Karıma kendimi nasıl sevdirebilirim?

Selamun aleyküm ben adanalıyım oda adanalı ve aynı ilçedeyiz ailelerimiz dosttu ve görücü usulüyle evlendirildik aslında hiç istemedim ama ailem çok baskı yaptı karımı evlenmeden önce 2 3 defa görmüştüm yani çok fazla görememiştim ama evlendiğimde ne kadar şanslı olduğumu anladım karım gerçekten çok güzel sarışın renkli gözlü uzun boylu yani evlenmek istediğim bir tipti sorun şu o beni sevmiyor ben ona aşık oldum bile ama o bana hiç bakmıyor kadınlık görevlerini yapıyor sadece ben onu seviyorum onun beni sevmediğini de biliyorum seçilmediği bir adamla yatmasın diye ona söyledim beni sevmiyorsan ayrı yat hiç kırılmam dedim istekliydi ama yapamadı benimle yatıyor ama yatağın en ucunda yatıyor neyse onu öpmüyorum sarılmıyorum koklamıyorum ve birlikte olmuyorum sevmediği adamdan eziyet çekmesin diye yapıyorum bunları her ihtiyicanı karşılıyorum bazen yemekleri ben yapıyorum hediye falan alıyorum alışverişe gidiyoruz hamdolsun maddi dururumım iyi ama onu kendime nasıl sevdirebilrim onu öpmek istiyorum çok seviyorum onu
Karıma kendimi nasıl sevdirebilirim?