AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Kusura bakmayin ama her kavgada birinin altjna yatarsaniz olmaz. Kavga olabilir ciftler arasinda bunu bazen bir taraf bazende bir taraf alttan alarak çözmedilidir. Birinin altina yatarak değiiilll !!!
Ayn ya
ben bunu anlamıyorum
kavga edince aklınıza hemen aldatmak geliyor
bravo size
sizden ne anne olur ne de eş
Normalde söylemen gerekir. Ama eşinin ağzını ara, belki de cuckold bir adamdır, gizliyordur. Bunu keşfetsen sonrasında kimle istersen yatabilirsin. Öncelikle bu tarz düşüncelerini eşinin açmaya çalış.
Kocandan daha iyi doyurdu mu. Söyleme. Onunla yatmaya devam et
Aldattığını söyle ve avukatından hazır olmasını iste
Önce güvenliğini sağla. Biri yakınında olsun sana zarar vermek isterse. Ve ona itiraf et. Biliyorsun söylemen gerektiğini sonuçları ne olursa olsun. Intiharı düşünme canın herşeyden önemli. Bu günlerde geçecek dayan.
kıza bak bildiğin destek çıkmış kadına flnlkkdlfdl
@NalinDilda evet çünkü hakediyor. O bir can
Can falan değil
@NalinDilda ya git
Bence anlatma. Seni bırakmasa bile en ufak şeyde yüzüne vurucak.
Allah uzun ömür versin senin istedigin kadar pişman ol adam seni seviyor ki gittiğin adamı bildiği halde seni bırakmamış sen inat diye gitmissin adam aşırı sabırlı
Hatta adamı boşa başka bahane bul adamın başını belaya sokma sen rahat durmazsin
Orada blanı demiştim de sansurlemis sanırım KS
Günah çıkarmaya mi geldin buraya trollsen şöyle laa boşuna bak bela falan okudum
uygulamayı silmiştim soruyu sorduktan sonra o yüzden görmedim
kadınada erkeğede şiddete karşıyımda bazı İnsanlar gerçekten sağlam bir şamarı hakediyor
Şanar olarakmı görüyorsun
Bir kız bul ve eşinle tanıştır. O bir odada pompa yaparken sende sesleri dinlersin ya da sende dahil olursun. :) şu anda yapabileceğin tek şey bu :)
Söyle şimdi de akşam haberlerde izleyek heyecanlı olur 'KARISINI 52 YERİNDEN bir ÇAKLADI' KOCA DEHŞETİ agsfdghag
Söylesen işi bitirebilir
Yapma böyle kötü. şeyler
Tekrarlamayacağına eminsen söyleme ama yasak elma tatlıdır
Vicdan azabıyla mezara yatmanı diliyorum
pişmanım diyorum
İşte pişmanlığını öteki dünyada zebanilere anlat diyorum bende djdj
affeder belki
Ortada bir ihanet dişini tırnağına takıp kurulan bir yuva celladınıza aşık olursanız huzur beklemeyin
huzur mu kaldı
Yargılamıyorum inşallah sorunun çözülür ihanet nasıl sadece konuşmamı ilerisi var mı
cinsel ilişki var duygusal bir şey yok
Peki nikah düşmüş bunu biliyorsun değil mi boşanman gerekiyor resmi olarak artık aranızda dini evlilik yok
ateistim o önemli değil benim için
Really ters köşe
ateistim ama duygularım var sonuçta vicdan azabı gibi
Bende o yok kanka be çok acımasızım
oh be ne rahat gamsızlık
Koy gitsin emin ol eşinde aldatır ilerde ödeşirsiniz
aldatsa rahatlsrım cidden ama yapmaz
Yapar merak etme herkes bı kerede olsa aldatır belkide yapmış haberin yok benim gözlerim nelere şahit oldu
belki o da beni aldatmıştır
Neden biz de çok aşırı yakışıklı herkesten yakışıklı olmadık baksana kadın iyisine gidiyor o halde en iyisi olmak gerekiyor..
Aldatmadan önce buraya mi sordunda şimdi millete soruyorsun yediğin naneyi nasıl yaptıysan öyle temizle
Sakın söyleme
Hatanın farkına vardıysan tekrarlamazsın
Söylersen durum kontrolden çıkabilir
Kocan tutucu biri mi nasıl biri
Söyleme. Daha büyük olaylar olur. Belki kocan hapse bile girer ve kendine saygı duy, bunu bir daha yapma 🥀
En doğrusu
20 yaş civarı söyle diyor
O yaşa varıp o duruma düşüp söylemek sıkar bence
O aldatsa hoşuna gider miydi söyleme affetmeyebilir her şey hayal ettiğin gibi gitmeyebilir.
Yapmasını biliyorsunuz sonra pişman oldum. Son pişmanlık fayda etmez hem çok büyük günah yapmışsın hemde hainlik yapmışsın. Müslümanım diyip geçiniyorsun. Tövbe estağfurullah tövbe tövbe.
Bence soyleme eminimki oda yapmişdir diye düsün seninki tek seferlik birsey ise vicdan yapma aliskanlik haline gelmesin yeter en azindan kocanin kiymetini daha iyi anlamis olursun boylelikle...
pişman olma bence çünkü aldatıyorsan direk ilişkini bitir demek ki sevmiyorsun mutsuz evlilik
Aldattında nasıl aldattın peki? Aldattığın kişiyle cinsel birliktelik yaşadın mı?
Biz bizi sevmiyor diye üzülelim değer verelim millet eşini aldatsın
Mk bulan bunuyor
Erkekler neden evlenmek istemiyor adlı çalışma, bu devirde demiz sadık insan bulmak çok zor artık bende evlenmeyi düşünmüyorum..
Ayn ya
Ona söyle zaten senden boşanır. Ve zaten gerçekten seven aldatmaz
Bir tartışmayla eşini aldatıyorsan bence sen Çok yaşa daha iyi
İnanilmaz ya gercekten kızdın gittin koynuna girdin peki gercekten kızdığın icinmiydi? ya da hep icinde varmiydi
Olan olmuş artık yapacak bişey yok, ardamarın bir çatladıysa bu aldatmalar artar.. adil olan mevlamdır
Vay be senin canin onun altina yatmakti.. Mala vurdururken zevk. Aldin ama.. Su. An da pismann is
amacım altına yatmak değildi
Neydi dogy sityl
bir anlık sinirle yaptım işte üüüf asıl amacım o değildi
Niye. Verdin.. Neymis o sinir... Gene. Yaticak sin altina a alistin.. B. Adam geri gelicek. C yas kac
hayır bir daha yatmıycam tabi ki
Yas. Kac
Zevk aldin mo
Aferin sana
Çiftlerden biri her kızdığında kendini başka bedenlere atacaksan ohoo
yaptık bir hata napıcam şimdi
eşinin de tanıdığı olan ne diyor bu durum için
bilmiyo ki
kocanı aldattıgın kişi kocanın da tanıdı biri değil mi
Yanı bence söyle çünkü ona her baktığımda bunu gözlediğim aklına gelecek ve her seferinde kendini daha da kötü hissedeceksin
Çocuğunuz yoksa eğer bu evliliği daha fazla çirkinleşmeden bitirmelisin son zamanlarda yapacağın en doğru şey boşanmak olur!
Hiç birşey yapmasa bile artık gözünde değersiz bir et parcası olarak kalıcaksın...
gururum gitti böyle kalmamak için ne yapıcam
Yapabileceğin hiç birşey yok söylemeyip bunu yutman gerek. ya da onurunla şerefinle kocanı boşa!!!
O adamın ekmeğini yerken nasıl yüzüne bakacaksın her sana karım diye baktığın da sarıldığın da vicdanın sızlamayacak mı?
sızlayacak işte ama nasıl söyliyim ki ağlama krizine girdim
Hep böyle hikayeler ağzını sulandırıyor Bir bana denk gelmez ki
ağzını sulandıracak ne var
Hatadan dönmek önemli. Ve yaptığını kimseye anlatma.
Her kez hata yapar önemli olan hatsını anlamak
Bu konu troll. Hikaye bu kadar mı? :D Bir dahakine daha iyi sallarsın.. :D
ne yaptın nasıl yaptın da becerdin bunu söylersen boşar
Son pişmanlık fayda etmez. Hiç bir şey gizli kalmaz mutlaka ortaya çıkar ortaya çıkmadan itiraf et.
Siz öldürülmeyi hak ediyorsunuz
İslam'da bunu söylüyor.
Belanı bulursun inşallah yazık değil mi o adama aynı haltı sana yapsa kıyameti koparirsin ayrıl bari utanmasin daha fazla adam
Nalet olsun sizin gibilere bise diyemiyorum
Yaşlarınız kaç? Ve bu aldatmanın detayları neler
Kaç defa onunla yattın o önemli
1 kez aldattım 28 yaşındayım eşim 30 yattığım adam da 30
Sence bu aldatmanın devamı gelecek mi peki
Yani o adamla seks yapmayı istiyor musun yeniden veya vakit geçireyim duygusal bir durum var mı
Yoksa sadece seks mi
devamı asla olmayacak bir anlık öfkeyle oldu
Her öfkelendiğinde başkasıyla yatar mısın peki?
Bence söyleme aldattığını
Bir kere yapmışsın devamı olmaz diyorsan devam et böyle
ama bu azapla nasıl yaşıycam
Ama şu da var yattığın adam gidip kocana derse nolacak bilmiyorum
Neyin azabı dostum yatmayı istemişsin sende yani zorla olmamış ya
o bizim evliliğimizi bozmak için her seyi yapar söylemicem diyo ama inanmıyorum
Aldatmaya aldatmışsın sallama be ortak zaten yiyeceğin haltı yemişsin artık desen ne demesen ne. Ama bu yatttığın adam bunu şantaj malzemesi olarka kullanıp seninle sürekli yatmak isterse napacan
hiçbir fikrim yok
Yatar mısın onunla tekrardan? Ya da evliliğinin bitmesi uğruna yatmaz mısın?
yatmam
Aldatmış olabilirsin ama en azından doğrusunu hala biliyorsun dostum 👌🏿 bence evliliğine devam et azap falan da çekme bence
Canın sıkılırsa özelden veya buradan yazabilirsin destek olurum
elimden geldiği kadarıyla bakalım
Senin gibi kadınlar sıcak bir yuvayı haketmiyor.
Evet
Yatakta mı aldattın sözlü Olarak mı aldattın
yatakta
Seni evine kabul ederse gavttr
kocam mı
Evet sşdçqşşsç
Söyleme , tekrar yapma ihtimalin nedir
yok
O zaman tek seferin günahı olmaz zevk almissan son pişmanlık ile kal. Yapcak bişey yok.
Ayrıca günaha girme ne degmisse güzel bir iş cikartmissin demek...
Neden böyle bir şey yaptın peki
eşimle o gün tartıştık beni seven bir adam vardı eşim de tanıyor hatta kaç kere kavga ettiler karımı rahat bırak diye ben de kavga edince bir inatla ona gittim
Evlilik tartıştığında teselliyi başkasında bulabileceğin bir kurum olmamalı. Eşinin rahat bırak diye kavga ettiği biri. Eşin bir tedbir almaya çalışmış, mesafeni korumalıydın. Kavga ettiğinde bir başkasıyla olma fikrine nasıl kapıldın bilmiyorum ama yaptığın şey öyle sıradan bir şey değil.
onunla olmam onu sinirlendirir diye düşündüm
Eşinin bilmediği bir şey onu nasıl sinirlendirebilir. Hatalısın.
söylemeli miyim ona
Eşine kalmış seni affedip ya da affetmemek. Neticede bir tarafta bu durumu kullanmış biri var bir de seninle bu hayatı paylaşan ve birlikte bu yükü çeken biri var.
boşarsa beni
Aldattığın kişi hayatına, uğraştığı ve sonunda da ulaştığı biriyle seks yapıp kendi doyumunu gerçekleştirip sonrasında da öylece devam edebilirken eşinin kendisini aldatan bir kadınla birlikte olmaya devam etmesi ona reva mı? Temiz bir birliktelik, kullanılmamış bir insanla birlikte olmak onun hakkı değil mi peki?
Olur da affederse kendisinin bileceği bir iş.
asla affetmez beni asla ben de bu yükle yaşayamam intihar bile düşünüyorum artık
Eşine, senden ayrılabilme imkanını verebilmelisin bu saatten sonra. Olur da bir gün ortaya çıkarsa ya da meze olursa bu durum. Yaşanacak yıkım çok daha büyük olur.
korkuyorum
Korktuğun şeyler nedir tam olarak?
eşimi seviyorum o yüzden yalnız ve onsuz bir hayattan korkuyorum
Sevmekle yapılan şey bağdaşmıyor. Seninle birlikte olup, cinselliği elde eden kişi hayatına öylece devam edebilecekken, bu eşine çok büyük bir haksızlık. Eşin seni affederse ya da boşanırsa bu yükten kurtulabilirsin ancak. Kavga ettiğiniz için başka biriyle birlikte olduktan sonra, yaptığın şeyin altını onu seviyorum ve onsuz bir hayattan korkuyorum diye dolduramazsın. Sevmek böyle bir şey değil ki...
eşim içeriden seslendi tam şu an söylesem mi
Eğer onunla konuşmaya karar verdiysen daha sakin ve yapıcı bir kafayla konuşman da fayda var.
yarın kafamı toparlarsam belki olur
Umarım söylersin. Böylelikle üzerinden büyük bir yük kalkar.
ve evliliğim gidecek yemin edip söylemiycem sanırım bu güzel aileyi elimin tersiyle istemiycem zamanla alışırım
Reva mı peki eşine adama yazık değil mi? Eşinin onuru ve gururu ne olacak?
benim onurum ve gururum ns olacak
Burada o kavramları nitelendirebilecek durumda olduğunu zannetmiyorum. Evlilikte verilen akdi ve sözü bozan taraf olduğuna göre. Eşinden uzak durmasını isteyen bir adamın, eşiyle birlikte olan biri var ortada. Bir de evlilik akdine uymayan biri. Sence burada onur ve gurur kimin için geçerli? Olur da eşin seni affederse diyecek bir şey yok. Aksi takdirde temiz bir birliktelik isteyebilmesine de saygı duyman gerektiği ortada.
siz olsanız bir erkek olarak boşar mıydınız
Benim ne yapacağımın bir önemi yok. Pişmansınız, vicdanınız sizi rahat bırakmıyor. Bunu da ifadelerinizden anlıyorum. Onu sevdiğinizi söyleyip, bir de bu kadar boşanmaktan korktuğunuz halde bir kavga yüzünden evlilikteki en önemli şeylerden birini ihlal etmenizi ve evlilik temelini sarsmanızı anlayamıyorum ve bağdaştıramıyorum. Daha önce de eşini aldatan kadınlar gördüm, konuştum. İlk defa bu denli anlamlandıramadığım bir şey gördüm. Yaptığınız bu durumu saklamanın, yapacağınız bir senet olduğunu ve o senedin de bir gün ödenme günü geleceğini unutmamalısınız. Bu gerçekle ya bir zaman yüzleşmeniz gerekir ya da vicdanınıza hapsedip bu durumu erteledikten sonra kendi iç dünyanızla yüzleşmeniz gerekir. Ortada onur ve gururu suikaste uğrayan, bir insan var. Ve siz onu seviyorsunuz. Sevdiğiniz birini boşanmak pahasına da olsa düşünmek ve ona bir fırsat tanımak istemez misiniz?
ben kararımı verdim gençlik hatası olarak görüp yemin edicem bir daha yapmayacağıma öbür adamla da iletişimimi keseceğim dese bile kanıtlayamaz inkar ederim eşim bana inanır her insan hata yapar ben de zamanla alışıırm psikoloğa gitmeyi düşünüyorum onun gibi iyi bir insanı bırakmayacağım bebek düşünüyorduk o girer araya unutulur her sey çok güzel olur burada konuşmak bir nebze de olsa içimi rahatlattı teşekkürler herkese
Geleceğe dair planlarınız da hazır. Kendi iç dünyanızda kimse bilmeyeceğinden, hayatınıza normal ve olağan bir şekilde devam etmeyi de düşünüyorsunuz. Nasıl olsa artık gömülmüş bir sır. Hayat devam ediyor yani, bu algıya göre. Anlıyorum. Hayat en nihayetinde sizin. Evliliğiniz de öyle. Bu iki kişilik hayat da sizin. Karar verecek kişi sizsiniz, sizin bileceğiniz iş. Ne diyelim. Hayat bir şekilde devam ediyor.
önümde uzun bir hayat var bunu mahvetmeyeceğim
İstediğiniz şey aslında zaten kararını vermiş olduğunuz bir şey için başkaları tarafından onaylanmak mı bilemiyorum. Sizin aldatma denen şeyi kendi içinizde nasıl zihnen ve kalben de karşıladığınız da önemli. Eşiniz için fazlasıyla üzülmüş bir insan olarak umarım vicdanınız ağır basar ve ona bunu söyleyip ona ne yapacağı hakkında bir fırsat vermenizi diliyorum. Gerçi biz ne dersek diyelim, evliliğin sahibi sizsiniz, hayatınızla alakalı kararı verecek sizsiniz. Sizin kararınıza bağlı her şey.
Allah ıslah etsin inşallah soru trol degildir
İnşallah troldür. Trol olsun ki böyle bir şey yaşanmış olmasın. Yazık adama.
@olasılıklarareneda evet jardesim
Söylememelisin eger bosanmak istemıyosan tabi
ne kadar zor olsa bile soylemelisin
He solesin. Adamm onu kitir kitir keser be
Söyleme ölürsun. Ayrılmak istediğini söyle bosan
Sen hata yapmışsın eşine söylemelisin.
Soylememeli soylese esi guveni gider bosayada bilir dovede bilir
Cinsel ilişki oldu mu
Aldattım dediğine göre evet
Ayıp değil mi lan
Vicdan azabından öl!
Nasıl aldattın sarhoş falan miydin
Gaziantepli misin sen?
Olan olmuş fazla düşünmeye gerek yok bence.
Söyle de adam bir yanlıştan dönsün. Yazık.