Arkadaşım sevgilisiyle tanıştırmıyor?

(Arkadaşım erkek)

Öncelikle istemeyebilir ben meraklısı değilim, saygı duyarım. Fakat bundan daha 4 ay önce ilk konuştukları zamanlar durmadan bana ikinizi çok tanıştırmak istiyorum, aynı kafadaydınız çok güzel anlaşırsınız falan demişti. Beni kıza anlatmıştı, kızı da bana anlatmıştı. Ben de çok sevinmiştim yani çok şeker bir kıza benziyordu. Ben dedim ki daha yeni yeni konuşmaya başlıyorsunuz, tanıyın birbirinizi, kaynaşın, sonra bizi tanıştırırsın dedim.

(Biz ilk arkadaş olduğumuzda ben oba dedim; eğer biriyle konuşursan ve beni silmeye karar verirsen alınmam, olması gereken bu. Beni sil ve sevdiğine odaklan, ben de aynısını yapabilirim dedim.)

Bunu da ona hatırlattığımda silmeyeceğini söylemişti. Neyse aradan 4 ay geçti. Ben kızın annesiyle benim annemin tanıştık olduğunu öğrendim. Arkadaşıma dedim ki ne güzel annesiyle bize çağırırım tanışırız arkadaş oluruz dedim. O da ne yapacaksın arkadaş olup dedi. Ben de bir sebebi yok dedim. O da olma arkadaş falan dedi. Niye dedim, işte dedi.

Şaşırdım yani daha 4 ay önce onunla tanışmam için can atıyordu, şimdi sebepsiz yere istemiyor. Benimle bağını kesmek istese keserdi, peşinde koşmazdım. Şimdi niye böyle yapıyor

Arkadaşım sevgilisiyle tanıştırmıyor?