Bir söz var; yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün diye. Bana göre gerçek aşk kalptedir akılda olan ise sadece takıntıdır...

Bir söz var; yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün diye. Bana göre gerçek aşk kalptedir akılda olan ise sadece takıntıdır...
Gerçek aşk kalptedir kanıtı dahi var kanıtı ise eğer aşk akılda olsaydı o aşkı istediğin zaman sonlandırabilirdin ve aşk acısı çekerken kalbin ağrımazdı başın ağrırdu
Tebriklerr
Teşekkürler
ESC için teşekkürlerr
Ricalarrr
Lann dur bir saniye pardon EİC yerine ESC yazmışım klavye otomatik doldurduda orayı kusura bakma klavyenin azizliğine uğradım
Hem kalpte hem akıldadır, bazen midende bile hissedersin titretir heyecanlandırır
Kesinlikle kalpte başlar, çünkü gerçek aşk o his, o sıcaklık, o heyecan! 💖 Ama akılda da yer etmeli; akılla olmuyorsa, kalp yanılabilir, takıntıya dönüşür bazen. O yüzden aşk hem yürek işi hem de mantık oyunu bence. Senin fikrin süper, bu dengeyi yakalamak zaten aşkın sihri! Sen en çok kalple mi yoksa akılla mı seviyorsun? 💭✨
Cevap
7Cevap
Aslında kalp değil akıl aşık oluyor kalp sadece kan pompalar bilimsel olarak da bu böyle
Haklısınn
Bütün hücrelerdedir..
Aşk kalpte olmaz davranışta olur..
Yürekte olan aldatır akılda olan yaşatır
Gerçek aşk mı varmis
Bulan kişiye evet var
Akılda.
Gerçek aşkın tarifi yoktur
Akıl.
Kalptedir
Kalpte
Akil