#movie_colic

Olabilir zaten son zamanlarda böyle bir şey düşünmeye başladım her ne kadar kalbimin içinde bir Türk olsa da eğer bir şey yaparsam evlilik gibi ciddi bir şey yabancı biriyle yaparım bunu kendini geliştirmiş birisi olsun Türklerle hiçbir şey olmuyor gördük
Aynı milletten evlenip farklı kültürde olan biriyle bile bir beraberliği yürütmek zor oluyor.
Tamamen farklı biriyle bir yola girmek için aradaki bağın çok kuvvetli olması gerekiyor ki o ilişki sonsuza dek sürsün.
Hayır yabancı biriyle evlenmem. Kültür, örf, adet, din mezhep farklılıkları beni yorar, anlaşamayız.
Almanlar sana hiç yanaşmasın o zaman 😅
Yanaşmasın tabii, kılıbık şeyler 😃
Ahaha ula soso millet kılıbık arıyor sen elinin tersiyle itiyorsun 😅
Ben kılıbık istemem :D ben laz kızıyım olm napim kılıbıkı yanımda yöremde. Ben ondan daha delikanlı mı olayım?
Lazlar bizim deniz görmüş halimiz tamam şimdi oldu sana kılıbık olmaz 😅
😁 ha şunu bileyduuuun
Tamamdır anlamişemm 😂
😅😅
Ooo teşekkürler movmov 😌🙏
Rica ederim soso 🌺
Evlenmem.
Olan farklılıklar yorar, ilişkiye zarar verir bence.
Aynı düşüncedeyim 👍
Teşekkürler 🌸
Ricalar 🌺
Cevap
24Cevap
Tabi ki zaten türk kızı istemezdim
#SelamGençlik 🍀🍀
Evlenip boşanıp biricik Türrrrk erkeğime dönecek kadar genç değilim bu sebeple direkt ve sadece Türk erkeği 😅😅
Ergenekon dönemimde Leo'ya hayrandım herif akrep burcu çıktı. En son Elon'a ilgiliydim o da yengeç çıktı. Kim dikkatimi çekse en sevmediğim burçlar çıktı. Dersimi aldım tek hedefim Türk erkeği, ileri 😅😅
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Olabilir, önemli olan tek şey kafa yapısı ve uyum. O sağlandığı sürece gerisi önemsiz detaylar benim için.
Anlaşabilmek önemli. Nereli olduğu, hangi dili konuştuğu benim için çok önemli değil. Önemli olan anlaşabilmek. Birlikte vakit geçirirken sıkılmamak gerekiyor. Anlaşıyorum diye de her önümüze gelenle de ciddi şeyler düşünmemek lazim.🌸
Aslında hayır çünkü ben kendim de bir kaç milletin karışımıyım ve öocuğum kendini bir yere ait hissetsin diye ya annemin ya da babamın ırkından biriyle evlenmeyi düşünüyordum ama gönül söz dinlemiyor
Anlaşabildikten sonra Papua Yeni Gine’li bile olsa evlenilir. Türk veya yabancı ayrımı yapmıyorum. Ülkemizde yabancı evliliğinin tek sebebi yurt dışı çıkış biletinden başka bir şey değil maalesef
Büyük konuşmam. Her şey olabilir neden olmasın ki :) zaten yabancı erkeklerin bana bir ilgisi var anlamadım gitti yani
Kendi ülkemde farklı bir ilden evlendiğimde bile farkli olan durumlar insanı yorarken, farklı ülke, farklı yaşam tarzı... Cesaret edemezdim
Evlenirim daha anlayışlı yabancı erkekler üstelik daha yakışıklı🥰
Yabancı müslüman olursa olur belkit, müslüman değilse oralar karışır iste
Evlenmek istemiyorum ama yabancı uyruklu olursa özellikle rusya dan birisi bilemem :D
Yabancı uyrukluda sıkıntı yok ama çok farklı medeniyet biraz sıkıntı. Uyum sağlamak zor olur.
Uyruk basina buruk kuyruk yumurtali sucuk anlamam hic evlenmem
Evlenmek gibi bir dusuncem yok ama buna kesin bir dille hayir da diyemem djdj
Ben evlenirim Artık Türk kızları ile birlikte olma şansımın olmadığını düşünüyorum
hayır
daha türk hallerini çözemedik yabancı ile uğraşamam ajs
Rus kadınlar kocalarını el üstünde tutuyormuş. Şimdiki aklım olsa Rus ile evlenirdim.
Hiçte öyle değil :D rusyada yaşadım küçükken öyle sanın siz
@saturnlina benim tanıdık var evli. Çok iyi anlaşıyorlar.
Kocası bir yanlış yapsa bak bakalım ne oluyo :)) bende tam türk değilim rus kadınlarını ve kültürünü iyi bilirim
@saturnlina dört dörtlük bakıyorsa koca yanlış yapar mı hiç 😂
Ailesini araştırmak için taaa rusyaya mı gidicem. Evlenmem daha iyi
Evlenebilirim önemli olan kültür seviyesi ve aradaki sevgi bağının uyuşması
Evlilik meraklısı değilim yabancı mı bir gün yabancı olursan nasil olucak peki evlilikte :)))
nereli olduğu umrumda olmaz yeterki ruh eşim olsun mutlu olalım
Çerkes olmalı, ya da en azından Abhaz, Gürcü felan. Hiç olmadı Avrupalı modern biri olmalı. Gerisi ile hiç olmaz.
Büyük konuşmuyorum ama ilk tercihim Türk kızları olur yabancılar çok iyiler ama birsey oluyor bir süre sonra yürümüyor
Sevdiğim adamla evlenemezsem yabancı tercih ederim sanırım.
Seviyorsam evlenirim
Zor karar ama evleneceğim kişinin karakterine v
Bağlı
aynı medeniyetle yaşanılan durumlar ortada , sanırım evet birleştirirdim.
Neden olmasın
(Araplar, pakistanlılar, afganlar ve ermeniler hariç)
çok seversem eğer evlenirim ben. herhangi bi sorun olmaz benim ve ailem için.
Evet keske Hintli sevgilimle evkemseydim kurtulurdum burdan
O benle evlenir mi sorun o
Büyük konuşmayayım ama hayır.
kurallarıma uyucaksa evet
Tercih edeceğimi sanmam.
Evet anlaşıyorsak sorun değil
Kraterler birbirinine uyarsa niye olmasın
Büyük konusmayim ama istemem
Dilinden anlarsam evet. Aşk bunları dinlemez.
Yani bir italyan erkeği fena olmazdi fifjd
Evet neden olmasınkii
Evlenirim. Sevelim birbirimizi yeter..
Sanmam çıkmaz karşıma çıkmaz öyle birisi
Millet olarak hayalimiz.
Kültür catismasi kacinilmaz son oluyor.
Yabancı uyruklu daha ekonomik bilginiz olsun
sevmişsem evet evlenirdim
zaten türkle evlenmek istemiyorum
Alman erkeği olabilir 😅😍
hayır evlenmem kesinlikle..
Evet hatta evliyim