Eşimin bana daha düşkün bağlı olması için neler yapmalıyım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence ilgi gösterin yani tam bir aşk kadını olmak derler ya aşk kadını olun. Onunla iyi ve kaliteli vakit geçirmeye gayret edin. Organizasyonlar düzenleyin ve paylaşımlarınızı bu şekilde arttırın ve her zaman pozitif olmaya gayret edin. Sıkıntısı olunca beraber çözmek için onunla bir yürek olun yani bunları yaparsanız bence güzel olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle dengeli ol. hiçbir şeyi fazladan yapma. eşini dinle, onunla sürekli yapışık ikiz gibi olma :) kendine zaman ayırmasına izin ver. kıskanç olma ve telefonuna bakma. sana bağlı olması için yapabileceğin çok şey yok o bağlı olmak istediği sürece bağlı olacaktır zaten. kendine güven, bak ve kendi zevklerinle ilgilen. erkekler kendi dünyası olan kadınları sever. yılışık,, onun ağzının içine bakan, sürekli ilgisini çekmeye çalışan kadınlara saygı duymazlar.
30 Yorumla
Merhaba… onunla ilgili minik detayları mutlaka hatırlayın ve en beklenmediği bunu ona gösterin, mesela size daha önce bahsettiği bi konuyu bi kaç gün sonra siz açın, ilgi olmazsa olmazdır ama fazla ilgi boğabilir sonuçta erkekler avcı ruhludur, gereksiz trip onu sıkabilir… bakımınızdan ödün vermeyin ve onu gerçekten güçlü hissettirebilirsiniz….
00 Yorumla
Bir insanı zorla kendine ne yaparsan yap bağlayamazsın onun içinden gelmesi gereken bir şey aşk dediğimiz şey de aslında tam olarak budur fakat sen kadın olarak eşine ilgini, sevgini her zaman belli etmelisin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
53Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi yap yemeği dışardan söyle, anne muamelesi yapma, her dediğine he deme vazgeçilmez olursun ve senin kocanda seni hediyelere boğar. 😂
24 Yorumla- +1 yıl
Benim kayınvalidem eşimin parasını harcar anne gibi değildir sürekli bizden yemeye çalışır çalışmaz yatar kocası da her dediğini yapar ekmek elden su gölden yaşar bende tam tersi çalışılıyorum kayınvalidemden üstün olduğumu herkes söyler tutumluyum eşimin hiç bir şeyi yoktu benle evlendikten sonra arabamız oturduğumuz evden ayrı bir ev aldık ilk başlarda beni sürekli över benden çok memnun olduğunu dile getirirdi siz şimdi bunu yapınca fark ettim ben iyi oldukça eşim benden uzaklaştı şimdi ne yaptığım yemeklere eline sağlık diyor ne ekonomiye destek verdiğim için teşekkür ediyor eskisi gibi ilgili de değil ne
- +1 yıl
@idenizim fazla fedakarlık fazla vefasızlık getiriyor maalesef
- +1 yıl
Baki yeri açtık ailesi ne para verdi ne bir hayırlı olsun dedi kendi çalıştığım para ile altın aldım buna verdim babası annesini aldattı ama bazen kavga bir şey çıkınca bana demediği laf kalmıyor çok seviyorum kıyamıyorum anası gibi savunuyor hala neden böyle anlamıyorum gerizkalı gibi davranması bile bile bazen aklıma büyü felan yaptı mı diye düşünüyorum sizce?
- +1 yıl
@idenizim ana kuzusu olabilir bence
Onu sevin ve ona değer verdiğinizi gösterin. Eşiniz, onu önemsediğinizi ve onunla ilgilendiğinizi hissetmelidir. Ona sık sık sevginizi ve takdirinizi ifade edin.
Onunla ilgilenin ve ona destek olun. Eşinizin hayatındaki önemli şeylerle ilgilenin ve ona destek olun. Zor zamanlarda yanında olun ve onu motive edin.
Onunla açık ve dürüst olun. Eşinize karşı her zaman dürüst ve açık olun. Onunla duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşın.
Onunla zaman geçirin ve onunla eğlenin. Eşinizle birlikte kaliteli zaman geçirin ve onunla eğlenin. Ona ilgi alanlarına göre aktiviteler planlayın.
Ona saygı gösterin. Eşinize her zaman saygılı davranın. Onun fikirlerine ve duygularına değer verin.20 YorumlaDua edecen. Kalpleri bağlayan yalnızca Allah. Gerisinde dünyanın mükemmel kadını da olsan gitmek isteyen gidiyor
27 Yorumla
Soran+1 yılBu canım işsiz saçmalıypr ya her yoruma cevap vermiş aptal
+1 yılGüleryüzlü ve sevecen olun. Cinsel ihtiyaçlarını güzelce karşılayın. Aşırı kıskançlık krizleriyle onu boğmayın ve devamlı birlikte vakit geçirin. Hep ve ya çoğunlukla ayrı vakit geçirirseniz karı-koca/çift değil arkadaş olursunuz. Birlikte vakit geçirmek bağınızı güçlendirir. Arkadaşlarınız ve eski ailenizle de tabii ki de görüşmeye devam etmelisiniz ama en çok vakit geçirdiğiniz kişi kocanız olmalı. Temas hâlinde olmak da bağınızı güçlendirir.
00 Yorumla
+1 yılCima dışında şunları yap İnşaallah; Onun sevdiği yemekleri yap, evi temiz tut, ona itaat et.
Cima için ise şunlaeı yap biiznillah; Fiziki temizliğine dikkat et. Eşinin şehvetini tahrik edecek şekilde giyin ve ona karşı süslen. Farklı -helal- fanteziler deneyin.02 Yorumla- +1 yıl
hosstttttttt ne itaat ediyomussssssss erkoooooo
- +1 yıl
Sana birşeymi dedim? Müslümanlar için cevapladım. Sen niye kuduruyorsun ki?
+1 yılEsra ezmeci kitapları oku cart curt diyen kadınların dediklerini yapıp kendini yorma, sen ne yaparsan yap bir şey değişmez. O bağlı olmak isterse olur olmazsa olmaz. Kadınların çoğu erkeği taktiklerle elinde tutup kölem yapabilirim sanıyor ama sonrasında çoğu erkeği metresleriyle görüyoruz. 😉
05 Yorumla- +1 yıl
o kadın psikologlar camiasında baya sert eleştiriliyor zaten :)
- +1 yıl
@TürkKızıyız Erkekleri sadece erkekler, kadınları sadece kadınlar bilir bitti, tatava yapmaya gerek yok.
- +1 yıl
ahaha sakin ol. rasyonel ve objektif düşünebilen herkes birilerini anlayabilir.
- +1 yıl
@Tilkikızx neden bu kadar sevindin. p
Bağli olmasi ilk öncelikle ikinizin arasindaki uyuma bakar ve erkeğin kişiliğinden olması lazım ve o nasil kadinlardan hoşlaniyorsa sende ona yakin davranman lazim mesela burcunu öğren ve internetten araştir burcu hangi kadinlardan hoşlanabilir ne tarz giyimlerden ne tarz davranişlardan
Bu incelikleri araştirirsan düşkün olabilir ve sevgisi artacaktir sevmiyorsa nafile tabi00 Yorumla
+1 yılErkekler kelebek gibidir çok sıkarsan ölür serbest bırakırsan uçar gider avucunda tutmasını bilir isen yaşar.😊
02 YorumlaEn kısa ve en kesin yolu cinsellik. Eşine cilve yap, tatmin et evde açık falan giyin vaz geçemez senden.
01 Yorumla
+1 yılEve geldiğinde kapıyı yarı çıplak aç.. vazgeçilmez olursun
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 892 cevap paylaştı. Hicbisi içinden gelmiyorsa ne yaparsan yap bağlanmaz.
10 Yorumla
+1 yılOnun sevdiği şeyleri yap tartışma esnasında konuyu fazla uzatma vs.
10 Yorumla
+1 yılona ben halifeyim de bana biat etmelisin de
00 Yorumla
+1 yılgitmek isteyen gitsin kimseyi elinde tutmaya calisma
00 Yorumla
+1 yılSana bağlı değilse boşanmak dışında bir şey yapmamalısın kendine saygın varsa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkac yıllık evlısın? ıstersek taktıkler verebılırım kutun acıkmı
00 Yorumla
+1 yılBüyü yapma/yaptırma yeter. Hatayı biraz kendinde ara. Empati kur.
00 Yorumla
+1 yılEşin dediğin adamın zaten sana bağlı olması gerekmez mi?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılNiye köle mi istiyorsun. Egonu tatmin etmek için başka şeyler dene bence.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı. İhtiyacı olunca yanında ol ama her istediğinde olma
00 Yorumla
+1 yılBelki bir adet kelepçe ile çözülebilir hem somut hem de soyut anlamda
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden büyücüye gidip 1000 dolar veriyormuşsun ne komik olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu düşünecek kadar zavallı olmayı bırakmalısınız
00 YorumlaÖncelikle eşinizin karakterini çok iyi anlayın tahlil edin. Ona göre davranın. Herkesin karakteri aynı değildir. Hicbir zaman onu başkalarıyla kıyaslamayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuzlu su çapası esra ezmeci gercekden işe yarıyor
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@beyazsah tabi doğrudur ama denemekde fayda var
Cevap sahibi+1 yıl@beyazsah bir erkek benim egomu doyuramaz başka kadınları ben tek fikrimi beyan etdim🤌
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seksin erkeği kadına bağladığını düşünüyorum. Ağzına boşal.
10 Yorumla
+1 yılBazı erkeklere hiç bir şey yaramıyor
20 YorumlaMerhabalar bu konu ile ilgili sonsuz öneriler verebilirim size takip edin isterseniz oradan yardimci olayım
00 Yorumla
+1 yılEşin o bağı koparmış sanırım ağzınla kuş tutsan yaranamazsin. daha diyeceğim var burada olmuyor hakkında hayırlısı
00 Yorumla
+1 yılTasma tak ne istiyorsun
😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine bak temiz bakımlı ol ara ara tarzını değiştir güzel giyin ona güzel yemek masası ayarla değişik dünya mutfağı ilgisini böyle çekersin
20 YorumlaGüzel giyinebilirsin güzel yemekler yap bulabilirsin kaç yıllık evlisin
00 Yorumla
+1 yılOnu sandalyeye bağlayın
11 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃
- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılÜçkere bağlan bağlan bağlan diyorsun bağlanıyor
00 Yorumla 8 metre zincir al eve bağla😅😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBisey yapma onun içinden gelmeli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyatakta çok iyi olmalısın
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da olsan fena balardık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılBağlı değilse uğraşma sal kendi haline
00 Yorumla
+1 yılÖdül mamasını az ver ;)
00 Yorumlamarifetlerini göster
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılesra ezmeci kitaplarini oku
016 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarıyor mu
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılYa yazma be
Cevap sahibi+1 yılkraliceyim
Cevap sahibi+1 yılhayir
Cevap sahibi+1 yıltamamdir bilir kisi
Cevap sahibi+1 yıldogru valla
Cevap sahibi+1 yılyok
Gizli Üye(18-24)+1 yılFantezilerini besle
11 Yorumla- +1 yıl
erkegın aklı orada yanı
+1 yıldişil enerjini kaybetme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbağlama büyüsü yaptır
04 Yorumla- +1 yıl
Sanki göremiyoruz profilini bi de bağlama büyüsü demiş
- +1 yıl
Büyüden başka bir şey bilmez misiniz siz ya
- +1 yıl
@Cerenimiss bence pp yi kaldır pedofili insanlar olabiliyo burada...
- +1 yıl
Uyarın için teşekkür ederim ama milletin istediğine göre yaşayamayız ki
Bağlı değil mi
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bağlı ama çok değil
Soran+1 yılYeni açtım yazamam maalesef
+1 yılMetin2 ve ya LOL ol… seni asla bırakmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek yani
görücü usulü ile mi evlendiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Büyü JSKSDHDN
04 Yorumla
Soran+1 yılPek anlamam ki
Soran+1 yılNerde yaptırıcam mi bile bilmem
Sen de ona daha bağlı ol.
06 Yorumla
Soran+1 yılOlmadığımı nerden biliyosun ☺
Soran+1 yılErkek olduğu için
Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. Dişiliğini konuştur
06 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapıyorum herzaman bakımlı elbiselerle karşi liyorum onu
Soran+1 yılMesela napayım
Soran+1 yılDeneyeceğim
- Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSev ve sevil
10 Yorumla
+1 yılBüyü diyenler ne kadar iğrenç insanlarsınız
10 Yorumla
+1 yılBaşka biri ile ol seni izlesin nasıl kölen oluyor
00 Yorumla
+1 yılKendin ol
00 YorumlaKardeşim elbise herseydir
00 Yorumla
+1 yıloral seks çek
00 YorumlaBağlı değilse hiç bir şekilde bağlayamazsın
00 Yorumlaİlişki esnasında herturlü pozisyon gir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi
00 Yorumla - Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı