuran öğreticek bir adamı istiyorum Birlik olu bileceğimiz sarıldığımızda tüm dertleden kurtula bilecek
Peki sen de öyle misin
burada ne kadar varlıktan söz ediyoryz
milyoner
Numaramı yazayım konuşalım
talibandan adam ithal edebilirsin :)))
çok komiksin
komiklik demedim ciddi dedim aşırı dindar birini arıyorsan turkiyede bulamazsın olmadı elkaideden adam ithal edersin ya da turkiyedeki onların yandaslarından :))))
katardan Türkiye' getircez merak etme
Öylesinin değeri bilinmez
Türkiye'de dindar bulmak çok zor
Yok sanırım 😂🫠
Bu benim
gerçekten mi
Evet
"Içki yok kumar yok kadınlara eğlenmek yok sadece ailesine bağlı
yabancı insanlara yer yok"
Bunlar bende yok mesela ama bunlarin onemi hic olmadi erkeklerde daha cok para ve tip aradi kizlar
hayır para önemli değil eğer evde yatan bir tip değilsen işten eve evden işe
Sirf param olmadigi icin sevilmeyi haketmiyor muyum yani?
erkeklerin eşine bakması farz dindar bir insansan bunu bilrsin evde yatan birini kimse istemez ne kadar para kazandığını bir önemi yok
Esine bakmasi gerekmiyor hayat musterek dine baglarsan kadinlarda erkeklere itaat etmeli diyor dinimizde sende esine itaat mi etcen her dedigini yapcan mi mesela? Son zamanda kadinlarda calisiyor sadece erkege maddi yuk yuklenemez
yüklenir demiyorum dinen kadınların eş olmak dışında bir zorunluğu yok
ama evi geçindirme erkeğin sorumluğundadir sen dindarlığı Sadece namaz kılıp oruç tutmak zannetmiyorsun umarım
Kadin ne yapcak peki kadinin gorevi ne dinen?
es olmak dışında bir görevi yok eğer kadın ister erkek eve hizmetçi almak zorundadır yani cariye
tâbi şu an kimse öyle şeyler istemez
Aynen allah size ozel kiyak gecti sanki laflara bak ya dini arastir ogren kadin hizmet etmek zorundadir kadinlar yan gelip yatmak icin yaratilmadi sen Allaha adil degil mi demek istiyorsun lan?
yanılıyorsun lütfen araştır
dindarmissin dindar biri lan dermi
Ne alaka be sen isine geleni soyluyorsun dine bakarsan erkek cinsellik istedigi zaman kaidnin hayir deme hakki yok diyor yani erkek ne zaman isterse o zaman kadin kabul edecek diyor neden dini karistirip isinize geleni soyluyorsunuz