Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı.
ANLAMIYORUM ya insan sırf sevdiğine kızdığı için bir başkasının koynuna atlar mı 🤷♂️ nasıl bir kişiliktir bu yani delice tartışırsın, çıldırırsın, zıvanadan çıkarsın, eşyaları kırıp dökersin, duvarı yumruklarsın, cama kafa atarsın (sakın yapmayın ölümcül), küsersin, kendini dışarı atıp saatlerce eve dönmezsin, ıssız bir yere gidip avazın çıktığı kadar bağırırsın, annen-babanın evine gidip birkaç gün kalırsın, tatile gidersin (sakin bir yere kafa dinlemek için), onu (erkeği) evden gönderirsin birkaç günlüğüne seni yalnız bıraksın yani falan filan işte tüm bu çılgınlıkları ve psikopatlıkları yaparsın ama insan kızdığı için ALDATIR MI ya bu nasıl bir zihniyettir!!!31 Yorumla
Soran+1 yılçok pişmanım işte yaptık bir hata
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın büyük yanlış. Ama olan olmuş ne yapalım artık diyemez kimse. Sen kocandan önce kendine ihanet ettin. Bu durumda yapılacak iki şey var.
1. Kocana anlat herşeyi. O karar versin. Olacaklara da katlanmak zorundasın.
2. Söylemezsin ama bu yükle ömür boyu yaşamak zorunda kalırsın. Gerçekten pişmanım diyorsan da tövbe edip bidaha böyle bir şeyi tekrar etmezsin.
Ayrıca en iyi yol budur diye kimse sana kesin bişey söyleyemez. Hayatına göre kararını ver.07 Yorumla
Soran+1 yılbu yükle yaşayamam söylersem de boşar
- +1 yıl
Brlki boşamaz. Ayrıca bu yükle yaşamam diyorsun. Söylemez isen için rahat edecek mi. Dediğim gibi karar senin şunu yap diyemem. Zor bir durum. Ama sen kendini ve eşini biliyorsun.
Soran+1 yılsiz olsanız ne yapardınız
- +1 yıl
Birşy diyemem ki sizi etkiler brnim kararım. Ayrıca yaşamadan da bişry söylemek güç. Siz bunu çevrenizden iştişare edin. Belli durumları yaşayanlar olur ya da bir imam ile konuşursınız. bir psikokogla da. Yani olabildiğince iştişare edin bence
Soran+1 yılburası karman çorman oldu söyle diyen var yok diyen var napcam
Soran+1 yıliyice kafam karıştı
- +1 yıl
Siz bir ilişki uzmanı ve aile büyükleri ile konuşun. Çevrenizde boşanan kişiler de varsa fikir alın. ya da evlilerden. Durumunuz zor evet ama hani kararsız iseniz diye ne kadar çok fikir o kadar çok yardım anlamına gelir
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasıl böyle bir hataya düştün ben kocan olsam midem bulanır senden direk boşarım ne düsündün bunu yapmadan önce nasıl karar verdin aldatmayı hiç bilmiyorum aldatanlar ne düşünüp yapıyor bunu yani onuda bilmiyorum yaptığın hiç etik değil ya kendine yemin et birdaha yapmayacağına dair ya da git söyle kocana ama 100/100 boşar tercih senin
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVicdan azabı ile ölmen dileği ile
Soran+1 yılkesinlikle boşar mı beni
Cevap sahibi+1 yılBen 1 saniye düşünmeden boşarım ama adam intihar mı eder aldatıgın adamı öldürmeye mi gider belli olmaz ben bunları düşünürüm dayanamazsam intihar ederim
Soran+1 yılkan çıkacak.
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen evet
Soran+1 yılbenden de çıkabilir ama bana hiç kıyamaz normalde ev işi bile yaptırmaz ama bu durumlardan sonra nolur bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana yapmaz adama yapar bak seni affetse bile sana güveni kalmayacak iliskiniz uzun sürmeyecek
Soran+1 yılaldatanı affeden çok adam var ama
Cevap sahibi+1 yılBünyesi geniş adamlar affediyor ya da karısını aldatanlar kocanız size sadık ve dürüstse sizi boşar ama deliler gibi vazgeçemeyecek ise affeder ama güveni kalmaz iliskinin sağlığı bozulur size bakamaz midesi bulanır uyuyamaz yastığa basını koyamaz koyduğunda sizi düsünür
Soran+1 yılbeni çok seviyor biliyorum ama bunu da affetmez be
Cevap sahibi+1 yılEvet affetmez
Elli anlamıştır eşinizde. Ama bu kolay kabul edilebilir bir durum değil. Aldatma her ne sebeple olursa olsun meşrulaştırılamaz. Söylerseniz bu sefer eşinizde sizi aldatarak öc almaya çalışabilir. Veya boşanalım diyebilir. Bunları göze alabilmeniz gerekir...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapmamanız gereken bir hata yapmıssınız hemde çok büyük bir hata yapmıssınız bunu esinize söyleseniz haklı olarak sizi bosar ki bosamalıda bu yüzden dolayıda hatayla kalmak istemiyorsanız kendisine söyleyebilirsiniz ancak bana kalırsa bosanmak isteyin bu daha iyi olur, çünkü esiniz sizi aldatmak istese sizde bosanmak isterdiniz haklı olarak ki su an da bu durumda haklı olan kesinlikle esiniz bu yüzden dolayıda esinizden bosanın onu haketmiyorsunuz eğer hiçbirsey yapmadığı halde iyi bir es ise birde yinede aldatmıssanız ozaman onu haketmiyorsunuz bosamanız en doğru adım olacaktır diye düsünüyorum bu yüzden.
31 Yorumla
Soran+1 yılof bosanmak istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi insanlardan tiksiniyorum.
Midemi bulandırıyorsunuz.
Evliliği Çocuk oyuncağına çevirdiniz kavga ettim aldattım şimdi pişmanım..
Madem pişman olacaksın ne diye aldatma eylemini yapıyorsun ki sana değil kocana acıyorum bir de ortak tanıdığınız şimdi o şerefsiz herif sağa sola anlatıyordun şunun karısına neler yaptım diye kendi gururunu düşünmedin eşinin haysiyetinide mi düşünmedin...
Sen en ufak tartışmada aldatma eğilimi gösteren birisin al eşini karşına çok değil birazcık gururun varsa eğer herşeyi anlat ve ayrıl adamdan senin gibiler güzellikleri iyilikleri hak etmiyor!!!62 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım çok
- +1 yıl
Pişman falan değilsin.. Sadece bu yaptığın ortaya çıkarsa ne halt edeceğini düşünüyorsun şu an kafanda binlerce yalan geçiyor hangisini söylesem diye..
Seven insan değer veren bir insan bu hele ki kadın asla sevdiği adamı aldatmaz...
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef bende aldattım ama benim öfkeden değil ilgisizlik ve sevgisizlikten oldu 13 yıl bütün maddi sıkıntıları sesimi çıkarmadan bir kere işsizliğini borçları eve yetememesini dile getirmedim hep mücadele ettim ama ilgi alaka değer göremedim karşımdaki insanda bunu kullandı eşim eve gelince koşarak kapıyı açardım sevgim insanların dillerindeydi biri eşini aldatsa nasıl içleri alıyo boşansınlar ne b*k yerlerse yesinler derdim burdakiler gibi düşünürdüm ama büyük konuşmamak lazımmış sevgi insanı insan yapanmış ekmek su gibiymiş sadece karnının değil ruhunda doyması gerekirmiş 😢😓
80 Yorumla
+1 yılTüm yorumları okudum. Söylememeye karar vermişsin ama o peşinden koşan adam sizi ayırmak için bunu büyük olasılıkla bir gün kullanacaktır. Bugün kullanmasa yarın kullanır. Şimdi senin onunla tekrar yatacağını düşündüğü için birşey yapmıyordur. Birkaç ay sonra görüşmek istediğinde sen kabul etmeyince gider eşine söyler.
Eşim ona değil bana inanır diyorsun ama birgün eşin eve gelip bu konuyu sana açtığında emin ol bu durumu hiç de öyle sakin karşılayamayacaksın. Eşin seni biraz tanıyorsa yalan söylediğini anlar. Bu sefer seni hem ihanet etmiş hem de sinsi bir yalancı olarak görür nefret eder. Oysa burada yazdığın gibi gidip olanları anlatsan o adama ilgi duymadığını sırf eşinle kavga ettiğin için canını acıtmak amacıyla gidip yattığını söylesen yine çok üzülür çok kızar ama onun gözünde sinsi bir yalancı değil sevgisinden kötü bir hata yapmış küçük bir kız çocuğu gibi görünürsün. Eğer affedecekse bu affetme ihtimalini baya arttırır. Aksi durumda çok daha kötü olur.25 Yorumla
Soran+1 yılama işte ya affetmezse beni
- +1 yıl
Bu türlü daha beter ama
Soran+1 yıliki tarafı boklu değnek
- +1 yıl
Evet ama değneğe sıçan sensin ve benim dediğim tarafı tutarsan daha az boklu olan tarafı tutmuş olacaksın
Darıldım aldattım , ilgisizdi aldattım , kavga yaptık aldattım, bla bla bla diye giden bahaneler. Evlenmeyin arkadaşım kadını olsun erkeği olsun tek eşliliği, bu durumları bünyen kaldırmıyorsa evlenme git istediğinle eğlen. Ama şöyle çirkinlikler yapmayın.
51 Yorumla- +1 yıl
Ayn işte aradığım yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir kadın aldattim diyor ve 200 üzeri yorum :)))))
üstelik bir yerde adam cok beyefendi kibar once ben optum diyorsun :)))))
soruda ise kocamla kac kere kavga ettiler karimin pesini birak diye diyorsun :)))))))
çok kötü kurgu ama amaca ulasmis neredeyse 300 yorum :)))))01 Yorumla
Soran+1 yılhani beyefendi birisiydi gerçekten de sadece arıyordu konuşmak istiyorsu wşim de kıskanıyordu doğal olarak ama bir terbiyesizliği yoktu kurgu değil ama niye bu kadar çok yorum geldi anlamadım
Yani birincisi ona gitmen yanlış birşey. biraz empati kur kocanın yerine kendini koy. Ve ikincisi nasıl aldatmak yani o adamla birşey yaşadınmı? ama bunu boşver yinede gerçekleri söyle ne olursa olsun bu yaptığın aldatmaya giriyor. Hem bunu kocan senden duyarsa daha iyi olur. Yarın öbürgün o adamdan bunu duyarsa daha kötü olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Aldattim demiş. Illa yatağini girdim üstüme mi çıktı desin? Kocasini aldatmis bunu söylemeis gerekir
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAferin iyi halt yedin, git bir bahaneyle eşinden boşan. Yaptığın şeyi söyleyipte adamı bir hiç uğruna katil etme. Sizin gibilerden tiksiniyoruuuummmmm.
60 Yorumla
+1 yılYuh be yuh! Niye aldatırsınız ki? Boşan ne halt yersen ye! Kocan sana söylese ben seni aldattım acaba sen ne yapardın! Sizin gibiler yüzünden evlenmekten tiksiniyorum ve korkuyorum.
511 Yorumla- +1 yıl
Aynen dimi 😂
- +1 yıl
😂😂😂 Yani her kız bir değil her erkek de bir değil. Sadece biz bilmiyoruz kimin ne mal olduğunu tüm mesele bu 😂😂😂
- +1 yıl
Aynen o yüzden benim için erkeklerden uzak bir yaşam en iyisi. 😂
- +1 yıl
Ay deli hepsi bir değil dedim 😂 ama işimi garantiye alıyorum
- +1 yıl
Delirttin beni tüm kızlar ve erkekler bir değil dedim ya 😂 sen de sadece kızlara laf atmamı istiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılBuyuk bir gunah islemissin once tovbe et her insan hata yapabilir eger ki bu hata seni derinden sarstiysa bir daha asla yapma ve de bunu unut gitsin ama bir daha yapmamak kaydiyla, seytana uymussun besbelli de neden yapma geregi hissettin bunu?
241 Yorumla
Soran+1 yılo gün biraz tartışmıştık benden hoşlanan beni çok seven bir adam vardı ona teslim oldum
- +1 yıl
Unutma ki evki kadin tatli kadindir hicbizaman ayak bagi olmadan seni cani isteyince kullanabilir cunku zaten o kisi adam olsaydi senin bu zaafindan faydalanmazdi peki tekrar isteme ihtimali var mi yani son ayrilmada nasil ayrildiniz
- +1 yıl
Cok pardon da esimi birak demek te ne demek adam seni acik acik istedigini esine de mi soyledi yano🤔
Soran+1 yılya bu adam beni rahatsız ediyordu iş yerimden arkadaşım çok aşığım falan diye ben de eşime söyledim o nedenle konuştular o adam beni sevdiğinde nişanlıydık
- +1 yıl
Senin duygularin ne yonde peki vicdanen rahaysizsin ama o adama karsi da biseyler kaldimi icinde?
Soran+1 yılhayır eşimi seviyorum
- +1 yıl
Su aslinda hissettigin biraz da korku gibi acaba esime soylermi diye de dusunuyomusun istersen ozelden yazabilirsin
Soran+1 yılişte o bir şekilde öğrenmeden ben mi söylesem
- +1 yıl
Bunu hangi erkek kabul eder ki yani cok kotu bir yikim olur onun icin bu daha kotu bir vebal esin nereli? Ne isle mesgul
Soran+1 yılsivaslı ama İstanbul'da yaşıyoruz harita mühendisi
- +1 yıl
Yani daha vahim durumlar bile olabilir yani bunun affedilir bir yani yok o cocugun bunu ispat edebilecek bir delili var mi ya da seni tehdit ediyor mu?
Soran+1 yılsöylemiycem sen üzülme diyor ama belli olmaz arama kaydım vardır belki
- +1 yıl
Bak bir hata yapmissin bunu tekrarlamadan bu isi yasanmadi say ve esinle se bir butun olmaya gayret goster bence yeteri kadar biz olamamisiniz siz. Kac yillik evlisin? Bu arada mealwginiz nedie
Soran+1 yıl2 yıldır evliyim özel bir okulda felsefe öğretmeniyim eşim de mühendis
- +1 yıl
Ateist ya da deistmisin desem?
Soran+1 yılateistim
- +1 yıl
Tuncelilimisin desem cok sey mi sormus olcam😀😀kantin ahlak kuralini iyi okumamissin😀
Soran+1 yıltuncelili değilim
- +1 yıl
Esin cok bagnaz birisi degil anladigim kadariyla bunu diysa nasil bir tepki verir sence peki?
Soran+1 yılyok bağlı bir insandır beni çok sevdiği için bırakmayadabilir ya da sinirlenip bırakabilir büyük bir şey sonuçta kestiremitorum
- +1 yıl
Felsefe okuyan bir insanin atesit olmasi kadar normal bir durum yok ibni haldun bile bu noktada supheli ancak ofke ve intikam gercekten insani felakete goturen en kotu duygu, akrep burcumusun sen?
Soran+1 yılevet akrep burcuyum 🤦
- +1 yıl
Baska bir tene dokunmak gercekten cok zor bisey hatta ayrilan esler bile kimseyle beraber olamayip tekrar birbirlwriyle sevisiyorlarmis, o an bunu nasil saglayabildin bu da cok ilginc acikcasi hersey bir anlik ofkenin urunumuydu sahi?
- +1 yıl
Tahmin ettim zaten😀😀ah siz akrepler yok mu illa isiricaksiniz yoksa da kendine zarar verirdin😀😀
Soran+1 yılola ola akrep burcu olduk ya
- +1 yıl
Napim elimde degil fitrat diyosun ysni😀😀😀aslinda akreplerin iyi taraflari guzeldir tersleri pistir onlarla asla dusman olmayacaksin😀😀 esinle mantik evliligimi yaptin?
Soran+1 yılyok aşk evliliği
- +1 yıl
Olan olmus artik keske olmadaydi ama ok yaydan ciktimi geri gelmez bence git o cocukla konus yasadigin pismanligi ve rahatsizligi anlat esini asla birakmayacagini soyle ve aksi durumda intahara kadar gidebilecegini soyle insan evladiysa o da yaptigindan utanir ve bu olay unutulur. Ayrica seni bu kafar ofkelendirecek ne yapti esin?
Soran+1 yılailem hakkında ileri geri konuşamlar oldu
- +1 yıl
Kac yasindasiniz esin ve sen?
Soran+1 yılben 28 o 30
- +1 yıl
Aslinda kisilikler de oturmus yaslardasiniz ama yine de demek temelden gelen problemler varmis cunku flort evresindeki en ufak seyler bile evlilikte cig gibi buyur, peki hissetmedi mi esin bu durumu senin ruh halinden yani bunu vucut diline de yansitmis olmalisin
Soran+1 yılgeldi bugün sabah özür diledi seni seviyorum dedi sonra yanaştı biraz ben de izin vermedim o da hala kırgın olduğumu düşündü sorun olmadı
- +1 yıl
Ayni yerde calisiyorsunuz sanirim hergun birbirnizi gormeniz de kotu bir durum okulunu degistrmek istesen peki?
- +1 yıl
Bahsettigin o cocuk di mi dogru anladim?
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Bugun nasilsin haleti ruhiyen normale dondu mu biraZ😉
- +1 yıl
Kucuk hanim naptin anormal bir durum yoktur umarim mersk ettim noldu diye😀😀
Soran+1 yıltövbe ettim söylemiycem hayatıma devam ediyorum mutluyum
- +1 yıl
Bu da sana ders olsun kucuk hanim umarim bir daha hirsin ve ofken mantiginin ve duygularinin onune gecmez hırs insani hayatta kotuluge goturen en kotu seydir seni tanimasam da sevindim senin adina insallah obur kisiden bir ariza cikmaz
- +1 yıl
Eski yorumlarimi okurken rastladim senle yazismamiza hsrsey yolunda di mi bi aksilik olmadi umarim😉
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. vicdan ağır bir yüktür. bir defa üstüne aldın mı gitmez.
o yüzden zamanla ağırlığıyla bir durum olduğunu ona hissetireceksin.
durumu söylemelisin. ve kararı ona bırakmalısın.210 Yorumla
Soran+1 yılkolau değil hiç
Soran+1 yılkan çıkacak evden allahtan çocuğum yoktu
Soran+1 yılsöylemiycem sanırım
Soran+1 yılzaman geçtikçe azalır bence unutulur
Soran+1 yılduruma alışılmaz mı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden aldattın? Kocanı mı seviyorsun aldattığın kişiyi mi? Burada dikkatli olmalısın ve aldattığın kişi ile misal evlendin sonrasında eşin gibi sana bakabilecek mi? Tüm yönleriyle anlamalısın, tanımalısın onu. Daha sonra daha çok pişman olabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yıleşimi seviyorum kavga ettik ve onu sinirlendirmek için bir anda oldu sevildiğimi bildiğim bir yerde olmak istedşm
- +1 yıl
Her kavga ettiğiniz de aldatacaksan sıkıntılı olabilir
Soran+1 yılbir daha olmayacak
- +1 yıl
Anladım, iyi bari :)
+1 yılSöyle de bir mikroptan arınsın adam
113 Yorumla- +1 yıl
Orjinal
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç bir şeyden bahsetme. Anlık bir sinir,öfke, zayıflık de ve oldu bitti de geç. Ama tekrar etmesin. Her kızdığın da o adama gidersen asıl o zaman işin şekli değişir.
20 Yorumla Asla söyleme sana olan güveni sarsılır belki çoktan şüphelenmiştir ama bilmesi gibi olmaz kafasında yediremez sana bunu eğer söylersen doğrulamış olursun ve bir daha asla o güven eski yerine gelmez. Bir daha da asla yapma ve böyle bir hataya düşme
10 Yorumla
+1 yılYani yaparken pişman olmayıp yaptıktan sonra pişmanlık yok eşimle tartıştım yok böyle yok şöyle oldu her eşiyle tartışan kendini başka adamın kucağına atsın
01 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım ama çok napıcam
+1 yılPisman olman ve eşine anlatmak bu durumu duzeltmez. O kişiyle yatakta o işi yaparken ne kadar mutlu olduysa şu anda öyle mutlu olup devam et hayatına. İster hiç olmamış gibi davran ister tekrarı olacakmış gibi bekle ama gidip anlatma ortalık daha çok karismasin
00 Yorumla
+1 yılYa kocanla tartıştın diye neden hemen böyle bir şey yaptın? Kızgın olabilirsin ama yine de böyle bir şeyi yapman çok kötü
20 YorumlaEvliliğiniz bitmiş bu noktaya geldiysen bir anlamı yok zaten günün birinde açığa çıkar Uzatmanın anlamı yok bugün değilse bile yarın yine aynısı olacaktır. Aklin çünki başkalarında
00 Yorumla
+1 yılSöylersen iyi de olabilir kötü de ama dürüst olmak her zaman iyidir. Söylemezsen ileride bu olay ile alakalı karşına bir şeyler çıktığında açıklayamazsın ve bir şekilde ortaya çıkar illaki
00 YorumlaValla sen bilirsin ister söyle ister söyleme. Söylersen seni boşayabilir. Söylemezsen ve yattığın adam bir kavga esnasında ona söylerse seni yaşatmayabilir. Söyleyip söylememek sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu site sayesinde evli kadınların yapmaz dediği her şeyi yapabildiklerini gördüm. Erkeklerin neden evlenmek istemediklerini şimdi daha iyi anliyorum teşekkürler
152 Yorumla- +1 yıl
Ayn ya kızların gerçek yüzünü bu sitede gördüm
Bari yaptın anlatma yoksa kötü şeyler olur sıradan birşey mi bu böyle anlatılcak sanki çekirdek çitliyor ya
01 Yorumla
Soran+1 yılbirkaç fikir almak için uygulamayı az önce indirdim
Keşke bir erkek de ayni şekilde pişman olsa. Kendine hakim olamamissin ama bunun sebebini sorgulaman lazım. Esin seni 100kere aldatmışsa emin ol hiç pişman olmamıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılya o beni aldatmadı ve aldatmaz
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. söyledikten sonra ne olduğunu da yazarsın rez alalım şurda
30 YorumlaTebrik ederim, artık ömür boyu vicdan muhasebesiyle baş başasın :)
30 Yorumla
+1 yılKadın cinayetleri neden artıyor diye şaşırmayın ahaliiiiii
140 Yorumla- +1 yıl
Cümlenin başındaki tabir seni anlatıyor. Ben tek kelime dahi etmeye tenezzül etmeden çeker giderim. Bu sebeple öldürüyorlarsa insanlar kadınları bir zahmet hatayı kendilerinde arasınlarz
- +1 yıl
La yürü git bebe. ‘Son pişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var.’ demiş baba Müslüm.
- +1 yıl
Bunun gibiler yüzünden insanların birbirine güveni kalmadı. Bu gibi olayları Artık normal karşılamaya, o yönde eğilim göstermeye başladılar.
Soran+1 yılnolursa olsun kimse kimsenin canını alamaz konu gayet açık ve net
- +1 yıl
Ne kalın kafalısınız be. Söylediğimi idrak edemiyorsunuz ki daha ben size ne anlatıyorum burda suç bende
- +1 yıl
Ben böyle bir şey söyledim mi?
- +1 yıl
Mustafa haklısın kardeşim normalleştirmeye çalışıyorlar bunu bu medeniyet mi bu özgürlük mü bu adil mi bu hayat dostuna yapılır mı lan müsto ben feminist birisiyim kadına şiddete karşıyım ama böyle aldatılmaya ve aldatmaya da karşıyım sadık ve güvenilir olun insan olun mutlu bir hayat yasayın
Soran+1 yılkehisa seninle evlenecek kadın o kadar şanslı ki çok doğru dürüst bir insansın seni de kötü etkilediğim için özür dilerim herkess benim gibi değil umarım karşına doğru insan çıkar
Soran+1 yılherkes aynı şeyi savunuyor da anlaşamadık
Soran+1 yılbwn verdim kararımı teşekkür ederim herkese sizin de sinirinizi bozdum
Soran+1 yılözele geçin lütfen bu konu içinn
Soran+1 yılben kararımı verdim gençlik hatası olarak görüp yemin edicem bir daha yapmayacağıma öbür adamla da iletişimimi keseceğim dese bile kanıtlayamaz inkar ederim eşim bana inanır her insan hata yapar ben de zamanla alışıırm psikoloğa gitmeyi düşünüyorum onun gibi iyi bir insanı bırakmayacağım bebek düşünüyorduk o girer araya unutulur her sey çok güzel olur burada konuşmak bir nebze de olsa içimi rahatlattı teşekkürler herkese
Soran+1 yılsizce doğru mu
- +1 yıl
Ben öldürülmelerini savunmadım. Öldürülenlerin bir çoğunun arkasında bu ve bunun gibi sebepler var diyorum. Kimi insan vardır kendini, şuurunu kaybeder. Ben öldürmem mesela onu ifşa eder ailesine rezil ederdim. Bana yaşattığı yıkıntının ardından bu ona hafif kalırdı yine de. Çok doğru bir söz okudum yukarıda. Eğer insan güvenip hayatını adadığı yoldaşına böylesine bir pisliği yapabiliyorsa ölmüş öldürülmüş zerre kadar da vicdanım sızlamaz. Dini hükümlerini işin içine katarsak müstahak bile.
- +1 yıl
Normalleştirmeye çalışıyorlar derken soru paylaşımında bulunan kişi bunu yapıyor demedim. İnsanlar bu durumları gördükçe normal karşılamaya başlıyorlar dedim.
Soran+1 yılyapacağını sanmam ama yaparsa da boyun eğmeyeceğim :)
Soran+1 yılya yattığım adam da öyle biri değil biz evlenmeden önce nişanlıyken bana aşıktı sonra vazgeçemedi beyefendidir ben gitmesem bana asla elini bile sürmezdi
Soran+1 yılöbür admçam sorun değil ben hayatıma böyle devm edeceğim artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
bir daha aldatirsan alisirsin ve vijdan azabi falan kalmaz ilk 3 5 gun vicdan azabi ceekersin sonra yine aklina gelir bir daha yaparsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kavga uğruna hemen o adamı koz olarak mı kullandın? Çok acımasızca ve terbiyesizce.. Kusura bakmayın.
21 Yorumla
Soran+1 yılPismanım
+1 yılÇok yanlış yapmışsın. Kocana söyleme ama bir daha da yapma
22 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni yargılamak istemiyorum. Yapmışsın kabul edilemez bir hata düzeltmek istiyorsan anlat kocana eğer çok tepki gösterirse sen de ona söyle o da seni aldatsın durum eşitlenir. Sen de kocanın ne düşündüğünü anlamış olursun
11 Yorumla- +1 yıl
kocası tepki verirsen aldarak eşitlik mi dürüstçe söylemesi gerek boşanmayı göz önünü alacak
+1 yılsöylediğim zaman bircok şeyi göze almasin.. bunlari düşünerek tabiki
24 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü şeyler olur
- +1 yıl
@yalnızkişi34 kötü şeyleri göze almali dediğim bu anlamda aynn
- +1 yıl
Bence olduğu yerde kalmalı
Ama bir daha tekrarlanmamalı yapabilirse - +1 yıl
+1 yılÇok güzel yapmışın kucaktan kucağa gez mis gibi bide vicdan yap adamla yiyişirken nerdeydi bu vicdan ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEdebe bak be. Adam senin için kavga ediyor. Sen de sen benim için nasıl kavga edersind eyip kavga ettiği adamın altına yatıyorsun!
00 Yorumla
+1 yılVicdanı olan azap çeker. Sen de o yok gizli. Daha ağırını söyleyemiyorum, sistem kaldırıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılazap çekiyorum zaten ben
Kocanın karakterine göre söyle. Sana birşey yapmayacağından eminsen söyle ve boşanın. Adamın hayatını zindan etme boşu boşuna
00 Yorumla
+1 yılAnlatısan dürüst olmuş olursun. Ama eşini kaybetme olasılığın çok yüksek bunu göze al. Pişman olacağın bir şeyi neden yapar ki insan?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılAldatırken aklın nerede pişmanmış söylede boşasın seni
Söyleme ama daha yapma baride kendine karşı dürüst ol bari00 Yorumla Sen suanda iki atesin ortasinda kalmissin farkinda degilsin
07 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım
Soran+1 yılbulamıyorum
Kesinlikle söylemelisin. Ona bunu yapma ve başkasından öğrenmesi daha da yıpratır söyle, yaptığının arkasında dur ve empati kur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Tabi kesin pişman olmuşsundur başka biriyle sevişirken de hissetin mi o duyguyu?
03 Yorumla
Soran+1 yılpişmanlık sonradan geliyor hep
Soran+1 yılya ama eşimi seviyorum pişmanım gerçekten de
+1 yılSöyleme elbette onu mal yerine koymaya devam, komik olmayan troller falan iyice sıktınız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söylesen ailen dağılacak söylemesen vicdanın ömründen gidicek yani yaparken düşünseydin diyorum 🤷🏻♀️
21 Yorumla- +1 yıl
Dogru bildim cikari yok
+1 yılBir inatla diye birşey yoktur. Demekki ya ilgin ya istegin ya da eksikliklerini tamamlamak arzun vardir... ya da z3vk arzun vardir bunlar disinda aldatma olamaz... olan olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yeni nesil de usandırdı artık ha, demek ki o kadar sevmeyerek evlenmişsin, gerçekten sevseydin aldatmazdın zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence çivi çiviyi söker. bir kere aldatınca aklından çıkmaz ikincisini yapınca hangisini düşüneceğin aklına gelmez aklından çıkar. benimle de aldat rahatlarsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Yanlis yapmissin zbence :(( ama karar senin vicdan meselesi
00 YorumlaKadinlar aldatir.. d bizden uzak durun bee Kirlettiniz bizleri.. d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, söyleme cinsel ilişkiye girdiysen asla ve asla söyleme.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılAllah senin ve senin gibi kadınların belasını versin
22 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım diyorum
- +1 yıl
Son pişmanlık neye yarar
Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. Soylemelisin bilmiyorum. Buyuk günah islemissin tovbe etmen gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi halt ettin yaparken bize sormadın şimdi mi soruyorsun. Ayıp lan ayıp sadakatiniz bu kadar mı sizin bir kavgayla hemen kocanı aldatmissin adamın emeğini ekmeğini yiyiyorsun utan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer insan hata yapar maalesef önemli olan hatalardan geri dönüş. Aldattığı erkek yarın bunu koz olarak kullanacak bir şerefsize bir çözüm yoluna gitmen lazım eşinle konuşarak. Şunu da söyleyeyim aldattığın erkekle yaşadığın ilişki hoşuna gittiyse sadece cinsel anlamda boş durmazsınız tekrarı gelir. Zor bir durum.
00 Yorumla
+1 yılBizde bunu yemiş gibi yapalım..
😢söyle tabii ay cok üzüldüüğm00 Yorumla
+1 yılIçimdeki evlilik isteğini soğutuyorsunuz. Neden yaparsınız anlamıyorum 🤦♂️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Söyle de ayrılsın senden senin gibi biriyle uğraşmasın.
00 Yorumla
+1 yılSöylede seni bir sevsin, artık toprak mı olur hastane mi olur cezaevi mi olur bilemem
00 Yorumla
+1 yılSorun etme zamanla alışırsın yine aldatmaya devam edersin
00 YorumlaEvli bir kadın olmandan dolayı yakıştıramadım maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇamaşır makinasının pompası arıza verdi pompalalaya gelende yok ne yapabilirim :P
32 Yorumla- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat