Sivilceli birinden hoşlanabilir misiniz?
Tek tük sivilcelerden bahsetmiyorum tüm yüzü sivilceli biri?
Tek tük sivilcelerden bahsetmiyorum tüm yüzü sivilceli biri?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ergenlik yillarimda çok takardım. Yüzümde sivilce var diye kendime olan güvenim azalırdı. Kız arkadaşımla buluşmaya gitmezdim. Insanların yüzüne bakamazdım. Konuşurken falan. Bunun çok kötü etkileri oldu. Bir süre sonra geçti sivilcelerim. Ve etrafımda da yüzü sivilceli birilerini görünce umursamıyorum. Düşünmüyorum yani. Çünkü bende yaşadım 😐 normal sıradan geliyor. O günler aklıma geldikçe kızıyorum kendime. Ne saçma takıntılarmış diye... kendine güven. Kendini sev. Sen çok güzelsin 😊
Çook teşekkür ederim güzel kalpli insan. Moralim yerine geldi.
Moralin hiç bozulmasın 😊 her zaman iyi düşün. Geçen gün bir kafede yüzünün yarısı yanmış birini gördüm. Umursamıyordu :) O kadar tatlı gülüyordu ki , uzun uzun izledim.. şimdi senden ricam ufakta olsa bir tebessüm edip gülmen.. bu benide mutlu eder 😊 iyi geceler
Ettim bile :) iyi geceler 🙏🙏
Sivilcelere dokunma sakin oynama iz kalır ben sana zoroatini tavsiye ediyorum git yazdık doktor da rica et bunu al ağır bir ilaç ama çok etkili benim de yüzük sivilceliydi 4 ay kadar kullandım hiç bişey kalmadı daha da çıkmıyo allaha şükür not böyle dedik ya çıkar mk😂
Ya ben de gittim kullandım bayağı ilaç ama etki etmedi. Artı olarak bir de karaciğer hastalığı yaptı. Karaciğer enzimlerim arttı falan. Ne yapıcam bilmiyorum.
Karaciğer yüzünden kullanamıyorum işte. :/
Peki ilk başta yüzünde sivilce çıkararak mı geçiriyor yoksa direk mi kurutuyor
Hmm tamam sağ ol
Evet yüz kusuru o kadar da büyütülecek bir şey değil ergenlik bu geçecek elbette geçmesede olur kalbi güzel olduktan sonra ayrıca ben mesela doğum lekesi olan insanlara. karsi bı hosnutlugum hoşuma gidiyor :))
Evet. çünkü sivilce eninde sonunda geçebilecek bir şey. Dış görünüşteki kusurları gözüne batan biri gerçekten sevemez zaten
Cevap
49Cevap
Önce roaccutane kullandırtıp, sonra hoşlanırız, sivilce geçici bir şey, çok takmamak lazım 🤷♀️
Peki ya karaciğer hastalığı varsa :( sivilce ilacı da kullanamıyorum artık. Kullandığım ilaçlar fayda etmezmiş gibi bir de karaciğer enzimlerimi arttırdı.
Bilmiyorum, şu an hoşlandığım kızın cildi kötü olsa da vazgeçmezdim
Kız arkadaşımın yüzünde yara izi vardı. Tabii bu eski bir şey. Sivilce de olsa iz de olsa ısınırsan gerisi mühim değil. Ha, bu arada buradakilerin çoğu evet diyor ya; külliyen yalan. İnanma.
Benimde önceden çok sivilcem vardı aynaya bile bakamıyordum tedavi oldum şu an bebek gibi oldu sıkıntı etmezdim bende yardımcı olurdum ğeçirirdik
Sivilce adamı cirkinlestirmez sivilcelide güzel olur olan yeterki temiz olsun. Güzel her türlü güzeldir.
Pek hoşlanmam sanırım ama tedavisi var tedavi ettiririm
ben durüst olayim çok sivilceli biriyle cikmam ama sevgilim sonrada olursa bırakmam çaresi var doktora götürurum
Ben gözümle değil kalbimle aşık olurum çünkü aşkın gözü kördür.
Tek dert sivilce mi yani? Boşver elbet seven biri çıkar.
Olunur canım bunlar büyütülcek şeyler değil tedavisine beraber gidersiniz
Aslında bu soruyu görmem iyi oldu. Bende de izler var sivilceden kalma. İnsanların on yargısı çok fazlaydı bana karşı. Hakliymisim da bunları görünce
Bunu sorun edecek biri degilim elbet gecer sivilcesi ben onu karakterinden dolayi severim zaten
Karaktere bak o yolu uzatıp kisaltyo sivilce mi dert oldu
Neden olmasın yani dış görünüşleri yargılayanlar iticisiniz abi
Ya sivilceler geçer kalıcı değildir falan ama dürüst olucam tüm yüzü sivilceli birisi de hiç çekici gelmiyor itiyor beni
Sevdikten sonra insan kör topal olsa aşka engel mi olur?
Yaaa sivilcedir geçer tedavisi var büyğtmeyin herşeyi kendinize çirkinlik olarak görmeyin
Kalbi güzel olsun sevsin yeter güzellik baki değil ki 🙂
Olabilir sivilcedeysen başka gülüşü bakışı belki gamzesi ya da pozitif enerji şirketi sivilce Fas’a fiso
Lisedeyken vardı öyle biri hoşuma gidiyordu sırf bu yüzden ama şimdi sorsan yok
Ya simdi ici guzelse diyecemde hikaye tamam ic onemli ama baska bir yeri ile o acigi tamamlamasi lazim mesela balik etli olabilir. Veya esmer. Benim icin
tüm yuzun sivilce ile doluysa bu bir hastalik derecesine gelmistir ve doktora gitmen gerekir.
Sağlık bu yani düzelir elbet düzelmese de bilmiorm yani
sorun değil bugun yüz nakli olunuyor sivilcelrinden mi kurtulamayacak bakımla teadvilerle kurtulur
Sevgili olurdum ve sürekli yüzüne b. şalırdım. Sperm sivilceleri geçiriyor
Lan ne dusunceli herifsin haa
@umuttkarayaka öyleyimdir bro
Tipin bir önemi yok...
Sivilceler geçici şeyler çok takmamak gerek
Olabilir cozumleri var
Beraber sivilce sıkma partisi düzenleriz, oh seks
Sivilce geçici karakter kalıcı
Sivilce sorun degil guzel olsun da sivilce gecicidir ztn
Ne alaka ya şöyle saçma sorular sormayın lütfen
Ne var soruda?
Seversem gözüm görmez
Sivilce geçer sevgi kalır
Kesinlikle sorun değil
Nasııl yani?
Yüzü sivilceli olması umrumda bile değil diyorum kalbi öyle delik deşik olmasın
Anladım, güzel.
Sivilce bir insanı sevmeye engel değil
Roaccutane hediye ederim
sivilce geçer sen kalırsın takma kafanı :)
Değişir aslında ama çoğu kişi istemez.
Evet
Sivilcelerini sıka sıka severim onu. Çok hoş olur.
Onlar elbet gidecek
Hoslanirim niye hoslanmiyim
Ne olacak ki? :) Tek derdin bu olsun umarım. <3 :)
Senden hiç haz etmiyorum ergintyılmaz.
Umm, peki...
Yorumlarda hep görüyorum seni çok fazla sarkıntılık yapıyorsun. “Bir şans veremez misiniz?” diyorsun her kıza. Neyse bana ne ya. 🙄
Saygı duyarım. :)
Sivilce hoslanma ne alaka knk
Yok ya olmasın mümkünse
gözüm görmez..
Önemli olan değil bence
evet
Evet
Evet.
olabilir
Evet
Hoşlanırım ✩
Olabilir