ANNEM SEVGİLİMİN OLMASINA İZİN VERMİYOR? ANNEM ESKİ DÜŞÜNCELERDE?

( 21 yaşında çalışan ailesiyle yaşayan biriyim.) Sevgilimin olduğunu anneme söyledim ancak annem yabancı birisiyle gezip gönül eğlendirmemem gerektiğini yabancı birini istemediğini söyledi. Bende gelip istesinler O zaman dedim annem de evleneceksen de köylü birisiyle evlenmem gerektiğini söyledi. Sevgilimle ara verdik herkes çok sevindi ama tekrar 3 ay sonra ilişkime devam ettim. Sadece telefonla konuşmama izin verdi abim. Dün annem telefonda konuşurken gördü. Bağırmaya başladı : " Yüzümü öne eğdin sen benim, namuzsun, kardeşim mu oldun başıma..." gibi sözler söyledi. Önceki gün annem dayımla konuşmuş dayım bacaklarını kır sana bunu nasıl yaparlar falan demiş belli ki doldurmuş annemi annem ona dayanarak öldürürüm seni falan dedi elinde oklavayla dövmeye geliyordu. Kardeşim ağlayarak ve bağırarak benim odamın kapısını kapattı ve anneme artık gitmesini saçmalamamasını söyledi. Evet geldik şimdi sorumuza:

Sizce annemi yabancı biriyle evlenmenin hata olmadığını normal bir şey olduğunu nasıl kabul ettirip farkına vardırabiliriz? Annem eski kafalı..

Güncellemeler
+1 yıl
"Sen benim yüzümü öne eğdirdin, namuz mu oldun başıma, kardeşim mu oldun başıma." Gibi şeyler söyledi
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca eklemek istediğim babam ben 4 yaşındayken vefat etti 17 yıl oldu yani bu zamana kadar bizi tek başına büyüttü onun da etkisi olduğu için olabilir.
ANNEM SEVGİLİMİN OLMASINA İZİN VERMİYOR? ANNEM ESKİ DÜŞÜNCELERDE?