Sevgilim sıkışıktı bin lira verdim annem ogrendi dolandirici diyor sevgilime bu durumu nasıl aciklayip parayı isteyim ciddi dusunuyor benle ama annem ayrıl diyo stres oldum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Annene zor bir durumda olduğunu borç aldığını söyleyebilirsin ya da bu tarz ifadelerle suyuna giderek
Yok sevgilim benden borç aldi
Annene söyle bunu
Onun zor durumda olduğunu aldığını diyorum ama inanmiyor
1000 lira fazla bir miktar değil dolandırıcı olduğunu niye düşünüyor onu anlamadım
Daha fazlasını ister diye 30 bin 100 bin vs
30 bin isterse dolandırıcı dersin anne de ve konuyu kapat
Annene kulak vermelisin.
Seviyoruz birbirimizi
Beni ilgilendiren bişey değil.
Aynen bizi ilgilendirir
Bin lira ne ki ayıp annene
Para paradir yine de ama 30 bin 150 bin de ister büyük voli diye düşünür anam kullanıyordur seni diyo
Sıkıntı sende annene söylemende
Aynen telefonda konuşurken duyacağı aklıma geldi tele mesajlara bakacağı da
Annen geri mi iste diyor
Evet onun sıkışık olduğuna inanmiyor adama dedim ama sıkışık diye veremedi annem de ayrilcaksin parayı alıp diyo adama stres olduğumu parayı istediğimi desem aramiz bozulacak napam
Yani öyle diyemezsin de. Cocuk sana para eline geçtiği gibi vericek mi. Dedi mi vercem diye
Dedi ama kredi çektiği için ailesine para kalmiyoms
Olunca verecem diyo aylar sürer annem de bin lira veremeyen dolandiricidir diyo beni her gün stres ediyo yakın zamanda versin diyo adama güzel dille nasıl anlatacam
Dolandırıcı oldugunu anlardın ya hep bi bahane bulup para isterdi senden
Aynen bi kere sıkışık olduğunda istedi ve cinsellik para için kullanmiyo evlenelim diyo ama annem bize engel oluyor sıkışık parayı veremediği için yok demekki
Veremicek olsa vermem der verecem diyo
Parayı ne için istemişti
Telefon faturasini odeyemems ailesine kredi çektiği için o yuzdn
Sen baksaydın o numaraya ait fatura var mı diye
Baktın mı?
Ben direk ödedim faturasini
Baktm
Ama alıştırma yani daha
Yok ilk kezdibu annem ogrendi zaten istemez de büyük mevlada bende yok
Annen nasıl öğrendi ya. Napcan isticen mi çocuktan
Telefonda mesaj okudu ve duymuş konuşurken meraklı çok inceler istiyorum ama veremiyor sıkışık olduğu için onunda ailesi şunu al bunu al kredi cektiriyor
Stres oldum baya aşkım diyim :)
Çalışmıyor mu seninki
Çalışıyor 30 bin maas var ama 150 bin kredi çekti ailesine ve ayriyeten mobilya filan bu cocuga da aldiriyolar ek işte filan da çalışıyor ama bana parayı vericek kadar elinde kalmıyor demekki
Bir daha ki ay geldiğinde. Ufak tefek hatırlatmalar yap. Direk parayı isteme farklı yollarla hatırlat
Annemin öğrendiğini biliyo dolandirici sandığını ama buna rağmen veremiyo elinde kalmıyor çok bise yarım yarım mi ver diyim ne diyim annem çok üstüme geliyor sevgilim diyim çünkü katlanamiyorm midem agriyor
Hıı biliyorsa o zaman o da senin için zorlasın arkadaşlarından borç isteyip yollasın bi şekil
Dicem bakalim ama arkadaslarindan alamadığı için benden aldı onlar da veremems bide ailesi ile sorunları var ama benimde annem sorun ediyo atayim evden seni diyo shhdhdhd
Bi arkadaşım var. Onunla olayınız benzer 🤦🏻♀️
Aynen cinsellikte yaşar kullanıp atar para alır kaçar diyo evlenince yapacaz dedim anlamiyo
Önce paranı geri al. Ardından ayrılırsın.
Ayrılmayı dusunmuyorum
Büyük sözü dinlemekte fayda vardır. Düşünmüyorsan da ne yapmalıyım diye değil de daha farklı olabilirdi aslında soru. Ama sen yine de paranı geri almaya bak derim.
Annem alamicaksin bence diyo alinca ben de dolandiriciydi hani diye konuşmak istiyorum 7 /24 ona baskı yapmak anneme çünkü o başımı 7 24 yedi
Anneye saygıda kusur etmemelisin. Bir de erkek nasıl gidip de kadından para isteyebiliyor gerçekten utanmadı mı acaba diyeceğim ama yargılamak da istemiyorum insanları.
Gerçekten zor durumda kalmış olablr kredi çekmiş ben inanıyorum ona
Ne diyeyim inşallah gönlünce olur üzülmezsin.
Insallah amin o tür erkeklerden olmadığını bi anneme ispatlasam
Kart ödemem var de al anne dinle
Sevgilim benden borç aldı ben degil
Denge politikası izlemelisin
Nasil ki
Annene güvendiğini tanıdığını onu tarttığını söyle
Biz tam tanimiyoruz birbirimizi 3 aydır konuştuk ama ilk kez buluştuk onun sıkışıklığı oldu ailesi ona biseyler aldırdı yeni tanistigimz için onun kredi çektiğine annem inanmadi
O zaman Annen haklı. Biz tam tanimiyoruz birbirimizi 3 aydır konuştuk ama ilk kez buluştuk Bu cümle her şeyi açıklıyor zor
Ama çocuk iyi biri olduğunu dusunuyorum
Her para isteyen de dolandirici degldir
Dolandırıcı demedim ama ilk buluşmada da para istenmez bence