Aldatan sevgiliye hiç bir ceza veremezsin, 'herkes ektiğini bir çer' de ve geç. Hiçbir şey yokmuş gibi davranarak ilişki boyunca içten içe hayatının içine edebilirsiniz. Daha çok üzülüyorlar hahaha. Külahı önüne alıp neden seni aldatan biri ile bir beraberlik yaşadığını düşünebilirsin mesela, ama o düşünme işini de çok abartmamakta fayda var zira aldatacak insan sen ne yaparsan yap eninde sonunda aldatır. Hem ceza dediğin nedir ki, bugün ceza dediğin yarın ödül olur karşındakine kim bilir, salla yani, daha önemli işlerinle ilgilen akışına bırak böyle şeyleri.
Ceza verecek bir karakter değilim bu konularda biraz gurur olarak bakıyorum buna zaten aldatmışsa ne sevgisi var demektir ne de"Saygısı" Sevgisi olmaz terk eder. Saygısı olmazsa sevmediği halde gözümün içine seviyo gibi yapıp yalan söyler. İlla ceza vereceksek erkekliği ile ilgili ortaya bir dedikodu yayabilirdim hahahj sahte bir konuşmayla boyu vs. bir şeyle dalga geçilip yayar ve sanki senin adın çıktığı iiçin seni terk ettim imajı verirdim hem aldattığı için vicdan azabı çeksin hemde milletten sanki onun adına utandığım için terk ettiğimi sansın köpek.
ne cezası verebilirsin ki boşver kendi cezesini bulur o ya da aldattiginin kanıtı var ise tüm samimi olduğu ailesi falan gönder nasıl bir pislik olduğunu öğrensinler onun için en kötüsü olsa gerek