Çok çaresizim ne yapmalıyım?

Eşim beni defalarca aldattı gerçi ona göre aldatmak sadece ilişki ama defalarca başkalarıyla ahlaksız mesajlarını yakaladım bundan 5 sene önce yaklaşık 9 ay bir ayrılık sürecimiz oldu sonra yine barıştık tabi o bu sürecin büyük bir bölmünü başkasıyla geçirdi evime kattı yatagımda yattı eşyalarımı kullandı resmen karı koca hayatı yaşadılar tabi bir sürüde borç yaptı çocuk var diye 9 ay sonra barıştık biraz düzelir gibi olmuştu 1 yıl geçmeden başka başka kadınlarla mesajlarını yakaladım işe gidiyorum deyip işten izin alıp başkalarıyla birlikte oldu hep en son yakın bir akrabam ile msjlarını yakaladım tabi ben ögrene kadar konuşmaları dertleri bitmiş di o arada 2. Cocuguma yeni doğum yapmıştım tiksindim iğrendim yine sustum o da oyle üstü kapandı tabi bu arada hep başkalarıyla sevgili muhabbetleri ki coğuda ya evli ya dul en son daha da yakınıma başkasının adına yanaşmaya çalıştı tabi kendisi inkar ediyor ben değilim diye bir de üste cukmaya calışıyor karşısında ki yüz vermeyip bide bana dedi diye bir çalımlar bir çalımlar iftira atıyormuşuz yine gitti o kişinin hayatına müdehale etmeyw calıştı olaylat daha da büyüdü bu sefer kavgalıyız ne ayrılmaya yanaşıyor ne beraber yaşayabiliyorız çocuklar boynumu büküyor her defasında beni evden kovuyor ama ben gidecek olsam pislik cıkartıyor salmıyor ne yapacagımı şaşırdım o kadar doluyum ki hepspini sığdıramam buraya arrığı dayaklar söylediği sözler... Çok yoruldum bıktım artık...
Çok çaresizim ne yapmalıyım?