Aşk İlişkileri Muhabbeti sarmayan birisinden hoşlanabilir misiniz? buss-e Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok zor bir durum. Düşünsene hoşlanıyorsun ama muhabbet yok ☹️ Muhabbeti sarmayan birisinden hoşlanabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kim_Bilir_Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Merhaba,Hayır, sohbet muhabbet olmadan olmaz! 😅 1 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Hoşlanmam derim öküzün birine denk gelirim susuyorum 😄 2 0 Yorumla
Redscorpion25 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Muhabbet yoksa hoşlanmıyorsundur. Daha ilerisine gerek yok. 1 0 Yorumla
gurkanoktay Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Gözleri güzelse hoşlanırım ama sohbet etmekte isterim tabiki 1 0 Yorumla
uzun_yol_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Muhabbeti sarmamak mı? ne kadar amorf bir söylem. 1 0 Yorumla
PluviofilHanımefendi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl hoşlanamam sohbet edip hoşlanmıyor muyuz ne de olsa 1 0 Yorumla
Fusofiskos Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sohbeti olmayanın kara kaşı kara gözü bir işe yaramaz. 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bütünüyle değerlendiririm. Güzel ama çok somurtursa baksın işine 1 0 Yorumla
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Muhabbet edemiyorsak konuşmadan ilerletemeyiz ki zaten, kafa yapısı uymalı 1 0 Yorumla
Theauroraa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Muhabbeti sarmıyorsa hoşlanmam en başından 1 0 Yorumla
BaBaYAGGAvol2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Muhabbet yoksa konuşmayız 1 4 Yorumla caydemlenirken +1 yıl Beni dinleyp yorum yapar misi. 1 xperim Yorumla BaBaYAGGAvol2 +1 yıl What is problema Yorumla caydemlenirken +1 yıl Burda olmaz Yorumla BaBaYAGGAvol2 +1 yıl Mesaja kapalıyım üzgünüm Yorumla
Ömer199901 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Güzelliği sizin gibiyse muhabbetide ilerleyen zamanda neden güzelleşmesin 0 0 Yorumla
Bleuee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Hayır hoşlanamam 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Doğru bir davranış değil gerçekten Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır hoşlanmam. 1 0 Yorumla
SIRIUS__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. ikiside olsun yaa 1 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet neden olmasin 1 0 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. İmkansız. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Merhaba,
Hayır, sohbet muhabbet olmadan olmaz! 😅
Hoşlanmam derim öküzün birine denk gelirim susuyorum 😄
Muhabbet yoksa hoşlanmıyorsundur. Daha ilerisine gerek yok.
Gözleri güzelse hoşlanırım ama sohbet etmekte isterim tabiki
Muhabbeti sarmamak mı? ne kadar amorf bir söylem.
hoşlanamam sohbet edip hoşlanmıyor muyuz ne de olsa
Sohbeti olmayanın kara kaşı kara gözü bir işe yaramaz.
Bütünüyle değerlendiririm. Güzel ama çok somurtursa baksın işine
Muhabbet edemiyorsak konuşmadan ilerletemeyiz ki zaten, kafa yapısı uymalı
Konuşamayacagim icin hayir tabiki
Muhabbeti sarmıyorsa hoşlanmam en başından
benim gibi geveze olmalı😂
Muhabbet yoksa konuşmayız
Beni dinleyp yorum yapar misi. 1 xperim
What is problema
Burda olmaz
Mesaja kapalıyım üzgünüm
Güzelliği sizin gibiyse muhabbetide ilerleyen zamanda neden güzelleşmesin
Benim ana ilgi duyma nedenim 🤷♂️