Yara bandı olarak kullanıldım aldatıldım:(?

Bugün serefsiz sevgilimle 99. Gunumuz ama nerdeyse 6aydir konsuyoruz biz çıkmaya yakın bir sevgilisi vardı adı sinem ışte ayrıldılar kız bana meaaj attı küfürlü bata ben onla yattım diyodu ısrarla ceme sorduğumda inanistim. Işte dün şifre konusundan dolayı tartıştık vermedi yine ışte çok güzeldi aramız seni çok seviyorum felan dedi.ama 3 gundur felan soğuktu ya. Sordum bugün ışte dediki bana gizem ben bir tek onunla değil çok ksiyle yattım. Sinemn o yattıktan sonraki telefonları beni mahvetti senleyken aklıma geliyodu hergece yatarkensinemi düşünüyodum ondan sonra asık olmaya sevmeye çalıştım olmadı dedi sonrada seni ozledim kiskandim hepsi oldu dedi sonrada sil engelle beni dedi. Bana doğum gunumde tektasli sonsuzluk işareti olan bir kolye almıştı onu atma şans kolyen olsun dedi bende sildim engelleyemedim tel de sorun vardı o engellemiş beni anladım bişey olduğunu arkadaşımın facebook undan baktım parantez içine sinem yazmış. Napiyimbensmdi akil fikir verin nolursunuz bosluktayim canım çok ama çok yanıyo düşünsenize size sarılıp öperken bir başkasını hayal ediyo :((
Yara bandı olarak kullanıldım aldatıldım:(?