Yatalak hasta bakabilir miyim?

Arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var sevgilimi çok seviyorum onun da beni sevdiğine eminim. Seneye evlenmeyi düşünüyorduk başımıza iki ay önce talihsiz bir olay geldi erkek arkadaşımın abisi trafik kazası geçirerek ömur boyu yatalak kaldı. 22 yaşındayım evlendigimiz zaman erkek arkadaşımın ailesinden uzakta ikimiz yaşamayı düşünüyoduk bu durum olduğu için erkek arkadaşım ailesinin yakınında durmak zorunda bana da evlendigimiz zaman abime bakmak zorunda kalabilirsin anneme yardım etmek zorunda kalabilirsin bu sorumluluğu alabilcek misin diye sordu. Ben her zaman yanında olduğumu ve bu şekilde evlenmeyi kabul ettim fakat benim ve sevgilimin kafasında soru işaretleri var bu yaşa kadar rahat büyüdün nasıl yapacaksın diyor yemek yapmayı çok az biliyorum daha önce hiç yatalak hasta bakmadım bu durumda ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor. daha önce başına böyle bişey gelmiş arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi? Ailem de ayrı sorun. Karşı çıkmıyor ama pek sıcak yaklaşmıyolar. Universteni bitirdin kendi ayaklarinin ustunde durman lazım yapamazsin diyolar
Yatalak hasta bakabilir miyim?