Bugün serefsiz sevgilimle 99. Gunumuz ama nerdeyse 6aydir konsuyoruz biz çıkmaya yakın bir sevgilisi vardı adı sinem ışte ayrıldılar kız bana meaaj attı küfürlü bata ben onla yattım diyodu ısrarla ceme sorduğumda inanistim. Işte dün şifre konusundan dolayı tartıştık vermedi yine ışte çok güzeldi aramız seni çok seviyorum felan dedi.ama 3 gundur felan soğuktu ya. Sordum bugün ışte dediki bana gizem ben bir tek onunla değil çok ksiyle yattım. Sinemn o yattıktan sonraki telefonları beni mahvetti senleyken aklıma geliyodu hergece yatarkensinemi düşünüyodum ondan sonra asık olmaya sevmeye çalıştım olmadı dedi sonrada seni ozledim kiskandim hepsi oldu dedi sonrada sil engelle beni dedi. Bana doğum gunumde tektasli sonsuzluk işareti olan bir kolye almıştı onu atma şans kolyen olsun dedi bende sildim engelleyemedim tel de sorun vardı o engellemiş beni anladım bişey olduğunu arkadaşımın facebook undan baktım parantez içine sinem yazmış. Napiyimbensmdi akil fikir verin nolursunuz bosluktayim canım çok ama çok yanıyo düşünsenize size sarılıp öperken bir başkasını hayal ediyo :((
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu durumda yapacak hiçbir şey yok bir kaç gün belki birkaç hafta karın ağrısı ve depresyon yaşayacaksın
elinden bir şey gelmez sakın arkadaşından falan bakma düşünmemeye çalış bu yaşadığın sana tecrübe olsun. baya da tecrübe olacaktır çünkü muazzam acı yaşatan bir durum ama emin ol geçiyor
he bir de bak bir daha eski sevgililerin bu kadar göz önünde dilde oldugu bir ilişkiye bulaşma. bu kesin!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılAyni durumu kuzenim yasadi hemde sevgilisi kendini en yakin arkadasiyla boynuzlayan kiz arkadasina dondu oda senin gibiydi intihari bile denedi ben yakaladim simdi hatirlayip guluyor sakin uzme kendini sende hatirlayip gulceksin goz yasini akitcaksan adam olan icin akit canini serefsizin teki icin yakma
16 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah en kısa zamanda biter herşey benim için.s
- +1 yıl
Biter emin ol yipratma kendini aksine sevin kurtulmussun
Soran+1 yılBı yandan da oyunu surdurmedı ya yoksa salak gıbı devam edıcektm.s
- +1 yıl
Salak olan o canim sen degilsin
Soran+1 yılSimdide dıyokı ben onunla deglm sevn
- +1 yıl
Uzak dur ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun karektersizliğini düşün.
Yaşadığın acıları tecrübe olarak al.
Hayatından, aklından onu çıkar.
Çünkü değmez.
Üzülmeyecek birine karşı bu duruma düşmen anlamsız.
Yanlışı yapan o.
Acısını çeken sen.
Acı çekmesi gereken sen değilsin.
Karekteri düzgün birisini buluncaya kadar kendinle baş başa kal.
Duygularını değil mantığını kullan.32 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılRica.
Tam Bir Şerefsizmiş İyiki Gitmiş Üzülmeye Bile Değmez Koy Götüne Rahman Gitsin Yerinde Olsam Başka Aşklara Yelken Açardım Ama Onu Kıskandırmak İçin Yapma Sakın Pişman Olursun Geri Dönmeye Kalkarsada Sakın Kabul Etme O Lafları Sana Edebilen Bir Erkeğin Kişiliği Gelişmemiş Olsa Gerek...
05 Yorumla
Soran+1 yılValla çok koydu yapılanlar :(
Soran+1 yılUmarım canı çok yanar.s
Soran+1 yılCok sagol yardmcı oldun :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü bir durum çok üzüldüm şu an ama sen acını yaşa ağlamak istediğinde ağla ama elinden geldiğince bunları kısa tut toparlanmaya bak hemen çivi çiviyi söker başklarıyla illa sevgili olarak olmasa da sohbet et biliyorum akıldan çıkmaz böyle bir şey ama düşünmemeye çalış bir şeylerle uğraş tek kalma
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor durumdayım of :(
Cevap sahibi+1 yılGeçecek zamanla emin ol yalnız değilsin belki bunları bilmek seni rahatlatır
Soran+1 yılUmarım öyle olur geçer herşey :/
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNedense bir çokları böylesi karektersizlere av oluyor. En azından, daha çok zaman kaybetmeden, onun kişiliğini çözmüşsün, onu hayatından çıkar ve asla onunla uğraşma. Asla "intikam" derdine düşme, bundan sonraki hayatına devam et ve yaşadıkların ders ve tecrübe çıkarmaya bak. Kötülere, hak ettiğinden daha fazla değer verme, sadece hayatında çıkarıp, bundan sonrasına bak.
00 Yorumla
+1 yılinşallah birinize bel soğukluğu bulaşırda hepinşiz frengiden kırılırsınız.. ya nasıl bir ilişkiler yumagıdır yerli dizi gibi soluksuz okudum. bence sen ne yap bak? git bir kursa yazıl vakit geçir bişeyler le ugraş açılırsın unutursun..
01 Yorumla
Soran+1 yılBide şerefsiz korku fılmne gdelm arkdslarla dıyodu ben korku fılmnn ıcndeymsm
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. olay bu sanırım:))
byt.wpengine.netdna-cdn.com/.../arizona8.gif10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBunu yaz geceni bir vakti üşenmedim bunu yazdım ben bile sinir oldum ve üzüldüm senin için
062 Yorumla- +1 yıl
Bu 1.
Bu son mesajdan sonra iyi bir gecem bidaha olmucak. O "Eski Sevgilim" die tabir ettigin insan gün gelir seni eskitir ben sana kızmıyorum hic bir zamanda kızamadım ki zaten.Ama seni mutlu ol die bırakıyorum pesinede düsmücem.Ama o kıza da hak vermek lazım bugün onun icin beni bıraktıysan bir başkası icinde onu bırakırsın. Seni kıskanıyordum falan demissin "Ben seviyordum".. - +1 yıl
Bu da 2
Keşke bu kadar masum sevmeseydim..Peki dedigin gibi olsun ilişkine zarar vermeyeyim.Senin görecegin zarar bna tekrar iki katı olarak döner.Boşver smdi verdigin zararıda hic düsünme ama bigün hatırlarsan varlıgımı..Ki eminim hatırlayacaksın bir baskasının sana verdigi degeri benim verdigimle kıyaslayınca anlayacaksın sevgimin büyüklügünü..Hernyse lafı cok uzattım "Sonsuzluk kolyesi" aldın ya bana sen doğum gununmde beni öldürdün... O kolye gbi "Sonsuz boşluğa attın beni"..Allaha emanet ol yazıklar olsun..
Soran+1 yılAtımmıkı :/
- +1 yıl
At at 😊 üşenmedim gece senin için uğraştım bak için rahatlıcak o huzursuz olcak eğer içinde hala sana karşı bişey varsa
- +1 yıl
Sıraları karıştırma 😊
Soran+1 yılAttım sımdı insallah dedgin gibi oldu bseyler ekledm bende
Soran+1 yılSagol mesajlarn ıcın :)
- +1 yıl
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem :) Eğer mesaj atarsa beni bilgilendir.
Soran+1 yılNe olur bna beddua etme skldm artikk aslinda bn bu kdar kotu biri deilim gızem anlmiyosn bni
YAZMIŞ ALLAHIM YA SINIR OLDUM :D- +1 yıl
Şunu yaz
Ben sana beddua etmiyorum. Ama kimse benim mutsuzluğun üzerine mutluluk kuramaz..Ben seni sevdigimden beri bir günüm "Acaba"sız gecmicek mi? Acabasz sevmek istiyordum ben seni.. Acaba seviyor mu? Acaba o kolyeyi ne kasıtla aldi? Acaba gerçekten çok mu sıkıyorum. Yoksa ben mi rahatsz ediyorum ki Saf duygularımla Seni seviyor olabilirim ama Salak deilim. iisimi birak benim askm platonik olarak kalsn en azindan sevgim yıpranmaz.. Kndi yoluna gidebilirsin bidaha karsinada çıkmam.
Soran+1 yılOrda kal gonderdm :)
- +1 yıl
Tamam telefondan giriyorum şarjım az :)
Soran+1 yılBk gizem bn seni kullanmadim tmmi seni sewmistim sakin kullanldm diye kndini avutma olurmu sana yemin ediyorum seni kullnmadim YAZDI TEKME TOKAT DALASIM VAR.D
- +1 yıl
Ben kendimi avutmuyorum hakikat bu sen vicdanını rahatlatmak için boyle soyluyorsun. "SORUYORUM SANA" Seven insan böyle mi yapar peki... hiç gitmicekmiş gibi hayatıma giriyorsun. Beni bir rüya sokuyorsun sonra bir cee diyip beni o ruyamdan uyandırıyorsun sonra hiç bişey olmamış gibi gidiyorsun.
Soran+1 yılGonderdim. oparantez içindeki yazıyı yazmasnn sebbı varms yanls anlama sakn benı dedi.şerefsize bak kandırmaya doyamadı sanrm :D
- +1 yıl
Gizem şarjım bitmek üzere mesaj atamaya bilirim ben olmadan cevap yazma :)
Soran+1 yılTm :)
- +1 yıl
Sebebi neymiş anlamadım? Ne demek istedi onu
Soran+1 yılsımdıde dıyo sveıyomusun
- +1 yıl
Seviyormusun ona göre yazcam?
Soran+1 yılSanrm evet malım ben ya valla
- +1 yıl
Böyle bir adamın sana dönmesini istiyormusun?
Soran+1 yılHayır donmesnı ıstemıyorum zaten bıdaha olmaz asla
Soran+1 yılBana bıor hafta ver hersye ıstedgn gıbı olcka nolursun dedi
- +1 yıl
Sen seviyormusun? önce bunu söyle..
Soran+1 yılya sevıyorum ama donsun ıstemıyorum
- +1 yıl
Tamam alttakini gönder :)
Soran+1 yılAlttakı? :)
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılbisey yazmıyokı kanka
- +1 yıl
Bişey yazmadı mı? Kusura bakma şarjım bitti dönemedim sana
- +1 yıl
Gizem cevap gelmediyse şunu yaz.
ben cevabımı aldım bişey demene gerek kalmadı. Ben zaten yanlış kişiyi sevmişim ve seviyorum senin aradıgın kişi değilim ama öyle biri olurum ki ne sen tanırsın ne de bir baskası. Bugünden sonra anladım ki eski gizemi öldürdüm ben. Eski gizem snde öldü gitti. Aradıgın farklı kişiyi başka insanlar çıkarsa karsıma onlarda gösteririm. Tabi bide başka insanlar olacak mı oda istisna ya neyse. Ettigim onca söz onca kelime nasılsa bir kulagından girip öbüründen cıkıcak. Daha fazla kendimi yaralamanın geregi yok. Aradıgın kişi benim gibi sevemezse seni. Tekrar arama benim o masum sevgimi.. Sinem'inle sana mutluluklar...
Soran+1 yılAttığım sagoll:)
Soran+1 yılAttimsagol:)
- +1 yıl
Rica ederim gizem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) birde sakın kullanılıp peçete gibi atıldım düşüncesine girme kullanılmak denmez sadece her koşulda yanında olacak kişiyi sevgilin olsa da olmasa da kaybetmemek herkes gitse o kalır onunla iyiyim bana iyi geliyor der insalık budur kullanılmak değildir
Soran+1 yılAyakta durmama yardımcı oldun resmen sıkıntın olursa gel sende :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. Sen yanımda olsan seni bıraktığı güne lanet ederdi o çocuk. Sen kendini hiç bozma elbet seni reddedenler zamanı gelince anlayacaklar değerini. Unutma onlar günlük sen ömürlüksün
Soran+1 yılDuygulandirdin :)
- +1 yıl
Duygulanma duygu seline gelemem. Acılar seni güçlendirir mutluluklar seni zayıflatır gizem :)
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Bişeyler yazdı mı?
Soran+1 yılSenden 1hafta istiyorum herşey istedigin gibi olucak dedi. S
- +1 yıl
Ahahahaha ne olacakmış :)
Soran+1 yılDiğerinden ayrilcak galiba :Dddd
Soran+1 yılTabiki hayır dedim peki dedi daha bisyyok xd
- +1 yıl
İyi demişsin :) İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir, ilkinde yaralayan, ikincisinde öldürebilir. Dediğim gibi yanında olsam süründürürdüm :) şimdi den pişman oldu. Şimdi sinemin yanındayken aklı sen kaldı ve kalacak onla uyurken bile :):)
Soran+1 yılAy inşallah ya. Dd
- +1 yıl
Roller değişti şimdi sinem düşünsün artık ipin bir düğümünü ben bağladım. Gerisi sende şimdi bile seni düşünüyordur.
Soran+1 yılValla psiman oldugununkesin bilsem çok mutlu olucam
Soran+1 yılBen bugün yazıyorsam dumanlıyım demektir. Sanırım o piçin olduğunu kabullenmem -G-rekli...
Bunu paylaşmış ne demek istiyo işin kötü tarafı sinemn diğer adı gülay. d- +1 yıl
Ben bugün böyleyim yarın başkayım demek istemiş galiba yani bugün ki düşüncemle yarın ki farklı olabilir gibisinden
- +1 yıl
Pişman olmasa da aklı sende bundan emin olabilirsin
- +1 yıl
O konuşmak için gelecek gör bak
Soran+1 yılValla senden cok guzel arkdadas olur dogruları soyledn dogru yolu gosterdn resmen :)
- +1 yıl
Saollasın bunu söyleyen ilk sen değilsin :) ben sadece yoldaki engelleri kaldırdım o naylon seni hakketmiyor zaten senden vazgeçtiğine göre aptalın tekiymiş sen bugün yarım bırakanları düşünme yarın seni tamamlıyanları düşün şunu da hep soyle içinden ben her şeyin en iyisini en mükemmelini hakkediyorum. senden değerlisi yok kimseden senden üstün değil.
Soran+1 yılUhaaa :3 Tanısmadık ama konsutugma cok memnun oldum :)
- +1 yıl
Neyse gizem benim görevimde burada bitiyor sanırım. Dediğim gibi kendini üzme o naylonu da boş ver.. Bu arada tanıştığıma memnun oldum. Bir şeye ihtiyacın ben gene buralardayım kendine iyi bak :)
Soran+1 yılSende kendine cok dikkat et görüşmek üzere :)
- +1 yıl
kardeşim şunu yaz
( kızın isimini yaz ) bitanem ayrıldığımız günden beri… Şu soruyu kendime soruyorum. Acaba cok mu üzdüm? acaba çok mu sıktım? acaba o balo olayında dolayımı ayrıldı benden diyorum. söyler misin? Ben seni sevdigimden beri bir günüm "Acaba"sız gecmicek mi? Acabasz sevmek istiyorum ben seni hayallerimin en güzel yerine koydum bitanem lütfen bana bir şans ver seninle olan hayallerimi yıkma 4 yılımızı yıkma beni hayata bağlayan seni alma benden… - +1 yıl
beğenmediğin bir yer varsa değiştirebilirsin
- +1 yıl
ahhhha yanlış yere yazdım nere geldim ben ya
- +1 yıl
frekanslar karıştı pardon ya :) :)
+1 yılZamana bırakacaksın.
Hayatından silip atacaksın.
Berbat bir duygudur fakat bunu sürdürmek, sürekli tazelemekte ancak kendine eziyet etmeni sağlar.00 Yorumla
+1 yılşerefsiz işte ne beklersin adi herif ya yüzsüz artık daha ne diyim kızım sinirlendim burada aynı şeyi yaşasam o kızıda çocuğu da parçalamak isterdim ama biliyorumki kimsenin yanına kalmaz. emin ol o çocuğunda yanına kalmıcak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Beterin beteri var unutma bana göre basit birsey ama geçmiş olsun yinede.s bizdensin sende kardes sayilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok yanıyo valla Allah kimsenin başına vermesin
Soran+1 yılYarın grince görüşürüz ihtiyacm olacak size :(
Soran+1 yılSağol ya. S
+1 yılya lutfen ama nasıl oluyor abı ya off bu tarz erkekleri asmak ıstıyorum aga nıye aldatılır bır kız hepsınde aynı sey var cok sınırlendım suanda. ayrıl gitsin götüne tekmeyi koy erkek mi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılOscarlık bı sevme rolu yaptı serefsiz
+1 yılBunlar hep uçkurunun adamı hiç takma aklını kullan kendini kimseye kullandırma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHarbi kullanılmışsın ne diyim çok zor bir durum da kızım birazda sende suç ne demeye gidip elin adamına veriyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmadık canım ya sadece sarılma ve öpusme
- +1 yıl
iyi ozaman iyiki ileri gitmemişsiniz ulan aramızda ne kadar şerefsiz var erkekliğimden utanıyorum bazen biraz önce de nişanlısından dayak yiyip kaçan biri vardı burada
Soran+1 yılOf ya Allah yardımcımız olsun :(
- +1 yıl
allahtan erkek olarak doğmuşumda karşı cinsimin çoğu hayvan değil. ne diyim allah belalarını versin.
Soran+1 yılAllah belalarını versin canımızın yandıgı kadar hatta dfaha fazla canları yansın
+1 yıls.ktr ol git diyebilirsin hala demediysen böle şerefsiz insanlar için konu açmaya bile değmez
00 Yorumla
+1 yılof of of :/ benle yatarken bir başkasının düşünülmesi... çok acı bişş ya... geçmiş olsun...
06 Yorumla
Soran+1 yılO lafları dedıgınde cnaımın kalbımın yarısı çıktı gıttı sankı benden elm ayagm tıtredi ya bılmıyorum :(
- +1 yıl
yani haklısın... ama boyle adi bir adam içinde uzulmeye degermi onu bilemedim...
Soran+1 yılTabııkı degmez ama zaman gecınce anlayıp benı arıycak ama hersey ıcın cok gec olucak
- +1 yıl
yok bunları diyen biri aramaz. sende arama unut. yenilere ban canım... fazla takılıp zaman kaybetme boyle bir it için...
Soran+1 yılHaklısın :S
- +1 yıl
ukalaık gibi olmasın ama oyleyim canım ya...
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tahmin edeyim, popüler yakışıklı zngin bir tip. Olur öyle. Alıştık.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe populeri ne zengini
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence önce bir gidip türkçe yazmayı öğrensen.. Kurduğun cümlelere bakarmısın Allah aşkına.. Sen adamlada yazdığın gibi konusuyorsan vay haline!
00 Yorumlasen hala buna rağmen bırakmyıorsan helal olsn sana yarın da senn sonun gelir sinem bitmiş zaten biteceği kadar..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yara bandı nedir abi içim sızladı gel ben seni alayım yahu askjdasjd hunharca güldüm :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bak dua ette birgün durumuma dusme
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar daha ne ki daha şu kısacık ömür de neler yaşayıp göreceğiz.
00 Yorumla geçmiş olsun zamanla yaralarını sararsın takma o kadar unutursun zamanla
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım unuturum :/
Geçer elbet sana tecrübe olur bunlar ama seninleyken başkasını düşündüğünde anlayacak tecrübeye gel ileriki ilişkilerinde yardımı dokunur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişin zor gerçekten bu durumda olmak istemezdim kimsede istemez :( bu yaşananları unutmak gerekiyor yeni sevgili yaparak başlayabilirsin buna
02 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Cevap sahibi+1 yılbaşka çözüm göremiyorum ama :( seni öperken senleyken onu düşünüyorsa sende şimdi başkasını düşün unut bu yaşadıklarını hayat devam ediyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarışmış hep buralar hacı, ya bırakın bu işleri. Şu aşık olan insanları bir türlü anlayamıyorum arkadaş ne saçma bişey ya şuna bak o onu sevmiş öbürü onu hayal etmiş ya ben? diye soru mu olur.
00 Yorumla
+1 yıldua et tuvalet kagıdı felan olmadın :) şükret haline :))
02 Yorumla
Soran+1 yılManyak :)
- +1 yıl
efendim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayan kızlara da yaklaşım bu şekilde olduğundan adam ayrılıyor. Tam öpecekken başkası öpmekle kalmadı skti diyor.
00 Yorumlaoda bişeymi tanpon olarak kullanılan erkekler neyapacak? asddfafdasdf
00 Yorumla
+1 yılOf, s*ktir et, geçecek bunlar, emin ol.
10 YorumlaAnlsdıysam arab olum
20 Yorumla
+1 yılYemin ederim çok kötü bir durum
06 Yorumla
Soran+1 yılVe ben bu durumun ıcındeym :(
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun :(
Soran+1 yılAmin :(
- +1 yıl
Ya kardeş özelden bir mesaj atarmısın benim başıma geleni anlatayım bir ben atamıyorum xper seviyem yetmiyor
Soran+1 yılBenmde yetmıyo :S
- +1 yıl
tüh be :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaykırdım çok iyiydi giriş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılManyak.d
ben soruyu nasıl okudum bir bilsen
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
+1 yılGeçmiş olsun
İyi olmuş
Sen akıllanmazsın.01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeç olmadan tanımışsın niye dert ediyorsun ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onla ilişkiye girdin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sacmalama
Cevap sahibi+1 yılo zaman takma kafana
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramıza hosgeldin kardeşim..
01 Yorumla
Soran+1 yılHb kardesm :)
Geçmişe geçmiş ola. önümüze bakalım...
00 Yorumla
+1 yılSerefsizz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. iğrenç bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :/
başkasına ver sende
01 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olmadk sen ne dıyon
+1 yılbirlikte oldunuz mu