Sevgilim arkadaşından bir türlü vazgeçmiyor?

Üniversitenin ilk yılından beri birlikteyiz. İkimizde farklı şehirlerden geldik. Sevgilimin 5-6 senelik bir kız arkadaşı var. Ne yaparsam yapayım kızla konuşmasını engelleyemedim. Bir dönem uzun bir küslük yaşadılar ama benimki yine şirinlikler yaparak kızla barıştı. Kız ne kadar inat etse de benimki durmadı. Barışmak, konuşmak için her şeyi yaptı. Olaylar çıkardım ama sürekli aynı cevabı aldım "o benim sadece arkadaşım". Kızın normal şeylerinde bile olay çıkardım. Yanlışlıkla takipten çıkardığını anlatan mesajdan, sevgilimden kendisi için polar sipariş etmesine kadar her şeye. Hepsinde de engellettim ama yine de başa çıkamadım. Erkek arkadaşım ameliyat oldu, hastanede yatarken ziyarete gelmiş. Ben geldiğimde konuşmasını ve görüşmesini engelledim. Ailesine bile kızı kötüledim. Herkes düşman oldu ama erkek arkadaşımda değişiklik olmadı. Ben yurda gidince kızla konuştu, ailesinin yanına gelince kızla görüştü. Nasıl olduysa kız arkasından ettiğim bütün lafları duymuş. Yalanlamak için konuşmak istedim. Kız normal davrandı. Samimiyetin senelerdir arkadaş olmalarından ileri geldiğini çok yakınlarına anne gibi davrandığını söyledi. Birde sevgilimin bir ödevinde yardımcı olduğunu ve minnet duyduğunu söyledi. Konuşurken alttan alttan kıza göz dağı verdim. Arkadaşça sohbetlerinin üstüne eklemeler yaparak, olayları başka yerlere çekerek sevgilime üstüme geliyormuş gibi anlattım. Yine değişiklik olmadı. Hala içli dışlılar. Kız biriyle bir ilişki yaşasa ya da bir erkekle normal bir şekilde konuşsa erkek arkadaşım çıldırıyor. Mezun olduk ailelerimizin yanına geldik. Salgına kadar her hafta buluşmuşlar. Mesajlaşmadıkları bir gün yokmuş. Benimle bile hafta 1-2 kez bir saat kadar konuşuyor. Sana aşığım onu arkadaşım olarak görüyorum dese de içimde şüpheler var. Bu kıza aşık mı?
Sevgilim arkadaşından bir türlü vazgeçmiyor?