(Arkadaşım erkek)
Öncelikle istemeyebilir ben meraklısı değilim, saygı duyarım. Fakat bundan daha 4 ay önce ilk konuştukları zamanlar durmadan bana ikinizi çok tanıştırmak istiyorum, aynı kafadaydınız çok güzel anlaşırsınız falan demişti. Beni kıza anlatmıştı, kızı da bana anlatmıştı. Ben de çok sevinmiştim yani çok şeker bir kıza benziyordu. Ben dedim ki daha yeni yeni konuşmaya başlıyorsunuz, tanıyın birbirinizi, kaynaşın, sonra bizi tanıştırırsın dedim.
(Biz ilk arkadaş olduğumuzda ben oba dedim; eğer biriyle konuşursan ve beni silmeye karar verirsen alınmam, olması gereken bu. Beni sil ve sevdiğine odaklan, ben de aynısını yapabilirim dedim.)
Bunu da ona hatırlattığımda silmeyeceğini söylemişti. Neyse aradan 4 ay geçti. Ben kızın annesiyle benim annemin tanıştık olduğunu öğrendim. Arkadaşıma dedim ki ne güzel annesiyle bize çağırırım tanışırız arkadaş oluruz dedim. O da ne yapacaksın arkadaş olup dedi. Ben de bir sebebi yok dedim. O da olma arkadaş falan dedi. Niye dedim, işte dedi.
Şaşırdım yani daha 4 ay önce onunla tanışmam için can atıyordu, şimdi sebepsiz yere istemiyor. Benimle bağını kesmek istese keserdi, peşinde koşmazdım. Şimdi niye böyle yapıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo işler biraz karmaşık olmuş! Aslında arkadaşının tavrındaki değişiklik muhtemelen kendi yaşadığı kafa karışıklığı ya da ilişkisindeki dinamiklerden kaynaklanıyor. Belki sevgilisinin alınganlık yapmasından ya da kıskançlık ihtimalinden çekiniyor olabilir. Bazen insanlar ilişkilerinde denge kurmakta zorlanıyor.
Ama merak etme, bu seninle ilgili bir problem değil. Sadece, ona biraz alan bırak ve kendini iyi hissettiğinde bu durumu tekrar konuşabilirsin. Arkadaşlık bazen inişli çıkışlıdır ama konuşarak her şey çözülür. 🫶✨ Sen ne düşünüyorsun, gerçekten tanışmak ister miydin? 😌