Baya ilan-ı aşk etti adama fotoğrafın altında adam erotik dizi oyuncusuymuş mesleğini sevmedim ama aşırı seksi değil mi 😂 ayrıca irem dm atmış cevap vermemiş napsın bu iremi
İrem Dericinin aşık olduğu Michele Morrone yakışıklı mı?
Mesajı yeni gördüm de senin düştüğüne de ben düşmem sana her tipe böyle düşüyo musun demem ama sırf kendim beğenmedim diye saygısızsın kocaman olmuşsun daha öğrenememişsin insanların görüşlerine saygı duymayı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Erotik film oyuncusu ise harbi nabıcAk İrem dericiyi
İrem demek öyle şeyler izlediğinden aşık oldu gariban
Artık nasıl hayal ettiyse, artık içinde hissetmek istedi demek ki 😅😅
Tövbe tövbe 😂
Kadın yapıyor her şeyi tövbeyi bana çekiyorsun fkkf 😂😂
Adam her gün ekmeğinde ne yapsın İremi :D
Ekmeği de her erkeğin isteyeceği cinsten dödkğeğx
Yok ben almim :D
Türk erkeklerin yüzde 89u böyle zaten
Oha naptın kanka
Şöyle düşün esmer saç sakal birbirine karışmış. Vücut dersen herkes spor yapsa böyle olur. Valla hiç bir ayrıcalığı yok adamın gözümde
Ama herkes de böyle değil işte kendine bakarsa olur türk erkeklerinin yarısından fazlası göbekli zaten 89 oranına şaşırdım
89 esmer ve saç sakalına göre söyledim. Zaten bana 11lik kısım lazım alsldkskak
Bende esmer sevme kumral candır da ilk defa bir esmer hoşuma gitti aslında o yüzden sordum cidden iyi mi diye mxkdğeşşd
Ay kumral eveeett aman aman
adamı sadece karizmatik olarak görmeniz aşırı saçma, adam gayet yakışıklı zaten
Niye insan kendini rezil eder ki :D
Gündem olmak için dldkeğşdc
İy sinir oluyorum o kadına
Bende knk
Bu İrem Dericiye bakmaz 😂
Bakmamış zaten 😂
Adam kıllı ama sen kıllı mı seviyorsun?
Baktım dizideki fotoları öyle değil knki ben esmer sevmem zaten çok kıllı oluyorlar kumral candır
Dizide nasıl?
İzlemedim izlemem de 😂
Hayır dedin ya dizideki fotoğrafları öyle değil, dizide nasıl diye sordum ben ds
Yakışıklı
Off tabiki
Ben bıle evlenırım kanks
Yakışıklıdan çok karizmatik bence
Bu adam ona bakmaz
Bakmadııı😂
Ben pek yakışıklı bulmadım şahsen
Karizmatik daha çok
Aynen
Bir çekiciliği tabi var da
Ahim sahim degil
Karizmatik sanki daha çok ama iyi
Dış görünüşe göre seçmem ben ama mesleği kötü. :D
Ama tipi güzel adamın
Evet karizma
Yakışıklı adam
Evveet
Amma abartın adam bakıp mast mı yapıyorsun ne yapıyorsun
Ne kadar ayıp bir üslup ben miyim aşık olan sen çok yapıyorsun herhalde şuana kadar hiç bir oyuncuya bakıp yapacak kadar düşmedim
Yer yüzünde tek bu adam kalmış gibi konuşuyorsun seksi falan bundan daha yakışıklıları var her tipe böyle düşüyor musun
Mesajı yeni gördüm de senin düştüğüne de ben düşmem sana her tipe böyle düşüyo musun demem ama sırf kendim beğenmedim diye saygısızsın kocaman olmuşsun daha öğrenememişsin insanların görüşlerine saygı duymayı
İyiymiş
Adam mükemmel ötesi
Drğil
Hadi be 😂