Arkadaşlar size çok güzel bir aşk hikayesi anlatsam bana yardımcı olur musunuz?

Ben 15 yaşında birini çok sevdim. Öyle gözünü, yüzünü, fiziğini falan değil kalbini sevdim bir bana iyi olmayan herkese iyi olan kalbini. 😢 Tamam yemyeşil gözleri vardı ömür diyeceğim gözleri sevdim çok sevdim. Dün gördüm eşinden ayrılmış kızı vardı halbuki 😕 üzüldüm çok üzüldüm. Çünkü çok mutsuz çok sorunları var. Canım dediğim kişiyi canı dediği kişi üzmüş ne yazık ki 😢😢 benden dün para istedi verdim hiç düşünmedim çaldım yine verdim. 😢😢😢😢😢😢😢😢 100 lira istedi verdim 13 yıl önce de sigarasını hep ben alırdım. Bugün buluşuruz diye söz vermişti sözde o kadar çok seviyorum ki ama dün vazgeçti gelmeyecek ama ben belki gelir diye gitcem. ☹️ Çok seviyorum ne Zaman ölürüm bu sevgiyle. Bu arada babasına mesaj attım dün psikologa götürün dedim gitmesi lazım. Gelir mi bugün Sizce ben 13 yıl önce trafik kazasi geçirdim onun yüzünden ondan önce 20 defa ilaçla intihar etmiştim ama ölmemiştim şey yine ölmedim ama trafik kazasından sonra kendime çok iyi baktım çok. Misal 96 kilodan 67 kiloya düştüm. Ama o yine olmadı olmayacak ki. Nasıl sevdirebilirim. Daha ne yapayım ne zaman bir şey istese hayır diyemiyorum. Kuzenimle çıktı gözümün önünde öpüştü bana Tokat attı kaç kez olmuyor neden nasıl bir takıntı.
Arkadaşlar size çok güzel bir aşk hikayesi anlatsam bana yardımcı olur musunuz?