İlla sevgi denilince tenine mi dokunmak gerekiyor?
Yüreğini sevmek zor mudur?
Onu o olduğu için sevmek imkansız mıdır?

Kişi neyi severse onu görmek ister. Bedenleri severse bedene ait olanı gözleri ile görmek, kulakları ile duymak ve teni ile dokunmak ister. Göz gördüğüne, kulak duyduğuna, ten dokunduğuna muhakkak doyar.
Ruh ise kalbe sorgusuz sualsiz girip çıkabilir. O kapıların açık olduğunu söyle anlar. Sevdiği aklına gelince kalbi titrer ve yüzünde bedeninde ciddi bir mutluluk belirir. Bilirlerki kalp yolu ile birbirlerine bağlandılar ve birbirini andılar. İşte gerçekten sevmek budur.
Gerçekten bir insanı sevmek onunla geçirdiğin her saniyenin değerini bilmektir. Her şey cinsellik değildir, olmamalıdır. Sevmek birlikte vakit geçirmekten keyif almaktır, konuşmak, iletişim kurmak, dertleşmek, beraber eğlenmektir. Daha uzun yazardım da özeti bu...
Yüreğine dokunmak dediğiniz şey senin bahsettiğin durumdur. Ama artık o yoktur. Bitti yani o olay aramamak lazım. beklememek lazım herkes beden icin sevmenin peşinde artık kalbe gelene kadar ilişki bitiyor.
Sevmek sevdiğne dokunmaktir evet. Ama yanlıs anlamda degil. seven insan sevdiğnin yuregine dokunmalidir. tenine degil. Illa tenine de dokunacaksa kalbine dokunsun oraya iyi baksın. Insanlar ne kadar kotu aslinda menfaati vitince işi de bitiyor. Ama ne olursa olsun seven insan sevdiğne dokunmaya kiyamamli gozlerine bakarken utanmali. canin acitmamali
Cevap
10Cevap
Gerçek sevgi ruha, kalbe dokunmaktir da onun değerini bilen ya da anlayan kalmadı artık..
Gerçek sevgi kalbin hızla çarpmasına sebep olabilmektir.
Onu iyi yönleriyle, kötü yönleriyle kabul etmektir. Değiştirmeye çalışmamaktır. Yanında huzurlu ve rahat olmaktır. İliklerine kadar güven hissetmektir.
Evet ama maalesef günümüz ilişkileri bunu vücuda dokunmak ile yapıyo
Önce yüreğine dokunuyorum, ben senin ruhunu, kalbini, içtenliğini seviyorum falan diye başlar. Sonra böyle olur. Maske düşer.
Birçoğu için sevmek=sex
Birçoğu için sevmek=saçını tararken canı yanmasın diye kılı kırk yarmaktır.
Evet öyle. Şimdiki sevgilerin çoğu böyle değil maalesef.
Gerçek sevgi sevdiğini içinde hissetmesidir , ten tene değmedende sevmek sevilmek olur..
Gercek sevgi allah korkusu olanda olur, oda kalbinde tümör gibi büyür
Gerekmiyor bizler abuk subuk davranışlarlar sevginin kalitesini düşürüyoruz.
yürekle sevmek her babayitin hakkı deildir. Uzaktan seven az bulunur hatta yakından sevende az bulunur. Ben bırıne hıc dokunmadan tam 4 ay sevdı ama öyle böyle hıssetmedım uzak mesafe dıye bıtırdı daha 5 gün önce en guzelı şey sevmek yürek ıster
Tabiki yanlış bir durum bence aşk tene dokunarakta yaşanılacak birşey ama tamamen onun üzerine kurulu birşey değil aşk mesafe ne kadar uzak olursa olsun onu kendi yanında hissetmendir aşk normal konuşurken dahi mutluluk hissetmendir.
Gerçek sevgi diye bişey yok ki...
Gerçek sevgi yüreğine değil ruhuna dokunmaktır.
Kesinlikle
Kesinllikle
Öyledir
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?