+1 yılönem sırasına göre yazıyorum. 1-ahıska türkü 2-azerbaycan türkü 3-kırgız 4-kazak 5-rus 6-ukrayna 7-özbek
ilk tercihim her zaman kendi ırkım olur. salt ırktan bahsediyorum... ahıska türkleri genel olarak bildiğimiz kıpçak türklerinin diğer ismidir. bu boy türk boylarının en güzel boyu olarak bilinir. erkekleri uzun boylu buğday tenli geniş omuzlu hafif çekik gözlü olur. kızları genel olarak sarışın veya kumral ve ince yapılı olurlar. ahıska türkleri yani kıpçak türkleri halen anne ve babalarımızın görüp alıştığı terbiye ve ahlak gelenek ve görenekleri ile yaşarlar ve bu değerlerden asla taviz vermezler. modernleşmek veya avrupalılaşmak gibi bir dertleri yok. azerbaycan türkleri de aynı şekildedir ama malesef son yıllarda gelişen ekonomileri ve türkiye sayesinde batı entegrasyonunun verdiği olumsuz toplum yozlaşmaları orada da nadiren gözükmektedir. kırgız kazak ve özbekler de oldukça geleneklerine bağlı türk boylarıdır. ruslar ve ukraynalar temelde aynı aile ve toplumsal değerlere sahipler ve aşırı ana erkil olurlar. aileye çok çok önem verirler. kadınları çok kaliteli ve seviyeli olurlar.(genel kanı nın aksine) avrupa da kuzey avrupa ülkelerinden de isveç norveç hollanda özellikle almanya da oldukça iyi olurlar ama ben önem sırasına göre tercihlerimi yazdım.31 Yorumla- +1 yıl
iyi)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçekten seviyorlarsa neden olmasın?
Ben Almanya da yaşıyorum doğuma büyüme Almanya dayım sadece kızlara şunu söylemek istiyorum,
Sadece ailenizden kurtulmak için evliliği düşünüyorsanız o zaman hiç yurtdışında biri ile evlenmeyin tanıdım kaç arkadaşım var Türkiye den evlendiler bir kaç ay sonra bayan eşi evden kaçar olmuş ne için? Altın ve düğünde takılan para için tek bilmedikleri yurtdışında yaşayan erkek kazandı parayı hediye almıyor başında ki tel ile alıyor.
Her bayan öyle demiyorum sadece bazıları öyle yapan var.
Şimdi bir de şu var kızlar yabancı erkekle evlenemez diyorlar ya hani?
Onda işte halt yemiş benim ablam alman eniştemle evli ve mutlular da hangi yabancı erkek mevlüt e gelipte mevlütü dinler? ya da beni cuma namazına götürür? Caminin önünde beni bekler?
Önemli olan inançlı değil önemli olan insan olması derim bizi kendi ailesi gibi sevmesi derim bir insan müslüman olacaksa da zorlayarak değil kendi isteği ile bağlı hem benim eniştem müslüman değil ama yine de almanca kuranı kerim i okumuş biridir.11 Yorumla- +1 yıl
iste bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bu yabancı erkekle evlenme olayıyla ilgili anlamadığım bir nokta var. Lütfen biri açıklığa kavuşturabilir mi? Şimdi benim yetiştiğim kültür ve ahlak inancına göre evlenmeden biriyle birlikte olmak yanlış. Bir tek kültür açısından da değil kadın açısından da riskli birşey bence. Türk erkekleri bakire kız arar doğru mu? Peki yabancı erkeklerin hepsi illa yatmak mı istiyor? Diyelim ki kızla aylarca yıllarca birlikte oldu, sonra da kızı bıraktı gitti. ya da evlenmeden çocuğu oldu, adam da ortada bıraktı gitti. O zaman ne olacak? Ve bizde kızlar hep yabancı erkek istiyor. Avrupalı, Amerikalı vs. Anlamadığım nokta bu yabancı erkek bulup evlenmeyi başaran kızlar bu işi nasıl başarıyorlar? Çünkü yabancılarla evlenen kızlar aşırı mükemmel bir hayat yaşıyorlar. Pasaport ve vize sıkıntısı çekmeden istedikleri gibi dünyayı geziyorlar. Çocuklarını Avrupa’nın en iyi okullarında okutuyorlar ve Türkiye’yi hep aşağılıyorlar. Bunun dışında vatandaş oldukları için boşansalar da o ülkede yaşama hakları oluyor. Bu konuya lütfen biri açıklık getirebilir mi?
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Evlenirim ve evlendim de.. Eşim Norveçli ve çok da mükemmel bir insan..
Yabancılarla evlenen kadınları görünce çok da mutlu oluyorum, kapalı bir toplum olarak yaşamaktan kurtuluyoruz en azından.. İlaveten; değişik kültürlerin evliliği hem daha uyumlu hem daha zevkli.. Tabii medeni cesareti olan için..7349 Yorumla- +1 yıl
her anlamda katiliyorum. ayrica mutluluklar dilerim :)
- +1 yıl
bisey degil))
- +1 yıl
- +1 yıl
@1birdirbir1 kendisi hangi dine mensup olmak isterse ona.
- +1 yıl
- +1 yıl
@1birdirbir1 evet
- +1 yıl
Avrupa Hun Türklerinin romayı dize getirdiğinden, papanın Başbuğ Atilla nın önünde eğilip yalvardığından.21 yaşındaki Sultan Mehmet in bizansı yeryüzünden sildiğinden bahsettin mi? Hz. İsa paygamberin Allahın oğlu olamayacağından bu yüzden hırıstiyanlığın sapıklık içinde , şirk içinde olduğundan da bahsettin mi?
- +1 yıl
O zaman ya Türk değilsin ya da özünü yitirmiş Türkiyedeki birçoklarının olduğu yozlaşmışsın. Bence en iyisini yaptın. Bir Türk erkeği ile evlenip Türk çocuğu dünyaya getirdiğinde kendin gibi yozlaştırabilirdin. Şimdi en azından bir Türk çocuğu yozlaşmış bir anneden doğmayacak. Çok sağol.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Allah daha mutlu etsin ama şu an kapali toplum dedigin senin toplumun ozunu eksiye dusurme herseyden once. Ve senin gibi evlilik yapanların % 80 i 10 yil sonra bosaniyor insallah senin basina gelmez temennim. Bir sure sonra ben kimim aslında dite sorgularsan ozaman hatirlarsin
- +1 yıl
- +1 yıl
öncelikle kapalı bir toplum mantığına katılmıyorum. yabancı biriyle evlenerek kapalı toplum mantığından kurtuldum demek kadar yerinde olmayan, mantıksızca bir yaklaşım olamaz. cahilliğinize veriyorum...
diğer bir söyleyeceğim şey de @askman123 adlı arkadaşadır.
Peki @askman123 o kadar övüneceğin şey varken, iktidarın halka tecavüz ettiği bir toplumun, insanların sefillik içinde yaşadığı bir toplumun parçası olduğunu da anlatsın mı? bir sanatçı gelip ülkeyi gezdiğinde tecavüze uğrayıp öldürülebilindiğini, kadın cinayetinin en yüksek olduğu ve kadınların ezildiği bir toplumun parçası olduğunu, erkeklerin bacak arasında gözü olan bir toplumun parçası olduğunu da anlatsın mı? madem övündüğü şeyleri anlatıp norveçli eşini üzmeye çalışacak, bunları anlatarak da mutlu etsin. türk toplumu dediğiniz şey, eskiden büyük ve güzeldi. şimdi sizin gibi boş konuşup, tamamen teorik yaklaşan tipler ve bununla övünen tiplerle beraber öldü. bence biraz düşünme yetinş kullanıp, konuları tekrar tartın. - +1 yıl
@hugherlouf: @askman123 turkiyenin suanki durumuyla alakali bir ovgu yazmamis ki yazilamaz, turkiyenin tarihini ovmus ki tarihimiz gercekten ovunulecek bir tarih.
- +1 yıl
- +1 yıl
@hugherlouf zaten buradaki yazıların hepsini eşime de aynen tercüme ediyorum ve kendisi de bir kere daha anlıyor bu ülke hakkındaki düşüncelerinde yanılmadığını. Böyle devam ettikleri müddetçe yabancıların bize nefretini körüklüyorsunuz ki ben de onlarla aynı fikirdeyim. Burada yazanlar bu sözlerle hiçbir yere varamazlar ancak yabancıları nefretlerinde haklı çıkarırlar.
- +1 yıl
@mynameisred çok daha ağır konuşurum da onların seviyesine inmeye gerek yok. Bakın profilimdeki resimde ne yazmışım. ' İşimi yaparım ve bırakırım ulusunlar' Bilmem anlatabildim mi :)
- +1 yıl
hepsini okudum ve Freyaya kesinlikle katılıdigimi soylemeliyim. Hıristiyanim. Burada eksik olan seyi açıkça sokakta goruyorum... bu ulkede eksik olan, gerçek sevgi, saygı, tolerans ve destek. Kadın, erkegin karşısında eşittir. Boyle oldugunda dunya ancak huzur ve mutluluk dolu bir yer olacaktir.
- +1 yıl
Evlenmem çünkü türk erkekleri kadar sahipleneni bulamam gibi geliyor
- +1 yıl
@Freyja88, yabancilarin nefretini koklemek bu tur seylerle olmaz, senin tenin ve irkin onlarin senden nefret etmesine birinci sebep, onlarin gozune girmeye calisiyorsun gibime geliyor, insanlara yobaz diyorsun ben sana mutluluklar diliyorum fakat yaptigin secimi gelecekte neden yanlis gordugumuzu anliyacaksin, elbet irk, din vs herseyden once insanlik gecer bizdede kotuler var onlardada. Ama yobaz diyemezsin, icimizde kala kala bu hale geldik diyemezsin :) Fransada yasiyorum ve ailemde o kadar cok farkli kulture sahip insan var ki, bazen mutlu olabiliyorlar ama kendi milletimiz ile bu farkli o yuzden Turk erkegini birseye degismem, ama sana saygi duyuyorum umarim cocuklarinu guzel yetistirirsin ve nerden geldigini unutturmazsin. Bosanirsaniz istz o zaman isler degisir su an hersey guzeldir tabiki
- +1 yıl
katılıyorum.
- +1 yıl
Cümleye bakar mısın "Yabancılarla evlenen kadınları" sadece "kadınları" diyor, bizim erkeklerde tebrik ediyor aferim size.
- +1 yıl
@Angelscry canım
- +1 yıl
Ablacım müslüman değilse sıkıntı var biliyorsun demi onun dini nedir?
- +1 yıl
Kimseye akıl öğretmiyorum müslümanım diyen için dinen sıkıntılı durum
- +1 yıl
Arkadaşla saçmalamayın, ortaçağda yaşamıyoruz, sizin gibiler yüzünden kızlar bütün Türk erkeklerini mal zannediyor.
@Freyja88 sende çok ön yargılısın, tamam maganda toplum haklısın ama, ben ve benim gibi modern Türk erkekleri de var, Avrupalı erkeklerden ayırd edemeyeceğin, herkesi magandalarla aynı kefeye koyma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaliba Hayır. Türk erkekleri bana daha çekici geliyor..
ama yabancı olduğu için değil tabikide yakışıklıysa ankayisliysa sevdiysem neden olmasın. Ama buzamana kadar hiçbir yabancı erkek bana çekici gelmedi. Gelirse olabilir..
tabi şartlarımda sadece yakışıklılik anlayislilik falan yok detayina girersek ohooo71 Yorumla- +1 yıl
oyleyse isin rahat
+1 yılEvet evlenicem zaten. Sevgililerim yabancıydı şimdiki de öyle. Daha yakışıklılar daha iyiler her yönden.
40.media.tumblr.com/...md99f15MZD1qg22hlo1_500.jpg12 Yorumla- +1 yıl
bu da onlardan birimi :)
- +1 yıl
Hahah.
+1 yılBizimoğlan yarama tuz bastın valla, insancığın biri seni seviyom diye diye gidip elin cavırıylan evlendi avrıpalara gidivedi gari.
Bırakın evlensinler valla bak ilk başlarda bunlara kültürel farklılıklar, daha saygılı daha güzel aşklar, sevgiler, saygılar, mutlu mesut yaşamlar, yeni maceralar, dogmatik fikirlerden kurtulma olarak geliyo ama sonradan iş değişmeye başladı mı bunların hiç birinin kalmadığı insanlar gördüm, bir süre sonra herşey öğrenildiğinde maalesef geriye melez çocuklar kaldı, bırakın evlensinler heveslerini bir alsınlar, sal suyu gelsin. Sevgi elbette önemlidir ama saygı daha da önemlidir, dua edin o severek evlendiğiniz gavurların saygısı bitmesin, eşekten düşen karpuza dönenini de gördüm...10 YorumlaTürk'üm, Türk severim, yarim Türk olur. Türkedir nikahım, eşim Türk olur. Oğlum, kızım, yuvam Türk olur.
91 Yorumla- +1 yıl
sovinist bir gorus :)
+1 yılAynı kültürden gelmediğim, aynı dili konuşmadığım, aynı bayramı kutlamadığım, Nazım okurken aynı şeyi hissetmediğim, saz sesinde duygulanmayan, Neşeti Mahzuniyi Aşık Veyseli bilmeyen, aynı ligin takımını tutmadığım, Keloğlan'ı bir kez bile izlememiş, Barış Manço dinlememiş, aynı acıyı aynı utancı yaşamadığım biriyle evlenirdim belki de ama uzun sürmezdi.
56 Yorumla- +1 yıl
bu da iyi bir gorus
- +1 yıl
Benim için önemli şeyler. Konuşabildiğinle yürür evlilik.
- +1 yıl
tabi ama sen bunlari ona ogretsen o da kendine ait olanlari sana. bu da zevkli bence
- +1 yıl
Benim ona dilimin inceliklerini, deyimleri, atasözlerini öğretmem gerekecek. Ki çoğu deyimin çevirisi yok. Anlaşmam zor ki ben Türkçeyi çok seviyorum benimde onu anlamam zor. Yüzeysel olur sohbetler paylaşım bir Türkle olan kadar olmaz.
- +1 yıl
tabi dogru soyluyosun
- +1 yıl
Güzel soruydu teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla dünya yakışıklısıda olsa evlenmem sanırım ya türk erkeklerini seviyorum öküzse öküz en nihayetinde benim öküzüm akşam aşkım çay koy demeyecek adamla napayım?
81 Yorumla- +1 yıl
helal sana tam okuzluk bir kizsin )))
Evlenirim. Evleneceğim inşaAllah. Nişanlanacağız bu yaz inşaAllah. Sözlüm mükemmel bir insan. Çok iyi anlasiyoruz ve birbirimizi seviyoruz. Irkçılık yapmaya gerek yok. Nereli olduğu fark etmez kalbimde yer alsın yeter. Ve o kalbimin tümünü aldı! <3
44 Yorumla- +1 yıl
nereli
+1 yılEvlensinler tabi. Sonuç olarak o erkeğin kültürü değil kadının kültürü ağır basacak. kadın baskın karakter. Altan alttan avcunun içine alacak. Sonuçta Türk e hayran bir irlandalı daha kazanmış olcaz😄
41 Yorumla- +1 yıl
bu yorum iyiydi
almanyada yasadigim icin cok farkli kültürler görüyorum ama sahsen ben yabanciyla evlenmek istemem. bence bana uymuyor, ben türk kültürüne göre büyüdügüm icin yabancilarla normal konustugumda bile o farki cok hissediyorum. türklerle oldugum gibi rahat olunmuyor cok farkliliklar oldugu icin.
62 Yorumla- +1 yıl
erkekler hemen begenmis :)
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Evlenirim diyen kizlara yaziklar olsun siz nasil türksünüz memlekette erkekmi bitti bu ülkeye yabancı erkek getirmeyin gidin onlarin ülkesine ne halt yapıyorsanız yapin bu vatan kolay kazanilmadi TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR böyle kalacaktır istemiyorsaniz hic durmayin zorla tutan yok!!!
92 Yorumla- +1 yıl
sovinist bir yorum. yabanciyla evlenince turkler ve turkiye icin bir tehtit olusmuyor
+1 yılevet aslında türk erkeği istemiyorum kadına kadın olduğu için saygısı olmayan, bizi obje yerine koyan kişiler, zaten yurtdışındayım mümkünse evlenicem yabancıyla
43 Yorumla- +1 yıl
Bence bulundugun yerde kalici olmak icin bunu yapmak istiyorsun. Tabii ki somut kanitim olmadigi icin hemen red edip savunmaya kalkaxaksin kendini:)
- +1 yıl
bulunduğum ülke de değil başka bir ülkeden çocuk
- +1 yıl
nerdesin
+1 yılAh evlenmez miyim hiç... Bir de İskandinav, İngiliz ya da Rus ise tadından yenmez. İskandinavlar iyidir. Adamlar karılarını umursuyor bir kere.
35 Yorumla- +1 yıl
Her ırkı anladımda Rus erkekleri kadınlarını umursamaz ayyaşların tekidir, ayrıca çirkinler neyini sevdiniz?
- +1 yıl
Hee yabancı erkeklere merakliyimdir. Bilemiyorum, bana çok çekici geliyor ruslar. Dediklerinizi bende duydum ama genellememek lazım.
- +1 yıl
rus ayisi diye bir laf var :)
+1 yılBenim dusuncem turk erkegi icin ailesi hep on planda ve bu cok iyi bir sey. Ben yabanci biriyle evleneceksem turk olur. En onemliside musluman oluyorlar.
Ama ks kiz uyeleri de turk erkeklerin gozunde yabanci kizlar hep kotu demisti bana uzulmustum acikcasi :-)34 Yorumla- +1 yıl
Tacikistanli
- +1 yıl
Degil
+1 yılkendi ırkımdan biriyle evlenmenin hayalini şu ana kadar kurmuş kişi değilim hep gözüm dışardaydı benim
34 Yorumla- +1 yıl
zenci olsa bile mi))
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
evet + akrabarımdan biri zenciyle evlendi görsen prenses gibi bakıyo kadına inanamazsın
hepsini okudum ve Freyaya kesinlikle katılıdigimi soylemeliyim. Hıristiyanim. Burada eksik olan seyi açıkça sokakta goruyorum... bu ulkede eksik olan, gerçek sevgi, saygı, tolerans ve destek. Kadın, erkegin karşısında eşittir. Boyle oldugunda dunya ancak huzur ve mutluluk dolu bir yer olacaktir.
60 Yorumla
+1 yılmaalesefki bende görüşlerim ve tarzımla genel türk erkegının kaldırabılecegı bir yapıda degılım bu işler kısmet meselesi ama yabancı sevgılılerım oldu aılem bu konularda hiç karısmaz onlar ıcın hıc sorun degıl ama inan ki hala böyle şeylerin bile anormal karsılanıyor olması benı cok uzuyor
10 YorumlaNedense Türk erkeklerinin çoğu Evet diyen Arkadaşlarımıza eksi vermiş.
Elindekileri de kaçırmak istemiyorlar demek ki. Bak hala gülüyorum :D79 Yorumla- +1 yıl
sende mi yabancı erkekleri seviyorsun, Türk kızlarının hain gibi yabancı erkek meraklısı olmasına gönlüm razı olmuyor onlara eksi verirken bir yandan da anlamak aslını öğrenmek için yorum yapıyorum evlenirim diyen kadınlar hakkında ne düşündüğümüzü anlamak için alttan enüstteki patron35izm in yorumuna bak işte bu yüzden içim rahat olmuyor ama ben kesin hüküm vermek yerine nedenini, anlamaya çalışıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBööö, şu sığ yorum yapanlarla evlenmekten kat be kat iyidir.
Aşkın anadilde yaşanması gerektiği taraftarıyım, ama son 1 yıldır emin olduğum bir şey varsa Avrupalılar aşktan daha iyi anlıyor.
Evlenirdim...34 Yorumla- +1 yıl
burada 1 yıl takılanlar değişiyor zaten hala aşkın anadilde yaşanması gerektiğini düşünüyormusn peki?
@mynameisred - +1 yıl
@herzeleid Burada takılmakla alakalı değil.
Elbette anadilde yaşanan aşk ayrıdır, hala bu fikirdeyim. Ama son 1.5 yıldır yabancı insanlarla haşır neşir olduğumdan, onlarla ilgili düşüncelerim değişti. Burada samanlıkta iğne arıyorken, orada iğne dükkanına girmek gibi bir şey. Büyük ihtimal bir Türkle evlenirim, ama yabancı birine aşık olsam, sırf yabancı diye içim soğumazdı.
Yabancı ülkede yaşayan bir Türk ise neden olmasın =D
Şaka tabiyi ki. Müslüman ve iyi bir insansa ırkı önemli değil.70 Yorumla
+1 yılEvet. Türkle evlenmicem zaten. Erkek arkadaşım Alman.
33 Yorumla- +1 yıl
Bist auch deutsche omg hier sind ùberall deutsche
- +1 yıl
hahaha woher kommst du?
- +1 yıl
iyi yapmissin
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ırk konusunu çok önemsemem herhalde. insan olduğunu bileyim yeter
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Dini benim dinim ile uyuşuyorsa evlenirdim..
Sebebi ise, erkeğin müslüman olması gerek bizim dinimizde. Çiğneyip geçemem. Kadın müslüman olmasa oluyor fakat erkekte bu öyle değil.
Onun dışında eğer ortak duygularımız varsa evlenebilirdim. Uyumlu, edepli biriyse elbette.. Erkek edepli değilse gözde 0 ne yazık ki...20 Yorumla
+1 yılKaciniz yabanci erkeklerle tanistinizda bu kadar ozentilisiniz anlamiyorum. Birde kendi dunyanizda susleyip degisik hayaller kuruyorsunuz? Eminimki cogunuz macera olsun diger baska ulkelerde yasayayim goreyim diye bu kadar isteklisuniz ama birinin size bu aci gercegi soylemedi gerek! Ben Turk oldugum icin demiyorum inanin bana ama yapilacak beraberliklerin yuzde doksani cok mutsuz olacaktir neden mi? Uyumsuzluk! Yani begenmediginiz kaba gordugunuz Turk kulturu sizde de mevcut oldugunda her ne kadar farkli oldugunuzu dusunsenizde yabanci erkek sizi sizde onu anpamayacaksibiz ayni dili kobustugunuz halde ustelik. Heves diyecem ama evlilk donum noktasi oldugu icin iyi dusunun karar vermeden once. Emin olun millette Turk erkeklerine bayiliyoR.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Türkiye de sosyal ve kültürel ön yargıları yıkmak çok zor. eğitimlisinden tut cahiline kadar. kişisel gelişimini tamamlamamış insanların bu sorulara mantıklı cevap vermesi beklenemez bence :(
40 Yorumla
+1 yılSevgilim yabancı zaten. Irka değil kişiliğe bakıyorum ama Türkiye'e ciddi bir karakter sorunu olduğu için her ne kadar evlenmeyi düşünmesem de öyle bir durum söz konusu olursa bu kişi kesinlikle yabancı olur.
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGerçekten seversem ve gerçekten severse benim için gerekirse benliğinden vazgeçecek olursa ben de gerekirse benliğimden vazgeçer onunla evlenirim. Ki bu derecede beni severse dinini de değiştirir , orta da hiç bir sorun kalmaz :)
39 Yorumla- +1 yıl
İnan bana olur. Doğru yolda olduğunu fark eder zaten. Etmese bile benim için denese bile yeter sanırım
- +1 yıl
Sen cok dogru yoldasin ya ! İnsanlara dinimizide yanlis anlatyiniz icin islam bu halde !
- +1 yıl
Ya sabır. Hangi yönden yanlış anlatmışım? Olay belli bir müslüman kadın , başka bir dine mensup bir erkekle evlenemez. Bende bir yıl önce demisim ki dinini değiştirirse kabulüm ne var bunda?
- +1 yıl
Sus ya sus allah askina sus nasil yasadin belli erkekten dost kanka yapar yetmez sevgili sonra dinden bahset biraz kendine bak elestri yap ya
- +1 yıl
Bilip bilmeden konuşma. Sırf buradan bir iki yorum okudun diye benim nasıl yaşadığımı çözebileceğini sanıyorsan aptalsin zaten.
- +1 yıl
Herkes kendini nasil anlatirsa oyle taninir sen falso verdin k bakma
- +1 yıl
Verdiysem verdim falso gerçi sana göre verdim de neyse. Gerçekten lütfen git başka biriyle uğraş. Benim düşüncelerimi değiştirebileceğini sanıyorsan zaten yanılıyorsun. Ben eğer senin düşündüğün gibi biri olsaydım zaten profilim tamamen farklı olurdu da neyse
- +1 yıl
Farkli derken? tamam kimsin cik ortaya
Rus bir sevdiğim var konuşuyoruz ciddi düşünürse evleniriz :D
31 Yorumla- +1 yıl
insallah
Sanırım eğlenceli ve farklı bir deneyim olurdu :) paylaşıcak çok şeyiniz olurdu. Ve aşık olursam neden evlenmiyim ki
51 Yorumla- +1 yıl
tabi bosaninca da cocuklar paylasilir her biri baska ulkeye ;)
+1 yılYabancı olması hiç bir şeyi değiştirmiyor seviyorsam evlenirim kimsede karışamaz istediği din ne olursa olsun problem olmaz.
50 Yorumla
+1 yılBana ilgisi artarsa cilve yapip evlencem. Neden türk değil de yabancı onu da söyleyim. Türkler bilmiyorum sanki hep aynı model gibi geliyor. O yüzden vazgeçtim türklerden.
32 Yorumla- +1 yıl
cilve yapip evlencem :D :D
Evlenirdim. Fark etmez benim için hangi ülkeden olduğu.
25 Yorumla- +1 yıl
bence ulke secimi yapmak lazim
- +1 yıl
hayir insan derken irk onemli bence. bir cinliyle evlenip cekirge yilan kurbaga yemeye mecbur olursun
- +1 yıl
var da ornek gosterdim sadece
+1 yılTurk erkeklerinde arayipta bulamadigimiz hersey onlarda var.
Evlenmem diyemem.43 Yorumla- +1 yıl
Turk erkeklerini begenmiyorum diye bisiy soylemedim.
Yani saygidan, guvenden, hosgurululukten, kibarliktan vs..
Turk erkeklerine gore daha evrilmisler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgavur değilse belki yerlisi dururken niye ithalat yapalım ki :D
38 Yorumla- +1 yıl
gavurun anlami ne
Cevap sahibi+1 yıl:DDD
müslüman olmayan sünnetsiz yani :D- +1 yıl
haha senin icin ne farki var :)
Cevap sahibi+1 yılmüslümanım Elhamdülillah ♥ fark koyar aga
- +1 yıl
ben de muslumanim da fark koymaz bence
Cevap sahibi+1 yılwuww öyle bir koyarki :D bir zaman normal geçer sonra namazına kızar saçını kapatmanı istemez dinini yaşamana engel olur benim kuzenm aşık oldu ewlendi adam fransız ateistti zorla saçını açtırdı sonra namaz kılmasını istemedi oruç tutmasına engel oldu daha bir yıl geçmeden ayrıldılar tamam farklı olabilir ama bir zaman sonra engel olmaya başlıyorlar
- +1 yıl
gavurla evlenmezsin o zaman)
Cevap sahibi+1 yıltabikide müslüman olursa belki :D
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman olmayı kabul ederse ırkı çokta önemli değil
62 Yorumla- +1 yıl
ya etmezse
- +1 yıl
evlenmem
+1 yılSeviyorsam birsey diyemem buna ama. Cocuklarimin %50 Turk degilde, %100 Turk kanlarini tasimasini istedigimden evlenmezdim.
53 Yorumla- +1 yıl
bHayiir. :) Sanirsam yuz seklinden dolayi benzettin. :D yoksa baska benzer tarafi yok @herzeleid
bende evlenirdim :) daha sempatik oluyolar bana göre :)
44 Yorumla
+1 yıldini görüşlerimiz aynıysa evlenirim farklı olan kültürler her zaman dikkatimi çekmiştir
40 Yorumla
+1 yılKızların yorumlarını okudumda öyle bir anlatmışlar ki yabancı erkekleri :) bilmeyen cahillerde melek zannedecek, kuzenim avrupa'da eğitim görüyor ve bahsettiğiniz çoğu şey orada yok malesef kızlar :) isteyen defolup gidebilir biz genç nesil olarak kalanlarla beraber Mustafa Kemal Atatürk'ün ve nice başbuğlarımızın yolundan gideriz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyosam evlenirim htistiyan yahudi flan farketmez insan olsun
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim. Farklı kültürlerin bir araya gelişi bence güzel olur
30 Yorumla
+1 yılEvlenirdim ☺️ Düşünce tarzları bizimkilerden daha farklı biriyle anlaşabilmek onunla devam edebilmek bence zoru başarmaktır. Hem kültürel farklılık olur. Çocuğum açısından cok daha iyi olur. Ben olumlu bakarım yani. Hem aşkta din dil ırk dış görünüş bunlar cok Saçma geliyo bana.
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır. Yani öyle çok aşırı değil @herzeleid
- +1 yıl
Hayır hiç alakası yok. Sadece evlenirmiydin diye soru sorulmuş. Eğer öyle bir durumum olsaydı yani Sevdiğim bir insan yabancı olsaydı evet evlenirdim ne diye ayrım yapıyım ki @herzeleid
Avrupalı ile evlenirim zaten, diğerleri uzak dursun
35 Yorumla- +1 yıl
Rahatladım Türklerle evlenmiyomuş yani çocuklarına nesle yazık
+1 yıltabiki de ama müslüman olması şart tabi öylesinide bulmak zor.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Tamamen batı özentiliği gayrimüslim evlilikler Türk kızı gibi birini bulmak zor bir bak orta asyadaki kandaş bacılarımıza dünya güzelleri seven evlensin hiç farketmez kendi ırkını asimile eder bu kadar basit hadi selâmetle
30 YorumlaBir italyan benle evlenmek istedi kacirdim.. yabanci erkekler sanki turk kizlarini evlilik icin ideal buluyorlar.. tecrube ile sabit olunur
32 Yorumla- +1 yıl
nasil tanismisdin onunla
+1 yılGerçekten seversem, aşık olursam evlenirim evet. Yeni bir kültüre alışmak, ayak uydurmak zor olur. Sevgi her engeli aşar mı orasını yaşamadan bilemem ama.
11 Yorumla- +1 yıl
yeni kultur falan zorluklari oluyor ama biraz da zevkli olur
Evlenirim fakat hiç bir zaman bir türkle evlenmiş gibi olamam. Sonuçta onunla kendi dilini konuşamazsın türkçe bilmiyorsa ve bana göre insan duygularını en fazla ana diliyle ifade edebilir.
11 Yorumla- +1 yıl
sen de turkce ogretirsin ona
+1 yılŞu ırkçı yorumları yapan kızlar! Lütfen benim karşıma çıkmayın. Gidin sizi dövecek, geri kafalı bir adam bulun ve onunla evlenin.
21 YorumlaYurt disinda yasayan bir turkle evlenirim. Elin yavbanci memleketlisi ile musluman bile olsa kultur farkindan dolayi evlenmem
21 Yorumla- +1 yıl
bu da farkli bir yorum. iyiymis
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim neden olmasin ki
Tamamen katiliyorum ^^ değişik kültürlerin evliliği hem daha uyumlu hem daha zevkli.. Tabii medeni cesareti olan için..30 Yorumla Evliyim zaten. Eşim Güney Kore vatandaşı. Ve çook mutluyuz şükür. Önemli olan kişiliktir. Dil, din, ırk değildir. İyi insan mı kötü insan mı? Önemli olan budur. :)
20 YorumlaYahu erkekler, evlenmek isteyen evlensin. Gün geldiğinde işkal kuvvetleriyle gelirse çocukları, bizimde ne yapıcağımız belli.
64 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=figr6EQ3i3Q bir kez daha düşünün.
- +1 yıl
Vay Arkadaş, ızledım güzel vıdeo. Savaşa gıdesım geldı : ) bu gazla pkk kamplarına tek başıma saldırırım ; )
- +1 yıl
kardesim videoyu izledim cok guzel ama bu soruyla ilgisi yok
+1 yılDinimizce Bir Müslüman bayanın Müslüman olmayan bir erkekle evlenmesi haramdır. Lakin müslüman bir erkeğin semavi dinlerden birine inancı olan bir bayanla evlenmesinde bir sakınca yoktur.
34 Yorumla- +1 yıl
İnsanların Dini görüşlerine saygılı olursanız sevinirim.
- +1 yıl
Zaten soruda dini olarak sormamış ama sen hemen dini karıştırmışsın ve bu beni rahatsız etti. Tenik olarak ilk saygısızlığı sen yaptın.
- +1 yıl
Ben sadece herkes tarafında kabul edilmiş (müslüman olan kişiler için) bir kuralı dini bir hükmü aktardım. İster uyun ister uymayın
yorum yaparken kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ki siz yaptığınız yorumda benim inancıma sahip kimselere saygısızlık yaptığınızın farkında olduğunuzu umuyorum.
+1 yılEger uyumu yakalrsak neden olmasın? Her duruma açık birym:)
415 Yorumla- +1 yıl
Bos konusmazsanz sevinirm
- +1 yıl
@Khepare katilmamak elde degil...
- +1 yıl
Yabanci ulkeden biriyle evlenebilirim. Farklı bir dinden demedim @khepare @sonunuddüşünenkahramn
- +1 yıl
@Aşkbnmadım Bu nasıl bir U dönüş şeklidir yorumunda her duruma açık biriyim yazmışın her duruma açık biriyim demek her din mezhep ırk ayrımı yapmadan evlenebilirim demek bunu anlamayacak kadar kapatisen yoksa seninle tartışmaya bile gerek duymam.
- +1 yıl
Sende haklısın tamam kardeşim atarlanma. Niyetimi Allah biliyr sana ispatlamak zorunda deilim :) @khepare
- +1 yıl
@Aşkbnmadım Kim atarlanıyor anlamadım? :D Senin gibi ne söylediğinin bilmeyen ve arkasında durmayan biri ile tartışmaya gerek yok herkes özgür evlenebilirsin elbette cehenneme gitme ihtimalinide hesaba katarsın :)
- +1 yıl
Ne konuşuyorsunuz ya herkes serbest birak kizi istediyi gibi nasil dogru görüyorsa yaşasin. Yok cehenneme gitcen felan bu ne ya, asil günah sende düşün biraz
- +1 yıl
@melissaogulcan beni anlayan biri çıktı şükür :) saol:)
- +1 yıl
Aynen kardeşim ırkçılık yapmiyorz :) ama tabiki dini islam olmalı
- +1 yıl
Ne kadar anlayışı bozuk insan var ya. Tövbeestagfirullah. Aslını milletini inkâr eden mi oldu. Hastamisiniz siz ya
- +1 yıl
Boyle kafası örümcek ağıyla kaplı ve dünyadaki tek dogrulari kendinin bildigini sananlarla ugrasicak vaktim yok
ne yalan söyleyim nasıl Türk erkeklerinin rus kız merakları varsa ve hoşlarına gdiiyosa benimde yabancı erkekler ilgimi çekiyor Rabbim bayanını erkeğini özene bözene yaratmış valaa bazıları bir içim su...
17 Yorumla
+1 yılMüslüman olsun yabancı herkesle evlenebilirim kız olarak :)
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim neden olmasın ki? Onlarla da mutlu olabiliriz sonuçta. Aşk varsa hersey olur. Hem kültür farklılıkları renk verir hayatimiza. Tercih edilesi oluyorlar zaten genelde😁
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar hemen bir Türk erkeklerine laf atmış. Ne kadar yabanci meraklisiymissiniz ya :D yabancilar da sizi bekliyor. Benim eniştem Türk ve sizin o goremediginiz saygi sevgi hepsi fazla fazla asılanmis ona. Mukemmel bir insan.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette evlenirim. Niye diye sorarsan Türk erkekleri gibi kaba değiller ve kadınları mutlu etmenin yollarını biliyorlar
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim. Evlenirim çünkü türk erkeklerinde bulamadığımı onda bulmuşumdur. Türk erkeklerinin çoğunda saygı denen birşey yok. Şiddete meyilliler o yüzden yabancı ülkeden olan erkek bana uygunsa evlenirim.
50 Yorumla- Devamını Gör (228)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat