Kilise kilise gezip Niko’nun (Yabancı Damat) türevini bulmayı hedefliyoruz. Dinden çıkarım diye dilek bile dilemeyen ben asjsjs

Kilise kilise gezip Niko’nun (Yabancı Damat) türevini bulmayı hedefliyoruz. Dinden çıkarım diye dilek bile dilemeyen ben asjsjs
Galiba yabancılar bizim kızlardan daha iyi bizimkiler ne iş yapıyorsun ne kadar kazanıyorsun ev araba var mı diye maddi şeylerle ilgileniyorlar yabancılar genelde boş vakitlerinde neler yapıyorsun hobin var mı spor yapıyormuşsun gibi şeylerle ilgileniyor
Koyu katolik biriyle birlikte oldum evliliğe çok yaklaştık babası çok karşıydı. çocuğun kilisede vaftiz olmassa red ederim seni falan demiş. neyse ailevi sebeplerden ayrıldık zaten.
Cevap
13Cevap
Aşıksam evlenirim tabi ki de
CCC, 🐺, 🇹🇷 şaşmayız. Yolumuz vatandır bizim. 🤣🤣
Yolun sonu vizeyle bitiyor 😅
Puhahaha
https://youtu.be/-3HqtaQ0YOQ?si=bdLIfqunwLwo_8VI ah ah. 🤣
Ahey ahey 🤧
He evlenirim etraf Suri muri dolu bıktım loo Nefes almaya bile vergi ödeyeceğiz en azından insan gibi yaşarım
Ben komple evlilikten uzak duruyorum yabancısı yerlisi iki kelimesi üç kelimesi zartı zurtu farketmiyor
Mezhep farklılıkları olduğu halde insan zorlanıyor, din farklılığı daha farklı sorunlar yaratabilir.
Yabanci olsunda nereli olursa olsun arap afgan suriyeli haric
Evlenirim. Yeter ki huyu suyu, gönlü güzel olsun.
Ben nerdeyse evleniyordum. Sorun yok. Tavsiye ederim. Ama her milettin iyisi kötüsü var
Hayır ya şimdi sunetsizdir jsjdjd şaka yapıyorum
Puahhaha
Evlenmem
Evlenmem ama sevgililik düşünülebilir
Kendim yabancıyım fark etmez
Yunan ve ermeni hariç herkesle evlenirim 😇
Hayır ben istesem bile ailem karşı çıkar
koşa koşa evlenirim ben kafir seviyom zaten
Hayır evlenmem. Ben kültür uyumuna inanıyorum.
Bana da öyle olacak gibi geliyor
Ne Zaman
Ne zaman istersen o zaman
Olur valla
Suriye sınırına bırakalım olur mu asjsj
Onu bırakalım ben oradan topuk yaparım difjdj
https://youtu.be/BX8EyzevqGw?feature=shared Kız bu işe başlayalım bence yavaştan anca böyle çözüm asjsj
Ümit Özdağ görmesin siflskdkfksjd
Sağ kolu yapacak ulaşım bakanlığına yakışır bu adam ssjsj
Japonları beğeniyorum
Şansım olmadı. Hristiyan bile olurum.
Fark etmez
Evlenirim
evlenirim
Evet olumsuz değilim
Hayır
Rus.
Olabilir
Evlenirim