Aşk İlişkileri Unutma; "Onu artık unuttum" demek, Bir kez daha hatırlamaktır aslında? what_can_ı_do Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor unuttum demek yalan ise unutamamak nedirsevgi mi? nefret mi? Unutma; "Onu artık unuttum" demek, Bir kez daha hatırlamaktır aslında? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Ona olan her his arada hala bağ var demektir. Öfke olabilir, Özlem olabilir, sevgi olabilir, kin nefret, her ne hissediyorsan unutmamışsındır. Hiçbirşey hissetmediğinde unutursun. 1 0 Yorumla
1kalbinritmi Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Sende bıraktığı izler kadardır sendeki yeri... kimi sevgiyle kıvrandırırken kimi nefretten kusturur.. 1 1 Yorumla what_can_ı_do +1 yıl tamamen karşo tarafın yaşattıkları. bazen yokluğu acıtır bazen varlığı soğutur hem kendinden hem kendimizden... Yorumla
AyYlakk Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Unutmam kimseyi ama nerdeyse hiç hatırlamam da 1 1 Yorumla what_can_ı_do +1 yıl ortadayım ben diyorsun Yorumla
BirBilmeyenAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İsmini ve kim olduğunu hatırlamaktır sadece. 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Nefret. 1 1 Yorumla what_can_ı_do +1 yıl herzaman mı? Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Aptallıktır 1 1 Yorumla what_can_ı_do +1 yıl %85 gibi Yorumla
En İyi Cevaplar