10 yaş büyük biriyle sevgili olunur mu?

23 yaşındayım, çalışıyorum. Sürekli iş yaptığımız ve tanıştığım 33 yaşında biri var. Uzun zamandır iş platform uygulaması üzerinden profilime bakıp, en sonunda sosyal medya hesabımı bulmuştu ve ilk etapta kabul etmedim. Sonrasında ayıp olmasın diye kabul ettim. Süreç o kadar hızlı ilerledi ki kısa zamanda flört dönemine geçiş oldu. Kişilik, karakter anlamında hiçbir sorun yok çok iyi biri. Ama uzun zamandır hem iş hem de yaş durumu aklıma takılıyordu. Ailem kabul eder mi, iş yapıldığı için etik mi diye. Daha önce de bu durumundan kendisine bahsetmiştim. Kendisi açısından sorun olmadığını ortada yanlış bir şey olmadığını söylemişti. Bir süre yürüttük. Birkaç ay sonra her şey sanki üst üste geldi ve bu iki sebepten yürütemeyeceğimi belirttim. O da kararı bana bıraktığını kendisi açısından sorun olmadığını söyledi. Açıkçası biraz kendisinden destek beklerdim, bu sorunu beraber çözeriz, atlatırız demesini. Ama sadece benim kararıma bıraktı. Sanki biraz pişman oldum ama duygularımdan tam emin değilim. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Siz olsanız ne yapardınız?

10 yaş büyük biriyle sevgili olunur mu?