AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Söyleme haketmiştir
İyi yaptın
Bişey olmaz hep erkekler mi aldatscak
Sende bu kafayla gidersen
Sölemen daha sıkıntı olur sanki
söyle
Söyleme tövbe et
Bence yol yakınken boşan
Geçmiş olsun.
bir daha aldat
Kaç yıllık evlisin
Aldatmanin yasimi kac yillik evlimisin olur aldatmis iste
@boşandım34 salakça yorum yapma
Gel benim altıma da yat tatlım 😎😊👑💕
Yapmaman lazımdi
söylesem mi o öğrenmeden
Neden aldattin ki
benden hoşlanan bie adam vardı eşimden daha çekici biri ve beni aşırı seviyor ona teslim oldum
Evet niye azmış kuduruk
Yapacak bir sey yok bir dahha yapmamaya calis esınne de soyle
Bir daha yapmamaya mı çalış 😂😂
Aşırı skini seviyor aqq cahili. Evli fetişi var belliki. Sen de de var o.. luk ki yapmışsın. Insallah kocan da seni liseli çıtirlarla aldatır
canın isteyince gene yaparsın asılsa boş ver
Kocan nerde şu an
Iyi bok yemissin
Ne yaptn ki
benden hoşlanan bir adam vardı ona teslim oldum
Kocan da sağda solda karıya bakıyodir belki
bakmaz o öyle biri değildir ki..
Midemi bulandırdın 1 sinirle kalkıp kocana ihanet ettin yazıklar olsun sana mezarda adam ters dönecek bu dünyanın diğer ucuda var git söyle kocana ne olacaksa yüzleş ama kocana son kere bakmaya hazır ol çünkü seni boşayacak
şimdi de yüzüne bakamıyorum ki geldi yanıma öptü bugün kavga ettik özür dilerim dedi seni seviyorum dedi ağlamaya başladım zaten
Yarın git söyle ne olacaksa olsun ya da yemin billah cek kurana el bas birdaha kocana ihanet etmeyeceğine dair namaz kıl Allahtan af dile günahı çok büyük ve kocan duysa direk senden ayrılır kendine söz verebiliyorsan kurana el bas yemin et 1 kere yaparsın hata diye 2 artık hata olmaz ben olsam kocan seni direk boşarım
Müslüman değilim
söylemiycem o zaman hiç bununla yaşıycam ama ya o eşime söylerse biz birlikte olduk diye
Bende muslaman değilim neye inanıyorsan onun üstüne yemin et ya da git söyle
O zaman doğruları söyleyeceksin adam söylese kocana hata olduğunu söyle ama kesinlikle ama kesinlikle o adam ile asla ama asla konuşma bütün iletisimini kes tehtit ederse de ben kendim söylerim de git söylersin senden duyması daha iyi olur kocanın
konuşucam.
Kocanı aldatıgın adamla konusacaksan git kocana de ben seni aldatıyorum diye yani neyden korkuyorsun konusacaksan kocana demelisin
eşimle konuşucam zaten bu yükle yaşayamam bugün de yanıma falan yanaştı izin vermedim ona bu vebali yaşatmamak için
Evet en doğrusu söylemen olacak ama hazırlıklı ol kavga çıkacak kocan o adamı dövecek bu ihtimaller var sen hem kendine ihanet ettin hemde kocana evlilik de hastalıkta ve sağlıkta yeminizi bozdun büyüsü bozuldu midem bulandı bu arada keske yapmasaydın Allah korusun kimsenin başına gelmesin kocana üzüldüm Allah yardımcısı olsun
Esin seni boşarsa esini aldatıgın adama mı gideceksin napmayı planlıyorsun
hayır adama duygusal nir şey hissetmiyorum bir anlık inatla oldu kocam da beni çok seviyor ben de onu ondan ayrılmak istemiyorum hiç bazen aldatanalr affediliyor bir ihtimal
Affedenler ya onlar da yapmıştır önceden ya da bünyesi geniştir ama delikanlı ve dürüst sadık bir adamsa vah haline perisan olcak
içeride uyuyor hiçbir şey bilmeden kafayı yiyorum canım benim kıyamıyorum ona hiç
Yasınız kaç
ben 28 o 30 2 sene önce evlendik bir de bebek falan düşünüyoduk artık kahretsin ya her seyi mahvettim
Bak sana açık olacağım 1 sansın var ama gerçekten kendine ve artık neye inanıyorsan inandığın en küçük bişey bile dair ne olursa herseyin üstüne yemin et ve bir daha yapmayacağını söyle kendine yemin et kendine söz ver kocana söyleme 1 kere ile kalacaksa o it ile birdaha ne görüş ne konus bütün iletişimini bitir kocana sadık bir hayatı benimse kendini arındır adam seni tehtit ederse bana ver yoksa kocana söylerim derse git polise sikayet et sonra kocana ne olduysa yalansız bir sekilde anlat ama sen kendin anlat adam söylemesin adamın senden duymaya hakkı var benden ekstra yardım istersen iletisim adresi bırakırsan ulaşırım yardımcı olmaya çalışırım
bir daha yapmayacağıma yemin edip adamı da bir şekşlde halledicem asla ortaya çıkmayacak bu iş
Adamı nasıl halledeceksin seni tehdit edecek benimle cinsel iliskiye gel yoksa kocana söylerim böyle yaparım seni diyecek takıntılı olacak pesini bırakmayacak adamın tehditlerine boyun eğip adamın istediklerini yapacak mısın yapacaksan git kocana itiraf et sabah yapmayacaksan adamala bütün konusmanı kes iletisimi kes yoksa bu isin sonu hayır deği
ya adam boşanıp onla evlenmemi istiyor cinseş olarak görmüyor beni sadece eğer söylerse ondan nefret edeceğimi bilir söylemem ben asla merak etme diyo ama zaten ayrılırken bir daha böyle bir şey olmayacak falan dedim evlenince olur vs dedi
Biliyor musun ben Şu an ağlıyorum gerçekten kocana üzüldüm ve ağlıyorum o adam tabiki öyle demez sonuçta adam seni istiyor evlenmek flan simdi sen ona verdin kocanın seni boşaması için bunu kullanabilir dimi asıl soru bu kocan seni boşanınca bu adama mı gideceksin sen hayır dedin ama adam evet bilecek seni ikna etmeye çalışacak adamla sakın konusma iletisimi kes kocana sadık kal kocana demeye kalkarsa sen söyle o söylemesin sana yardımcı oluyorum çünkü kocana üzüldüm hayata en korktuğum sey benim karım tarafından aldatılmak Allah kimseye göstermesin amin diyorum sen hatanın farkındaysan ve pişmansan o piçle konusmayı kes kendini arındır kocana sadık ol hep adam seni tehtit etmezse şanslısın ama kesinlikle ama kesinlikle kocana sadık kal ve o adamla asla ama asla konuşma bütün iletisimi kes
ya ağlama sakın deli misin yapma böyle ben bulucam bir yolunu daha fazla konuşamayalım seni kötü etkiledim
Kocan değilim belki ama onun acısının belki 3/1 hissetim bide kocanı düsün adam kendine gelemeyecek en mantıklı olan sey birdaha kesinlikle yapmaman
senin çok güzel bir yüreğin var benim givi değil çok iyi bir eş bulursun umarım ya da var mı bilmiyorum ama sen üzüldüm diyince beni de üzdün ben bulucam bir yolunu kimseyi üzmek kötü etkilemek istemiyorum iyi geceler sana lütfen
İyi geceler uyku hapı alıp uyuyacağım yoksa uyuyamam karalarını iyi düsün hayat dostuna ihanet etme tansiyonum cıktı galiba dikkat et kocana ne olursa olsun bırakma onu yanında ol ayrılsa da senden yanında ol çünkü zarar vereceğinden ya da kalbini kıracağından ayrılmıştır kocana iyi bak
için rahat olsun
Ne yaptın son durum ne
Noldu sonuç
Tövbe et ve yeniden başla herşeye eşini aldatma
Alışkanlık olmus
Nedenn
Sebep?
Silinecek soru
Troll ya
Kocanla barıştın mı?
eşimle barıştık ama söylemedim
Adam tekrar isterse?
Nolur troll de😀
keşke olsaydı
buraya bunu yazıcak hale geldim kimseye de diyemiyorum
Peki internetten biri ile mi tanışıp yaptın bunu
eşimin de tanıdığı biri
Bende evli bir kadınla yatmıştım ama pişman oldum sonra. Senin yattığın adam rahat mı acaba
yattığım adam bekar
Al bakalım sesli cevap verdim dinle
https://voca.ro/e7Rwx65QtST
biz eşimle tartıştık bir adam da benden hoşlanıyordu eşimden biliyor kaç defa bizi rahatsız etti aramızı bozmaya çalıştı ben de ona inat olsun diye ona verdim
Boşan
Ne yaptın kiz
Boşan gitsin
Bida aldat 🤔
nasıl aldattın
bildiğin aldattım işte
Sakın söyleme
Arkadaşça konuşalım istermisin
Karımı rahat bırakderken sende konuşuyormuydun?
hayır
Aniden mi karar verdin süreç oldumu
Gittiğin adam ın tepkisi ne oldu
zaten çok kötğ kavga ettik eşimle aniden karar verdim gittim ağlıyodum zaten sarıldı bana sonra gelişti ona öfkemden yaptım normalde yattığım adam da beyefendi biridir ben yapmasam asla aklından bile geçirmezdi elini bile sürmezdi
sevildiğimi bildiğim bir yerde olmak istedim o an
ben öptüm işky
ilk
o erkek evlimi
değil
Kötü olmuş bir önerim olacaktı. Da olmadı. Sorun haajkında daha fazla konuşmak isterşm
burdamısnız
burdayım
hoşgeldiniz, mümkünse özden size danışabilirmiyim, ya da sorununuza çözüm adına önerilerim varda
burdan konuşsak olmaz mı çok cevap gelmiş tüm mesajlara bakamıyorum nerdeyse artık
burdan yazabileceğimi sanmıyorum, yani biraz benim tecrübelerime dayalı birşey olacak
peki yazın ordan
gizlisiniz ama
uygulamayı kullanmayı bilmiyorum ki bu soruyu sormak için açtım
anladım, nicikim belli ya takip edin, ya da özden mesaj atın
rahatsız etmek istemem ama gelemediniz sanırım
günadyın
burdamısnızıııı
yazarmısınız
Kımle
ayrılmıyormu
Ciddi misin sen?
helalke