Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yıllarca erasmus ortamı temsilcilikler, tur organizasyon işleri, yurt dışına gidip gelmeler...
Şu anki işim konumum..
Üstüne bizim kızların k ezolukları, haddinden çok çok büyük egoları kaprisleri..
Kendini bir birey olarak görmeyip sırf para için evlenmek istemeleri..
İlişki içinde sizi birey olarak görememeleri, sadece kendini düşünmerleri..
Sen olsan bu şartlarda evlenir misin bir Türkle. Ben Türküm, öp öz Türküm hemde, bununla gurur duyuyorum. Ama Türk olmak kimseye bir şey katmıyor. Bir ömür mutlu olacağım biriyle evlenirim.. "İnsan" olsun yeter. Ama içinizde insan olanlar çok az.
Seçim bizim olduğu için, dediğin gibi insanları seçmemekte bizim elimizde. Bence belli bir yaşa ve tecrübeye sahipsin, bunu anlayabilirsin, farkındasın da zaten.
Bakma kapris yok değil dışarıdaki kızlarda, onlarda da var. Kapris en büyük sıkıntım da değil zaten. Bilakis yerine göre tatlı da geliyor. Sevgili olunca kendin olamamak, birey olamamak en büyük mesele.. Sana saygı duyulmaması. Bizim toplumun genelinde bu var zaten bakınca. Annelerimize göre de birey değiliz mesela. 40 yaşına da gelsen ona tabisin. Sevgi anlamında hoş olsa da, bağımlı olmak için çok kötü bir şey bu.
Ya valla biriyle sevgili olunca ya da evlenince eğer kendim gibi davranamıyorsam evlenmek ya da sevgili olmak istemem açıkçası.
Bütün bir hayat kasıntı şekilde geçmez ki geçemez yani.
Anladım. Haklısın. 😊
İnsan olsun yeter. Yabancı olsun fark etmez. Sonuçta aşk sevgi varsa hangi uyruktan olduğu konusu teferruattır sadece.
hangi yabancı ama? mesela suriyeli muriyeli arap marapsa hayır.. avrupalıysa olur. ya da gelişmiş medeniyetlerdense.
bir arap kırıntısı eksilemiş
Olabilir. Bu ara tunuslu bir cocukla konuşuyorm kumral yeşil gözlü çok tatlı
Tunus güzel yer bence. 😊👍
Hadi ya. Hiç bilmiyordum, senden öğrenmiş oldum. 😀 Dikkat et o zaman.
Cevap
71Cevap
Evlenmek istemem, zor olur. Ama hem kendi ülkesine hem Türkiye'ye hakimse olabilir, öyle arkadaşlarım var ✩
Ama onun ülkesine gitmen gerekiyorsa evlendikten sonra?
İşte o yüzden olmaz.
Anladım.
Dinini degişsin evlenek çok iyi olur şu ülkeden kurtulurduk djdj
Belki müslüman biri denk gelir?
:D Şans.
Benim yengem mısırlı ve çok iyi anlaşıyorlar mısırlı olduğunu bilmesem türk sanarim o kadar uyum sağladı
Ne güzel.
erkekler kesinlikle evlenir ama kızlar için aynı şeyi söyleyemem bu tripleri çalımları elin gavuru anlamaz spagettityle biskolatayla kovalar
Evlenene kadar anlamıyor mu karşısındaki kişinin tripli atarlı olduğunu?
%95 i tripli onun tribinin sökmüyeceği erkek modeli extrem yakışıklı ya da extrem zengin olursa bırak tribi ayaklarını yıkar
Fazla abartıyorsun bence. %95 çok büyük bir oran. Ayrıca ayaklarını yıkar falan demen hemde para için aşağılayıcı bir cümle. Ona bakarsan önüme iyi bir fırsat geldi mesela benim ama kabul etmedim.
müslüman oldugu sürece karşı olmam aşk bu kime akıcagı belli olmaz
Evlenirdim sevdikten sonra ne önemi var yabancılığın evlilik yabancılıkları örter :)
Yabancı kızlar daha gerçek sanki? Kendilerinden farklı görünmüyorlar.
Rus bir kız benden hoşlanıyordu. Sürekli bakışıyorduk. O gün dedim ki keşke derdimi anlatacak kadar Rusca bilseydim.
Olabilir adam gibi sevecekse din, ırk vs fark etmez hepsinin orta yolu bulunur.
Tabancı sevgilim oldu ama evlenmeyi istemem.
Türk erkekleri daha yakışıklı bence
Neden evlenmeyelim ki? Bir Rus'a hiçbirimiz hayır diyemezdik galiba
Bazı teferruatlarda istediğim kriterleri varsa neden olmasın
ben evlenirim ama oğlum olsa rusla evlenmemesi için kiralık katil bile tutabilirim. o derecede
Müslüman olması şartıyla; kavmiyet ve ırk seçmem. Boşnak olursa daha güzel olur ama.
Neden sen muslumansinda ne oluyor?
@irmaknilufer ne diyon bebeğim sen?
Ooooo
Gayrimüslimler hunharca eksilemis
Ohhh yeah baby 😉
5 vakit namaz kiliyoda muslumanlik diyo fhskfks
@irmaknilufer hadi çocuğum hadi
Ötede oyna hadi yavrum...
Tabii ki hayır. Tercihim her zaman bir Türk kızından yana olur ve şu an çıkma teklifimi kabul eden kız ise Denizlili.
gönlümde yerini almayı başardıktan sonra sorun oalcağını düşünmüyorum
Edepli terbiyeli ise olabilir hic bir erkekle hiç birşey yaşamamış ise olabilir
Edep terbiye bisey yasayip yasamamakla oluyor dimi
@irmaknilufer biraz daha acıklarsanız demek istediğinizi
bir insanin terbiyesiz biriyle biseyler yasayip yasamadigindami belli oluyor yasayanlar edepsizmi soyle bakalim
@irmaknilufer .. Kısacası en ufak nefsine düşmüş bir kızla işim olmaz sevgili mevkili işlerle uğraşmış bir kızlara işim olmaz
Yaşayanlar edepsiz mi oluyor benim açımdan benim gözümde bana yazmaz
Bossun insanlarin bedenleri kendilerine ait kimse sana hesap vermek zorunda degil git koyden kiz bul
@irmaknilufer lütfen kendini kandırmasan.. Emin ol evleneceğin ya da seninle sevgili olcak kişilerde senin gibi modern insanlardır kendini kandırma sadece
@irmaknilufer böyle kızlara beş para etmez diyorum tek laf
Ya defol hadi
@irmaknilufer kaybolll
evlenirdim cunku bizim memleketin kızları hepsi kendini cok EZİK hissettiği icin bu duyguyu bastırmak icin burunları cok havada ve ego akıyor heryerlerinden.
türk kızlarına kurban olsun o gavurlar şahsi nacizane fikrim
bir suru sıkıntı o yuzden hayır mutlu olmak istiyorum mutsuz degil
Yabancı biriyle evlenmeyi tercih ederim.
Olabilir ama çekincelerim de olur
@kahvemiyapsak Tabi normal bence de kafanda soru işaretleri olması.
Hangi ülke olduğu önemli.
İstediğin bir yer olsa?
Aynen dil sıkıntı olmasın.
Evlenirim neden olmasın yeter ki sevgisine inanayım bana rus ve Ukrayna daha sıcak geliyor
Türkümün suyu mu çıkmış
Çıkmamış ama nasip denilen bir şey var, olabilir yani.
Evlenirim
*Gecen bol olsun.*
Sağol.
Gerçek aşk budur zaten.
Aynen ya insan gerçekten sevince göze alıyor sanırım.
Ama insan çok tereddüt ediyor ya. Orada gidip yapabilir miyim, kültürler farklı, ailenden uzak vs. Gerçi siz erkekler genelde Türkiye'ye getiriyorsunuz kızı, sorun olmuyor sizin açınızdan.
Zeka yeterli olmuyor ama sevmek için.
Ama aranızda bir durum olupta sonuçlanmamış.
Bu hatanı anlaman güzel bir şey. Belli ediyorsun pişman olduğunu ama iş işten geçmiş.
Doğru, dediğin gibi olabilir. Demekki nasipleriniz farklıymış.
Kız kendini farklı göstermeye çalışıyordu özenti olma kendin ol yerli tipi var sende dedim. Hoşlanmadı o ispanyol latin olduğunu söylüyordu. Apaçi büyük ayı diye kızılderili isimleriyle alay ediyordum. Kız çok ciddiydi. Eminim kendi ülkesinde olsaydım beni bıçaklamak isterdi.
Sende fazla üstüne gitmeseydin.
Aynen hayırlısı demek lazım.
Hayır neden evleneyim delirdin mi
Uyrukla alakası yok sözüm evliliğe
Şuanlık öyle düşünüyorsun.
Şuanlık değil hep nedeni ise ev yok iş yok iş varda aile bakımı kadar değil o yüzden kendime bakanazken elin kızına nasıl bakarım o yüzden evlilik düşünmüyorum ne zaman zengin olursam o zaman
Sonuçta ileride düşünebilirsin.
İleride ölmeyi düşünüyorum
Pesimistleştin iyice galiba?
Leşmedim öyleyim zati
Kötü o zaman.
BAğani
Sevgilim yabanci zaten
Sıkıntı yaşıyor musunuz kültürel çatışma ya da ne biliyim davranış biçimi, olaylara yaklaşım gibi?
Yoo hic sikinti yasamadik daha. Kultur ve dunya gorusumuz hemen hemen ayni zaten
Ne güzel o zaman.
Müslüman olmuş bir italyan erkeği 😁
Neden musluman olucakmis? Kendi dini varken
Yabancı kuyruk iyidir
Kuyruk?
Evet :) kuyruk sokumu :)
😶 Yorum yok.
kültür farklılıkları zamanla sorun olur
Evet dedim..
Ama ortadoğulular hariç..
Elin sunnetsiz kızıyla nasıl evleneyimmm hıhhh!
Müslümansa gayet tabi..
#Vesselam
Hahaha
@irmaknilufer 🤔🤔
Olsa rus kızlarıyla :D
Müslüman olursa olabilir
Seviyosam evlenirim hic bisey umrumda olmaz
İspanyol olucaksa evet dıyıyorum...
Penelope Cruze de İspanyol
Ne varsa artık o topraklarda..
Akdeniz'in havası demekki 😉
Hayır demem ama çok zor
Neden?
Bilmem olabilir ☺
Bir İtalyan mesela
Herşey nasip işi, bilemeyiz
Megan fox ise olabilir yoksa nolamaz.
Hayırlısı bir Türk olur inş..
Kafalar uyuşursa tabi en azından trip atmaz
Arap ve Ermeni olmasın.
Neden
@utku_ozturk sevmiyorum
Ama bir açıklaması olmalı Ermenileri bende sevmemem bir kaşık suda boğasım geliyor ama nie Arap olmasın 😂
@utku_ozturk çok uzun surer
Yaz özelden ben dinlerim
Gece uzun
Olur iyi biri olduktan sonra
Türkiyede kız mı kalmadı
Arap kız güzel olurdu
Rus olmasını tercih ederim
Neden olmASIN asik olursam
Hayır yerli malı yurdun malı Türk erkeği olacak
olabilir neden olmasın.
Latin koca istiyorum
Latin Amerika gezisi yap belki bulursun. 😉 Hem ülkeler de güzel.
İlk fırsatta 😉
Bol şans o zaman. 😊
Evlendim bile
Hadi ya. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Nasıl bir duygu? Biraz bahsetsene. 😊
Ama sonuçta sende yabancı biriyle evlenmişsin. Mesela farklı bir ülkeye gelmek ya da farklı bir kültür de, ailenden uzak yaşamak nasıl bir duygu?
Hadi ya. Birine tavsiye verecek olsan, evlen mi dersin yoksa evlenme mi?
Bu saydıklarına göre daha ılımlı biri olsa?
Hani mesela seninle yılbaşını kutlasa. Nevruzu kutlasa. O senin kültürüne uygun şeyleri de yapsa, sende onunkine uygun davransan?
Ama evlenmek için iki kişide karşılıklı fedakarlık etmeli. Türkiye'de bile yerden yere kültür farkı oluşuyor.
Kötü bir durum o zaman.
İyi düşünmek lazım evlenmeden önce.
kalpler bir olunca neden olmasin ki
Yabancılar itici geliyor evlenmem
Bulursam hiç tereddüt etmeden evlenirim hemde
Evlenmemek için bir neden yok ki
Burda varsa tekliflere açığım.
Seversem evlenirim kız ayool
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar