https://youtu.be/JxmgT_tZ6yw Saman altından su yürüttüğünü sanan. Senin fark etmediğini sanıp gözüne sokan! Seni her türlü, her konuda aldatan sevgiliye ne yapmalı?
Bana değil kendisine saygısı yoktur derim ve kendisine saygısı olmayandan saygı sevgi beklemenin ne kadar absürt olduğu konusunda yüreğimle hem fikir olup toplanır gideriz.
Duygular doğru orantılı benim için. Ne kadar çok seviyorsam o kadar çok kızarım. Sevmediğim biri bana bişey yapınca umrumda olmaz ama sevdiğim biri bana bişey yaparsa gazabımdan kurtulamaz. Severken ona nası cenneti tattırıyorsam, nefretimde de cehennemi yaşatırım.🔥🔥
Düşük ses tonuyla takriben kuracağım 4 ya da 5 cümleyle cehennemin dibini göstertirim. Kırıp dökmek bana göre değil. Sözlerimle ciğere çalışıyorum ben. 😎😅
Resimlerini çekerim her anını sonra bunları doğum gününde slayt gösterisi haline getirir bütün arkadaşlarının önünde oynatırim dert onun olsun çeker giderim
Kafaya takip dert sahibi olmaya hiç gerek yok ki gadası. Ayrılmak en kesin çözüm olur. Yani benim gibi bir insanı kaybetmesi ona çok şeyler kaybettirir.
Ben tipsizim hiç sevgilim olmadı ve olmayacak da. O sebeple aldatılmam olanaksız. Ama aldatırsa da haklıdır kız sonuçta kimse çirkin birine uzun süre maruz kalmak zorunda değil