Kiminde geç ve zor olur, kiminde de hızlı ve kolay olur. Çoğu zaman karşımızdaki kişinin buna sebep olacağını düşünsek bile yanılabiliyoruz da.
Sizce hızlı güvenmek peşinden hızlı bir şekilde pişmanlık getirir mi ne dersiniz?

1-2 tane istisnası olsa bile genelde öyle olur. Bunu da son 1 yıldır anladım ve hızlı güvenmemeye çalışıyorum tabi bazen başaramasamda pişman olunca gerçeklerle yüzleşiyorum yine.
Bence bu karşımızdaki kisiye bağlı. Eğer gerçekten güvenilir biriyse ve güven veriyorsa hızlı güvenmekte bir pişmanlık duyulmaz. Ancak güvenilmez biriyse ne kadar süre tanırsan tanı pişman olacağın kesindir. Lâkin her iki durumdada uzunca bir süre tanımakta yarar var sonuçta insanların içini göremiyoruz. Bazen uzun yıllar tanıdığınızı sandığımız kişiler farklı çıkabiliyor. Ama yinede uzunca bir süre tanımak gerekir. Sonucu ne olursa olsun biz üstümüze düşeni yapıp tanımak adına yeterli süreyi vermeliyiz.
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim böyle güzel bir yorum yaptığın için.
Rica ederim 🤗🤗🤗
Tecrube arttikca haliyle insan sarrafligida artiyor. Daha hizli taniyabiliyorsun insanlari. Yinede aceleye getirmemek gerek
Cevap
6Cevap
Hızlı giden atın şeysi gibi olur hocam
Kimi insanı belki bir saatte de tanıyabilir, güvenebilirsiniz..
Kimi insanı da bir ömür tanımanıza yetmez..
Hızlı güven hızlı pişmanlık getirir ve bu pişmanlık ile her şey yerle bir olur. Bu saçma şeyi bende yaptım ve etkisi bâya uzun sürdü.
Kesin olmamakla birlikte, evet zaman zaman pismanlik getiriyor.. Hayat işte
Bazen pişman ederler...
Getirir kesinlikle katılıyorum
Boş güvenmezsen sorun yok galiba
Evet
Kesınlıkle getirir
Evet. Babana bile iyice tanımadan güvenme
Tabiki.
Kesinlikle
Getirir
Getirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?