Çok çaresizim ben ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar bunun için artık hesap bile açtım artık ne yapacağımı bilemez haldeyim 2 kızım var 22 yaşındayım şu an üni sınavına 28 gün var eşimle aramda 15 yaş var beni hep aldatıyor internet üzerinden 1 hafta önce Twitterina evli yazdım bugün baktım gene silmiş önüne gelene yazıyor sorun eşim değil aslında ben boşanmak istiyorum eminim kadın sığınma evine gittim 5 gün durabildim sadece bir arkadaşımla konuştum sınava kadar dışını sık ondan sonra boşan dedi ama sorunda tam bu ailem arkamda değil babam bosanirsan bakmam dur durduğun yerde dedi 2 küçük kızla ben ne yapacağım iş yok güç Yok bu adam artık arsizlasti gidemicegimi bildiği için de artık işi iyice arsizliga vurdu açık açık yapıyor herşeyi tabi sonra inkar ediyor vs lütfen ben ne yapabilirim artık sağlıklı düşünemiyorum 5 yıldır evliyim düzelmedi düzelmezde sorun bundan sonra ben ne yapmalıyım ne maddi ne manevî hiç birseyim hiç kimsem yok bir yanım büyük kızı babaya bırak diyor ama ben annesiz büyüdüm asla yavrumu birakamam bir yanım da nasıl yapacaksın peki diyor ben ilahiyati kazanıp atanana kadar sabredecegim demiştim ama olmuyor okadar onurum ve gururum kırılıyor ki lütfen ben ne yapmalıyım

Çok çaresizim ben ne yapmalıyım?