Evli beyler bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Evlilikte eşinizden beklentileriniz nelerdir?
Eşinize nasıl çok bağlanır ve seversiniz?
Eşinize nasıl çok bağlanır ve seversiniz?
Cinsel konuda müthiş olmalısın. Saygılı ol. Otoritenin onda olmasını sağla. Onun ailesini en az onun sevdiği gibi sev. Bakimli ol, makyaj yap, güzel giyin. Onun sevdiği yemekleri yap. Onun sevdiği film ve dizileri izle. Pes biliyorsan kalbini fethedersin. Ha birde eline bir tane çocuk ver.
Pes derken
playstation oyunudur kendisi.😂 Çok severim.
evin içinde sürekli pijamayla durma biraz güzel kıyafetler giy yatarken gecelik giy evin içinde saçın dagınık olmasın güzel olsun biraz makyaj yap hep gül kocana güzel yemekler yap öp falan baglanır zaten
anladım kadarıyla eşiniz başka bir kadına bağlanmış onla vakit geçiriyor senin yapacağın tek şey evde yasak koyma ona karşı az sesi ol
değişik fantaziler uygula hep aynı şeylerle hayatınızı monotonlastirmayin
Ne gibi mesela?
Cevap
12Cevap
Karekter meselesi ne yapsanız boş
Sacınızı süpürge edip , ağzınızda kus tutsanızda
İçinde allah korkusu sevgi ve ahlak bozulmamış olmalı 😀
Tatlı dilli olman gerekiyor iahsi görüşüm erkeğin kalbine giden iki yol var biri midesi öbürü yatAk 😉
Ama ben çok çekingen biriyim yatakta kendimi nasıl aşacağım bilmiyorum
Zamanla aşarsın normal başlarda öyle olması ayrıca daha yeni evliyseniz merak etme gözü senden başkAsını görmez
Onu sevdiğini belli etmelisin akşam oldumu ariyacaksin nerdesin saygili olacaksin. Sürekli ilgi göstereceksin. eve geldimi yanında hatta gerekirse ki bence öyle kucağında oturacaksin. Böyle iste
çok ateşli olacaksın ve kocanın başka kadınlara gidecek dermanı kalmayana kadar sevişeceksin
Yaşınız doğru mu?
Açıkçası ben çok çekingen biriyim o yüzden de çok ateşli olamıyorum deniyorum ama olmuyor kendimi aşmam lazım
gereken ilgi alakayi eksik etmezsen aranizda sevgi aşk varsa size baglanmayipta ne yapsinki
saygı sevgi başka birşeye gerek yok azıcıkta cilve😅
ilk önce evine girerken besmele çek ve sonra selam ver eşine hep saygılı konuş
eşinle arandaki problem ne üzerine?
Seks
yani cinsellik konusu evlilikte temel sorunlardan birisi oldu son günlerde... adamların isteklerini karşılamayı her kadının yüreği kaldırmıyor maalesef... Biz kadınlar daha duygusal yaklaşıyoruz buna istinaden meta olarak görünmek canımızı yakabiliyor...
Tavsiye niteliği taşır mı bilmem ama isteklerini öğren konuşarak onunla... Eğer cevap alırsan ve uygulayabilirsen problemler bir nebze aşılmış olur diye tahmin ediyorum...
aslında kadın eşinin tarlasıdır. Ama karşısındaki eşini rencide etmeden istediklerini yaşamalı lakin rencide etmemeli
@blnglcn dimi
neden böyle bir şey yaptın engel attın
Çoğu erkek Cilveli kadın dan hoşlanır
Birşey yapma sever 😂
Cinsellikte farklı ol beni böyleleri bağlıyor
kendine bakım yap
saygılı ol yeter
kurşun doktür
Sen evlimisin Şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar