Anne ile sevgili arasında kalmak...

sevgilimle güzel bir ilişkimiz var oda eşinden boşanmış bende o ilk eşinden annesi anlaşamamış baskı kurmuş kızda başka şehirden gelmiş ve maddi durumu çok daha iyiymiş kızın annesi de buraya gel oda buraya gelsin felan demiş sevgilimde gitmek istememiş kızda boşanmış ama sevgilimin annesi de etkeni olmuş genede yani bunu kendide söylüyor ve sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailesi ile tanıştırdı beni annesi bana çok iyi davrandı felan ama daha sonra sevgilime boşanmış olmamı sorun yapmış oda annesi ile tartışmış bana bunu söylemedi ama moralinin bozuk olmasından üsteledim ben oda mecbur kaldı bende bu durumda ayrılmak istedim çünki bi anne istemezse olmuyor ikimizde kötü deneyimlerle görmüştük ama o ayrılmak istemiyor ve evlenmek konusunda kararlı olduğunu söylüyor ben sevgilimin daha fazla zarar görmesini istemiyorum ne yapmam gerek bilmiyorumda annesi ile daha sonra gene görüştük bana çok iyi davranıyor bende ona tai saygısızlık yapmıyorum ki zaten sevgilim üzülmesinide istemiyorum ama sevgilime bu baskıyı yaparsa diyede korkuyorum ne yapmam gerek bilmiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
ben yanlıs yazmısım arkadaslar sevgılım annesı ıle ayrılmıycam dıye kavga etmıs onu yazmamısım orda ayrılmak ıstemıyor su an hatta evlılık hazırlıkarına baslıyor
Anne ile sevgili arasında kalmak...