Merhaba Seni hala tanımıyorum. Nerede ve nasıl buluşuruz bilmiyorum. Aileni tanımıyorum. Kardeşlerin var mı mesela? Çikolatayı benim sevdiğim kadar seviyor musun? Mesela en çok ne üzüyor seni? Ne zaman mutluluktan ağzın kulaklarına eriyor? Şaka yapmayı sever misin? Yoksa ciddi, diplomatik bir iş adamı gibi misin? Bilmiyorum. Ama öğrenmek isterim. Aa peki hayvanlar? Onlarla aran nasıl? Umarım seviyorsundur çünkü çok evcil hayvanımız olacak. Sabah gözlerini açtığın zaman nasıl görünüyorsun mesela? Bunu görmek istiyorum. Hayatta senin için en değerli olan şey ne? Onu paylaşabilir misin benimle? Peki yemek yapmayı biliyor musun? Ben severek yaptığımı söyleyemem ama eşlik edersen daha çok severim belki. Banyoda şarkı söyler misin sende benim gibi? Sesin nasıl peki? Hangi elinle yazı yazarsın? Korkuların var mı senin de benim gibi? Şu an ne yapıyorsun? Telefonun elinde ekrana boş boş bakıyor musun? Bilmiyorum. Ama günün birinde her şeyi öğreneceğime inanıyorum. Birbirimizi kabul etmemizi istiyorum. Tamamen ve her şekilde her zaman. Olduğumuz gibi. Seni sevme kararı aldım. Evet evet, tanımıyorum seni. Ama seviyorum. Sakal bırakıp beyaz tişört giyeceksin. Çünkü bunu sevdiğimi biliyorsun. Yorgun olduğun zaman sana sarılıp uyuyacağım. Senin için çok şey öğreneceğim. Mesela kravat bağlamayı. Her zaman destekleyeceğim seni, sana ilham vereceğim, acını hafifleteceğim, aklımdan geçenleri paylaşacağım seninle. Her şey şeffaf olacak. Lütfen çok geç kalma..