Sevgilisi var ama cok yakın arkadaşız şimdi böylede davranıyor amaçı ne?

Ben bugün erken cıkacaktım son günüm oldugu için sonra bana yazdı oda bende cıkıcam sorcam dedi sonra oldu seni arabana kadar bırakırım dedi bende hayır gerek yok zahmet etme dedim bırakcam dedi tamam dedim sürdü konuştuk 2 dk sonra geldik ve bana dikkat et kendine dedi sarıldı nebilim kötü hissetim sevgilisi var ama banda aşırı iyi davranıyor kötü hiç bir huyuda yok kafası karışık gibi şimdi işin kötüsü cok iyi arkadaş oldugumuz için öyle kötüde olamıyorum ona beni kısa bıraktıgı için hayır da diyemedim. Ama şunuda anlamıyorum bana sevgilim seni kıskanıyor seni sorduda demişti geçenlerde ben ona destegim yani hep o kız hakkında olumlu konuşuyorum ona arkadaşım sonucta ama madem öyle bunu bildigi halde kendisi bu tür şeylerle geliyor ve üstelik beni cok kıskanıyor arkadaşlar diceksinizki kullanmak için kullanamaz biliyor beni benim hiç sevgilim olmadıgını ona öyle gitmicegimide biliyor ki zaten o kızla yaşayacagını yaşıyor yoklukta degil ama bi öyle bi böyle benim hakkındakş düşüncesi ne?

Sevgilisi var ama cok yakın arkadaşız şimdi böylede davranıyor amaçı ne?