- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerdede benzeri var.erkek, olgun, bilinçli, hakettiğin değeri veriyor.ilgi, sevgi, hoşgörü, anlayış, ince düşünce , duygusallık.duruşu bakışı kendine bakımı esas doğrularla hareket etmesi.yılların verdiği sevgi ilgi huzur mutluluk hoşgörü geçmiş ve geleceğini paylaşacak ömür bitene ve ahir hayattada sonsuzlukta aynı eşle geçireceği vuslatla pişmiş.hatalarınıda bayanın uslübunca görüp tavsiyelerde bulunup onu olumlu yönde eğitecek.bazısı ise anne şefkatine yakın davranadabiliyor tüm bunların akside olabilir erkekte ya da az olarak bahsettiklerimi yapar.ama günümüzdeki çoğu gencin hataları onlarda çok nadir olur.onlarda yılların birikimiyle pişmiş sevgili sevgi ilgi aşk ve yuva kurup huzura erdirip ermeye vb.10 yaş çok değil. y.anlama cinsel anlamdada risk yok.bayanda 35-40 civarı menapoza giriyor.daha önce doğurmadıysa 35 yaşında riskli doğum ihtimali yüksek.ona bakarsan.erkeklerden önce çökebiliyorlar.hatta sigara içki birde çalışan bayansa işi zor.ama bunlar hesaplanmıyor olgunlarda.yetinmeyide içten gelerek samimi olarak biliyorlar.sadece arkadaş ol muhattap ol sor öğren.y.anlama.yorumlarımın geçmişine bak az çok ya da önemli konularda.deli dolu yazımda var espiride var ciddiyette duygusallıkta manevi psikolojik sosyal analiz vb.kendini geliştirmen başka yaşanmışlıklara şahit olup paylaşımlara dahil olman manevi ve dünyevi anlamda bilgili ve çabalı olmanda etken bunlara.bayan saf niyetli ve sevgiyi hoşlanmayı tam bilmiyorsa ben bile olsam nefsimi değil bayanı düşünüp uyarırım zamana yayarım evlenelim desede hazır değilse bunu farkedemiyorsa helalleşir ve ayrılırım sevgililikten.ve kendini her anlamda temiz tutup eşine saklamak.içki kumar sigara evlilik dışı ilişki disko bar vb.şeylerde yok.ve başak burcunun genel özellikleri var.olumsuz yanlarınıda minimize edebiliyorum.başkasını kandırma menfaat sağlama bencilliğimde yok.bunları 20-25 li yaşlardaki insanlardan bay bayan nadir bulursun.açıkça yazdım.üstüne düşünmeden çünki zikrin neyse fikrinde odur.
22 Yorumla- +1 yıl
upuzun bir yazıydı hepsini okudum gercekten tesekkürler yorumların icin :)
- +1 yıl
Evet, konunun önemi.emeğine, hakkedilen ilgiyi değeri ve emeği vererek yazmak gerekliydi ve gereğini anlayışına sığınarak yaptım.aslında çok daha detaylı yazılacak konu.ama kısaltmak en doğrusu.tabi bu kısalmış haliyse gerisini ne sen nede ben düşünmek istemem :) bilgin olsunki, yönlendirmen gereken kişilere ona göre yansıt düşünce tecrübe ve bildiklerini :) +1 puanın için de teşekkür ederim :) cevab yorumunda , içime değilde kafamdan aşağıya 1 kova soğuk su dökülmüş gibi serinletti :) çünki, y.anlayan çok olabiliyor bu vb. gerçekleri :) onlardan olmaman serinletti.h.günler.üyeliğin ve güzel paylaşımların daim denk gelirde yorum yzarsam kısaltmış halde olamsını temenni ederim :).
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar kendilerini güvende hisseetiği limana sığınır tüm olumsuzluklardan müzdarip olmuştur dertleştiği sıkıntılarını paylaştığı insana git gide alışmıştır değer gördüğünü hissetmiştir sevildiğini ve saygı gördüğünü anlamıştır ve o limana sığınmıştır 10yaş çok gözükebilir elbette ancak çevremizde fazlasıyla var bu şekilde evlilikler...
birde saygı sevgi ile güzellik ve çirkinliği aynı kefeye koyma güzellik görecelidir birde onun gözünden bakmayı dene?811 Yorumla- +1 yıl
ne de güzel açıkladın:)
- +1 yıl
teşekkür ederim :))
yine bir kişi eksilemiş
eksileyen hanımefendi elleriniz dert görmesin teşekkür ederim :)
artılayan hanımefendi sizde sağ olun var olun :)
dünde farklı bir sorunuza cevap vermiştim sanırım teşekkür ederim yorumlarımı beğendiğiniz ve dikkate aldığınız için :) - +1 yıl
Teşekkür ederim Kosmok sağ olasın :)
- +1 yıl
ya artıya bascam diye yanlışlıkla eksiye bastım beğendiğim halde geri de alamadım hata benim gerçekten kusura bakma :)
- +1 yıl
heheheh teşekkür ederim demiştim zaten arkadaş ne kusur öyle bir şey söz konusu dahi değil ;) olsun yanlışlıklar ve hatalar bizler için geçerli nede olsa:)
- +1 yıl
On yasmi çok :/ çok değil. Catisan bişiy yok bence.tabi yorumum soru sahibine. Bendemi eksilesem :p
- +1 yıl
eksilesende artılasanada ellerin dert görmesin teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bardağın dolu tarafını anlatmışsın 30 yaşındaki adamla 20 yaşındaki kızın aklı bir mi 30 yaşındaki h
bir adam her şeyi yaşamız görmüş sıkılmıştır ama 20 yaşındaki bir kız bunun tam tersi yaşamak ister bazı şeyleri kafalar uyuşmaz bence - +1 yıl
bu herkes için bir değil illaki bardağın boş tarafı vardır ancak sen nereye bakarsan orayı görürsün :)
ve hererkek herşeyi yaşamamıştır aynı şekilde her bayanda herşeyi yaşamamışdır karşılıklı yaşanılacak birçokk şey vardır önlerinde yeterki yaşamayı bil.. - +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca bu soruyu soran arkadaş nerede yaşıyo ki bu soruyu soruyor? Ne demek yani 10 yaş büyük adamla evlenilmezmiymiş :D Acunla Şeymaya bir bark derim.. Türkiyede ki ilişkilerde zaten erkek kadından büyük olur. Mesela benim hocam 37 yaşında evlendi evlendiği kız 23 yaşında ama çok mutlular..
Olabilir. Sen de adama o kızın gözünden bakmalısın -ki imkansız-. Kız için dünyanın en iyisi, en yakışıklısı o belki şu an, sen bilemezsin ki. Ben de kendimden 17 yaş büyük biriyle evliydim, çok da seviyordum. Yeni boşandım ama boşanmayı da ben istedim. Çok monotonlaşmıştı hayatımız. Aradaki yaş farklarına takılıp kalmayın. "Gönül kimi severse güzel o'dur", "Leyla'ya bir de Mecnun'un gözünden bak" gibi gibi gibi bir sürü cümle çıkabilir bu durumda ortaya :)
24 Yorumla- +1 yıl
bak ne güzel açıkladın:) tek merak ettiğim ailen bir şey demedi mi bu işe
- +1 yıl
Aşk farklıdır Leyla ile Mecnun güzel bir örnek ;)
+1 yılKız için; Adamın olgun olması; kızın dilinden anlaması, adamın tecrübesinden dolayı kızı çekip çevirip yönetip hatta kolaylıkla kandırıyor olabilmesi. Ve yine adamın hayat tecrübesinden kaynaklı olarak, kızın yaşıtlarına göre daha çok bilmiş görmüş olduğu farkeden kızın adama hayranlık duyması.
Adam içinde kendisine inanan genç zarif bir çıtır.13 Yorumla- +1 yıl
kız aşık adam değil bence pek mantıklı değil çünkü 28 yaşındaki birinin bir çocukla olması
- +1 yıl
yo admda aşıktır. Sadece kızın kendisine göre çıtır olmasından kaynaklı değil. Kendi elinde büyüyor, gözü açılmamış ve yönetebiliyor. ona göre oldukça masum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
yakından tanımadıkça yorum yapmak zor. Kız 17-18 yaşında olsa on yaş büyük bir fark gibi dursada 23+ yaşlara geldikçe, kişiliği oturmaya başladıkça yaş farkını önemsememeye başlıyolar. Karşısında olgun ne istediğini bilen gerçekten ruhuna dokunabilen birisi olduktan sonra neden aşk olmasın. Kendin söylüyosun kızın paraya ihtiyacı yok diye. Kız da çirkin olsa bu kabul edilebilir bir durummu olacaktı? bence hayır.
Aileler onların gerçekten mutlu olduğuna inandıysa, onların tercihine saygı göstererek en doğrusunu yapmışlar.
Yanında huzurlu olduğun kişiyle olmak, sadece güzel/yakışıklı diye biriyle olup sorun yaşamaktan iyidir.11 Yorumla- +1 yıl
haklısınız :)
Bu gibi vakalarda yani kızın kendinden çok büyük ve çirkin bir adamla çıkma ya da evlenme durumlarında ilk sebep genellikle para ve korumadır diğer bilinç altında yatan sebep ise genelde kızın baba şefkati görmemesi gibi çocukluktan gelen psikolojik travmalardır.
12 Yorumla- +1 yıl
tesekkürler cevap icin
Sen anlıyabileceğin mantıklı bir cevap bekliyorsun ama aşkta mantık yoktur.Tamamen iç güdülerle alakalıdır.Genetik bir olay doğadaki bütün dişiler üstün ve güçlü olan erkeği seçer.İçgüdüsel bir olaydır en zeki , en güçlü , en zengin gibi.Tamamen o kişinin üstünlük anlayışına bağlıdır.
21 Yorumla- +1 yıl
güzel acıklamaydı tesekkürler:)
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sana çirkin gelen ona gelmeyebilir. Senin aşkta yaş farkı sınırınla onun ki farklı olabilir. benim için de 10 yaş normal. Sen baya kendini dar kalıplara sokuyorsun. Durduk yere kendine sınırlar üretmişsin.. bir de kızı geçip babasına laf atıyorsun :D
14 Yorumla- +1 yıl
ben sadece aklımın almadığını söyledim bana ters geliyor böyle şeyler yaşanacaksa 3-4 yaş büyük biriyle yaşansın yanımda babam gibi durmamalı sevgilim, ayrıca kızın babasına laf atmadım sadece cok genis oldugu da kabul edilir bir gercek
- +1 yıl
off sana laf anlatılmaz kardes:)
+1 yılaşık olmayı fiziksel bir eylem olarak gormemen lazım. aşkın özü anlamsızlıktır zaten.. ne olacagnı , kime asık olacagını bilemezsin.. Bir cikarı için asık olmus numarası yok ise 10 deği 20 yas farklı brııne bile asık olaunabilir. ... Aşkın temeli hormonlardır..
12 Yorumla- +1 yıl
ikisinin de hormanları aynı anda aynı duyguları mı salgılıyor? hiç sanmıyorum:)
- +1 yıl
Bahsettiğin gercek askın temeli sadce hormonlardır. hoslanmak veya sevıyor oldugunu zannetmek , gelisen uygarlıklarda ortaya cıkıstır.. Yukarıdakı durum hormonel yapıdan baslayan bir ask değil ise , hoslanma ve güven duygusnun askın yerını almıs halidir.
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. arkadaşım kızların olgunlaşması erkeklere göre daha hızlıdır bu yüzden aradaki 10 yaş aslında hiç bişey değil hele adamda kıza sahip çıkıyorsa mutlu ediyorsa zekiyse yakışıklılık sadece son planda kalır sadece dışardan bakanlar yakışıklılığa önem verir
22 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum bana 4-5 yaş bile korkutucu geliyor nedense
bence para ile bir ilgisi yok sonuçta insanların hayatlarnı ve yetiştiği çevreyi bilmiyoruz kimsenin hayatnını kınamamak gerek kız belkide baba sevgisinden mahrum büyüdü ve erkeğin ona olan ilgisi güven verişi kızı aşık etti yani insanların neler yaşadığını bilmeden yargılamak doğru değil
21 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın:)
günümüzde olgun çok erkek yok kız da yaşıtlarında bunu görememiştir ama 10 cok bir yas farkı degıl ki 15-20 olsa tamam da 10 yaş oyle abarttıgn gibi değil mesela 25 ile 35 düşün gayet normal
23 Yorumla- +1 yıl
17 ve 28 bence hiç de normal değil
Neden olmasın ki.. Mecnun'a sormuşlar: "senin bu övdüğün Leyla pek de güzel değil, neden Leyla?"
"Sen bir de onu benim gözümden gör." Demiş. Kim bilir o adam kıza nasıl görünüyor, her şey dış görünüş değil..22 Yorumla- +1 yıl
ben karakterini bilmediğim için sadece dıştan yorum yapabiliyorum tamam diyelim kız çok seviyor ama aileler de onaylıyor işte bu konuda benim kafam çok karışıyor gencecik bir kızın ailesi nasıl olur da buna izin verebiliyor aradaki yas farkı ve istekler farklılığı onları korkutmuyor mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende çok güzel bir kız ayarladım benden 6 yaş küçük. şöyle anlatayım kız benımle tanıstıgında daha 12 yasındaydı o zaman ben ona ıyı davrandım kardeş gibi sonra zamanla asık olmus heralde simdi 18 yasında ve guzel :)) ne bilim sakla samanı gelir zamanı olmuş :D
14 Yorumla- +1 yıl
6 yas yine iyi ya sen 18 yasındayken 7 yasındaki cocugu bekletir miydin :D:D
Cevap sahibi+1 yılasdasd oha :D oha :D erkek 28 kız 17 ise gene olabilir bence
Cevap sahibi+1 yıl@Mrllynn EVET
+1 yılCirkinle cikmam ben ya isterse zengin olsun. Koynuma alacagimin herifimin yatakta yuzune bakamadiktan sonra cuvalmi gecircem kafasina.p
11 Yorumla- +1 yıl
tipine de bir şey demiyorum yine de yaş farkı çok fazla
Hersey para sey degil adam cirkindir ama konusmasi muhabbeti tarzi cpk guzeldir.olamazi yani?:) kiz tipe degil beyne bakiyodur.
12 Yorumla- +1 yıl
canım ben parası için demiyorum biri çıkıp atlamasın para için diye yazdım onu ben tipi için de demiyorum adamı tanımadığım için sadece gözlemlerime dayalı konuşuyorum tek beni tedirgin eden aradaki yaş farkı
Zeka, kültür veyahutta insanlık neden bu sisteme dahil edilmiyor?
14 Yorumla- +1 yıl
zeki mi kültürlü mü bilmiyorum ama tek bir şey sormak istiyorum sen sırf zeki kültürlü diye 17 yaşında bir kızla birlikte olur muydun?
- +1 yıl
ya ben çirkinliğe takılmadım sadece biri çıkıp da adam yakışıklıdır adam zengindir demesin diye onları da yazdım benim takıldığım yaş farkı insanları fiziksel özelliklerine göre ayırt etmedim etmem
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. olgun ınsanlar kadınlar nasıl davranılacagını nasıl deger verıleceegını çok ıyı bılır , kendı yasıtlarına baktımı aynı ılge ve sevgıyı bulamadıgından sonuc ortada
12 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama adam neden küçük bir kızı tercih etti o zaman
Birinci olarak bayanla erkek arasında 10 yaş çok değil yakışıkllılık ve güzellikk göreceli bir kavramdır kişiden kişiye değişebilir yakışıklı olup itici bir insan olabilir yakışıklı değildir ama hoş sempatik bir adam olaabilir sonra para her şey değildir.
10 Yorumlaherşey yakışıklılık degil..agzı laf yapıyordur cekiciligi vardır ruhu güzeldir vs siz hep yüze bakıyosunuz anladıgım kadarıyla :)
22 Yorumla- +1 yıl
hayır ben fiziksel özelliklere bakmam genelde sadece biri cıkıp da yakısıklıdır falan demesin diye yazdım parası vardır demesin diye de kızın paraya ihtiyacı olmadını yazdım
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bence olgun konuşmasını bilen ya da bayanlara hitap şekli o bayanı etkilemiş olabilir bende cok başıma geldi hanfendi o yüzden
13 Yorumla- +1 yıl
siz nasıl sevdiniz peki
babasında bulamadığı şefkati arıyordur ya da adam zengindir
11 Yorumla- +1 yıl
olabilir :)
olqun olur we kendisine sahip cıkar düsüncesiyle...
11 Yorumla- +1 yıl
evet mantıklı :)
tabiki olur. sivilceli çoluk çocuğa aşık olacağına 10 yaş büyük adama aşık olur aklı olan kız
13 Yorumla- +1 yıl
hiç sanmıyorum en azından 4-5 yas büyük biri kabul edilebilir ama kız 17 erkek 28 cok fazla
Money, money, money must be funny in the rich man’s world
22 Yorumla- +1 yıl
para icin olmadığını yazmıstııım
8 yaş aramız var sevgilimle kafalar yek gönüller yek :-)
22 Yorumla- +1 yıl
ooh Allah ayırmasın:)
+1 yılBirine aşık oldugunuz zaman boyu kilosu yaşı sadece lanet olsa bir sayıdır.
21 Yorumla- +1 yıl
oo sevdiğim bir laf :)
+1 yılkız gerçekten salaksa ya da safsa babasını takmaz sen rahat ol
12 Yorumla- +1 yıl
babası da görüşüyor ailecek
- +1 yıl
vardır bir beklenti o zaman maddi ve manevi :)
büyük birine aşık olmak fantezi aramaya ap açık bir düşünce yani başka ne olabilir..
13 Yorumla- +1 yıl
bilemeyiz
10 yaş degilde 5 yaşda siknti yok :))
Ama gerci hatun zengin olursa dusunebilitim :)))12 Yorumla- +1 yıl
haha sakaydı yaa ne isim olur :)
O adama nasıl aşık olur demen yanlış. Her aşık olan tipe , paraya , yaşamı bakıyor sanıyorsun?
12 Yorumla- +1 yıl
çoğunluk evet, aklına yatmayan birine aşık olmamaya çalışırsın alışmaya çalışırsın en azından böyle bir ilişki de benim aklıma yatmıyor
Belki yaşıtlarının hareketleri ona çocukca geliyordur.Olgun birisiyle olmak istiyodur.
21 Yorumla- +1 yıl
belki de öyle
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Benim de su an aklim almadi.Acaba düşünce olarak ruh ikizi olabilermiyiz seninle.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle^_^
olgun seviyordur. kızların zaten ruhunu anlamak zor. kimisi olgun, kimisi paralı, kimisi seksi, kimisi karizmatik sever yani liste uzar gider.
21 Yorumla- +1 yıl
evet herkes ayrı bir şey ister :)
+1 yılbu sorulının hiçbirinin cvabı yok, aşık olursun ve sebebini bilmezsin bu kadar basit
22 Yorumla- +1 yıl
tamam abi :)
- +1 yıl
:))
Bir erkek olgunlastigi zamman sevdiginin kiymetini bilir o yas farkida ondandir
21 Yorumla- +1 yıl
olabilir evet:)
Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. 10 yaş çok ta fazla değil 15-25olmaz ama 25 35 olaibilir bence
12 Yorumla- +1 yıl
17-28 işte
erkekler geç olgunlaşır ondan anca denk geliyoruz:)
12 Yorumla- +1 yıl
öylee :)
bazı şeylerin nedeni olmaz, seversin istersin yanında mutlu olursun
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın :)
Sana çirkin gelen ona güzel gelmiştir bunlar zevk meselesi
12 Yorumla- +1 yıl
ben tipine bir şey demiyorum ki bana büyük gelen ona küçük mü gelecek yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarekterini sevmiştir.
Kız mutluluğu onda bulmuştur.
Aşk bu.22 Yorumla- +1 yıl
olabilir adamı tanımıyorum nasıl biri bilmiyorum belki de ruhu cocuktur
Cevap sahibi+1 yılMutlularsa iyi bir şey bu.
Ben 30 yaşındayım nişanlımla ayrıldım o kendinden 10 yaş büyük biriyle evlendi ve bana çocuk gibi olduğumu sorunlarımın olduğunu sebep gösterdi ve 3 ay içinde eski erkek arkadaşıyla evlendi umarım çok çok mutlu olur. Bende 8 ay boyunca hatalarımı düşünürken nerelerde yanlışları bulmaya çalışıyordum instagram 'dan tanıştığım şimdiki kız arkadaşım benden 9 yaş büyük ama çok çok iyi hissettiriyor bana
00 Yorumladetay yetersız.. kız 15 adam 25 se bu ilişki iğrenc, ama kız 25 adam 35 se ıdeal, sen bıraz ac bakalım mevzuyu
03 Yorumla- +1 yıl
kız 17 erkek 28
- +1 yıl
bilmiyorum artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kızlar tam bir salak. adam kullanıp atınca ağlarlar
12 Yorumla- +1 yıl
aradaki yas farkının cok olması farklı istekler doğurur gibime geliyor ikisinin dünyaya bakış açıları çok farklı sonuçta
Cevap sahibi+1 yılfarklı istekler ne mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdam her anlamda mutlu ediyordur belkide, aşksa aşk, sevgiyse sevgi, saygiysa saygi, değerse değer veriyordur,
ve kendini güvende hisediyordur bilemezsin,
belkide kız için başka şeylerde önemldir?00 Yorumla
+1 yıladam çirkinse isterse aynı yaşta olsunlar ne farkeder
02 Yorumla- +1 yıl
aşk tipe bakmaz ki yaşıtı olsa saygı duyarım ikisi de sevmiş anlaşmışlar derim ama kendinden büyük biriyle bilmiyorum
- +1 yıl
yaşada bakar tipe de bakar cebe de bakar.bakar da bakar yani bişey bildiğiniz yok konuşuyonuz
+1 yılkendi yaşndakileri olgun bulamıyordur belki.)
32 Yorumla- +1 yıl
peki 28 yaşındaki bir adam 17 yaşındaki bir çocuğu ne kadar olgun bulabilir
- +1 yıl
fiziksel olarak zor ama ruhani olarak bulabilr
Cevabı detayda saklı.
12 Yorumla- +1 yıl
aşk mı?
Gerceklik payi varmis gibi konusutn :)
12 Yorumla- +1 yıl
yok mu gerçeklik payı
artık tamamen olgunluk ve mertlik arıyordur ve kalbi görmeye başlamıştır
20 Yorumla
+1 yılAşk bu ota da konar..:)
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle canım:)
:D bunu anlamann zoor :(
12 Yorumla- +1 yıl
aşkı anlamak zor ya
yatakta iyi olabilir. ya da kız eskiden huzur bulamamıitır. o adamda huzuru bulmuştur
ya da baba sevgisi görmeyen kızlar bu yola başvurur. net bilgi.01 Yorumla- +1 yıl
kız daha 17 yaşında ne yatağı ailesi biliyor ailesi kabul etmiş evlere gidip geliniyor falan
+1 yılmantıklı olan bu olduğu için...
12 Yorumla- +1 yıl
ben bunda bir mantık görmüyorum
- +1 yıl
6 ve daha yukarısı yaş farkı olmalı. yoksa anlaşmak zor... benim ilişki anmayışım bu. sen gormesende olur canım... ;)
aşıkmış işte sadece ota konmamış -_-
11 Yorumla- +1 yıl
aşık olmasını biraz garipsiyorum işte 10 yaş belki daha da fazla çok geliyor bana
Bazıları çörkün sever kanks ^_^
12 Yorumla- +1 yıl
bazılar çirkin sever ben seni severim canım ^_^
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. KEKOLUK. Sonuçta para ile değil.
11 Yorumla- +1 yıl
hahahshaha:D
+1 yılolgundur olgun ister ya da para
11 Yorumla- +1 yıl
bilemiyorum
+1 yılparası vardır olur. anlayışlı biridir olur
11 Yorumla- +1 yıl
parası icin olmadıgını yazmıstım ama anlayıslı olabilir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakışıklılardan hayır gelmediği içindir
11 Yorumla- +1 yıl
canım ben tipinde de değilim aradaki yaş farkı çok fazla genç bir kız için aklım almıyor
+1 yılgönül ferman dinlemiyor:):
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :))
Para iyi bir secenek :)
11 Yorumla- +1 yıl
para icin değil ama yazmıstım yukarda
tecrübe istiyor zahar
21 Yorumla- +1 yıl
olabilir:)
Cocumadığı için.
18 Yorumla- +1 yıl
ah canım ya
- +1 yıl
- +1 yıl
biliyorum ki karsim:D
- +1 yıl
cocuyo muyum cocumuş muyum cociycak mıyım sanane kardes:)
- +1 yıl
afedersiin:)
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler