AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
Allah senin gibilerden korusun bizi asıl pislik sensin.
ilerde kızının yüzüne nasıl bakacaksın nasıl bakıyorsun şu an
3 kere aldatmicam diyip odanin her kösesine su serperek
müneccim miyiz hocam? :D
Gebert kendini de sen gibi pisliklerden kurtuluşun şu dünya
Daha önce de aldatma konuları da dek geldim... Aldatmanın bahanesi olmuyor açıkcası, ne olursa olsun :)
Eşine onunla ilgili sorunlarını aç, gözüm dışarı kayaxak bu gidişle de. Tehlike çanlarınin çalması çoğu kişiyi harekete gecirir
eşinle beraber Psikiyatri gidin eğer gerçekten üzülüyorsan doktora anlatırsan baş başa çözüm bulacaksınız muakkak
Suçlu hissetmen gayet normal hissetmeden zaten bir sıkıntı vardır. Bu sorunları eşinle konuşup halledemez misin
Genellikle kadınlar kendini saldığı için erkekler aldatır hsjxkekd vaybe tam terside varmış. Bakım şart! Bir insan temiz olmadan nasıl rahat olabilir?
Senin yaptığını kesinlikle yanlış buluyorum. Ama benim anlamadigim kadın evde bakımsız olsa buradakiler kocan seni aldatınca ağlama derler. Erkeğin aldatmasını normal görürler. Kadin yapınca kıyameti koparıyorlar. Ikisi de yanlış halbuki.
kadının aldatması daha iğrenç çünkü kadın istemese erkek hiç bişey yapamaz kadınlar istediği için böyle
erkekler zaten peşinde kabul ettiğin için daha rezil oluyorsun
@sananenapacan12 erkek istemese kadın da birşey yapamaz saçma sapan konuşmayın. Evli kadının peşinde dolaşan erkek daha mi şerefli? Ayette bile zina eden kadın ve erkeğe eşit ceza verilir. Boş yapmayın. Iki taraf da sadık olmak zorunda. Olamiyorlarsa evlenmesinler.
bak kardeşim erkeğin şehvet çekiciliği kadına göre daha az kadın isterse her erkeği baştan çıkarabilir eskiden bir genç peygamber zamanında 5 vakit namazını kılar bütün ibadetlerini yaparmış sonra bir kadın dul bir kadın bunu baştan çıkarmaya çalışmış kokular sürünmüş her gün baştan çıkarıcı şekilde çocuğun yoluna çıkmış ve en sonunda çocuk dayanamamış kadının evine doğru yola çıkmışlar tam yolda giderken aklına bir ayet gelmiş ve bayılmış en son uyandığında Allaha pişmanlığını hz ömere anlatmış ve kalbi durmuş temiz bir şekilde öbür tarafa gitmiş yani diyeceğim şu kadın isterse bütün erkekleri yatağına alabilir
@sananenapacan12 Ona bakarsan zengin erkekler de paraları olduğu icin fakir adama göre daha fazla kadını çekebilir. Sen burada zengin adam daha çekici olduğu icin onun karisini aldatması daha günah diyebilir misin? Ya da kaslı uzun boylu erkek icin de aynı şeyi düşünebilirsin. Bunlar da kadınların şehvetini uyandıran şeyler. Kadınların böyle erkeklere düşmesini diğerlerine gore mazur görebilir misin? Hayir. O yuzden kadin her erkegi cekermis de erkegin sehveti zayifmis da diyerek bahane uretmeyin. Erkeğin şehvetinin olması zina etmesini mazur göstermez. Göz kapaklariniza sahip olun siz de. Dünyadaki tek imtihanınız neredeyse bu. Ona göre davranın. Bunu bahane ederek kendinizi temize çıkaramazsınız.
Soruyu soran kadın bile kocası bakımsız olduğu karşı komşusu da daha bakımlı temiz olduğu icin kocasını aldatmış. Demek ki erkeklerin de şehvet konusunda kadını itmesi ya da çekmesi kadınla aynı. O yüzden eşlerinize karşı çekici başka kadınlara karsi itici olmak zorundasınız. Bu kadar. Bu kadının aldatmasını tabi ki yanlış buluyorum ama kocası da suçsuz değil. Diğer adam da suçsuz değil.
Kadin ne kadar kendini korumak zorundaysa erkek de aynısıyla mükellef. O kadar.
Bu kadar söylediğim şeyden de insaallah ders çıkarırsın. Yorum yaparsan da cevap yazmayacağım. Ne yazdigin umrumda değil. Hadi eyvallah
@sananenapacan12 👍👏
ben de benzer şey yaşadım. gizlilik içinde devam et. reel hayatta kımseye anlatma derim. dikkatli ol.
@NalinDilda 🤝🤝🤝
@NalinDilda bravo nalin
Sistem hata yapmadıysa o değildir bu gizli ysş aralığı tutmuyor.
Siz olmasanız erkekler ne yapacak herşeyden lazım hayatta devam böyle devam 💕
Bir de yaşadım diyorsun ya gizli üye noldu artık yaşamıyor musun? Ne oldu? Neden bitti?
Sırf çocuk için boşanmaman çok saçma aldatmak daha kötü
Ooo ortalık dallas şaka bir yana eşinle konuşursan özen gösterebilir bu aldatmak için sebep değil yanlış yoldasın
Karakterini ve mümkünse kendini klozete at. Ama elin rezervuar düğmesinde olsun ve bas. Bir pislikten daha kurtulsun memleket.
Aldatarak çözüm bulmuş mu oldun şimdi? Umarım öğrenir seni kapıya koyar.
sana yapilmasini istemedigin birseyi sende baskasina yapmamalisin..
ya artık yeter mk çocuk yaşta çocuk yapıp sonra zırlıyorsunuz
Bakimsizlik cidden hiç bir durum değil. Ama senin kocani aldatman da hoş değil. Ona onu öyle görmek istemediğini söyle bence gerekirse sert bir şekilde. Aldatmanin da bir bahanesi olamaz diye düşünüyorum. Istmiyorsan ayrılıp yani bir ilişkiye baslayabilirsin. Kızın için ayrilmadigini belirtmissin ama aldattigini öğrenince seni affemeyebilir şahsen annem yapsa ben ondan nefret ederim
Ayrıl o zaman eşinden senden ayrı olunca da babalık yapabilir çocuğuna adamı kandırmaya hakkın yok
Eşine ısrarcı ol bakım konusunda. Üzerine git bence. Sonuçta ortada bir çocuk var
Eşini düzelte bilirsin ama sen bir empati yap aynı durumda o yapsaydı ne yaparsın
Bunu eşinize anlatın çünkü temizlik falan önemli konular yani
sen onun kalbini değil dış görünüsünü sevmişsin kalbini karakterini sevseydin sümüğünün, terinin, kılının önemi olmazdı yazık eşine diyecek hiçbir sey bulamiyorum pess..
Nerede o verdiğiniz sözler hastalıkta sağlıkda bilmem ne
Boşuna demiyorlar hastalıkta sağlıkta diye. Allah ıslah etsin. Bu bir gerekçe değil kendi pisliğini başka şeylerle örtme.
Tipik türk kızı,
Standart sadakatsizliği,
Ve uyduruk bahaneleri...
Biz bu devirde evlenilmez diye boşuna demiyoruz.
Lütfen onu aldatma öğrenirse çok üzülür ya ona durumu anlat ya da boşanın
Komsunuzda evli mi , onunla henüz konuşma aşamasında mısınız? seks yaptınız mı?
Kimseye komşuya kızına görünmeden nasıl yapıon o işi?
Taktikleri var ogretiyim mi 😘
Geçen gün arkadaş Kawasaki 1000 CC almış bende diyorum ki nasıl bir makine
Ayrıl işte... o babalık yapmaya devam eder sen de o çok arzuladığın komşunla bir hayat yaşarsın.
Oh valla ne güzel tavsiye
@müptezelşair dimi bunların hepsi gizli bacım
Tavsiyenn böylesi yuva yıkar :)
@müptezelşair bacım değildide sansür attı neyse aynen aynısı başına gelmesi dileğiyle kötülük yapan kötülük bulur cevabı trol olarak verse bile yazanı şişirmiş oluyor allahın adaleti geçikmez
O yuva yıkılsın zaten, ortada bir yuva mı var?
Midesi bulanıyor eşten ve karşı komşuyla aldatıyor... ayrıldıktan sonra napıyorsa yapsın. Sırf iyi bir baba diye evli kalıp her fırsatta soluğu karşı komşuda alma fantazisinden de kurtulur en azından.
Ama insanların ne yaşadığını bazen bilemiyoruz. Ya aldatmaktan başka yolu yoksa ve boşanacak ekonomik bağımsızlığı yoksa
Aldattıgınız kişi bekarmı yası kac onunla cinsel ilişki yasadınızmı
istersen konuşabiliriz bu konuları, benzer sebeplerden dolayı bende arayış içindeyim.
Sen de şu sitede bir kız tavlayamadin yaa
@Siyah_incii ya şakamı ne bende annayamadım bu sala
Evli ve sürekli eşini kötüleyip kız bulmaya çalışıyor
@Siyah_incii boş yapma, iki üç ayda bir giriyorum siteye sende beni görüyorsun sanırım.
Çok basit onunla konuş, kırılabilir ama senin için bu kadar önemliyse konuşmalısın.
Aldatmak yerine söyleseydin açık açık yaptığın büyük terbiyesizlik
Hem öyle diyorsun hem böyle. Senin içinden gelmedikçe kimse sana yardım edemez. Ya ayrılacaksın ya ilişkiyi keseceksin aması yok yani
çoğu ilişkiler bu şekilde. yapacak bişey yok, eşinle konuşmaktan başka çaren yok
aşılmış kudurmuştan beterdir derler sen alışmışsın artık bırakamazsın
Alışmış kururmuştan beterdir bırakamazsında demekki sağlam beceriyor seni, o bırakmaz zaten seni 😉
Ayril niye aldatiyosun ki? Hic bir kosulda aldatmak dogru degil bence
Eşini kendisine çeki düzen vermesi konusunda uyar. Yoksa seni boşarım de.
Baktın olmuyor, boşa.
Ama evliyken başkası ile yatma. Yatıyorsanda bir sen bir Allah bilsin : )
Ne diyim
O cocuk hicbirsey farketmiyor, algilamiyormu saniyorsunuz. Bosanin, kendine ceki düzen ver. Cocukta hicdeyse annesiyle gurur duysun. Esine böyle bir haksizlik yapma daha fazla
Nasıl da yalanına kuyruk bulmussun
minareyi çalan kılıfını hazırlar
Umarım troldur.. yoksa bir insan yaptığı ahlaksızlığı bahane ileri sürerek anlatamaz..
Katılıyorum
İnsan için en büyük mahkeme vicdanıdır güzel kardeşim. Vicdanın rahatsız ise zaten devam etmezsin.
Senin nasıl bir insan olduğunu öğrenmiş olduk.
Tek kelimeyle Çok kötüsün.
Eşine bunu nasıl yaparsın bakımsız diye
Ne guzel hem aldat birde ne yapalım de zihniyetiniz bozuk sizin
Bu aldatma konusma uzerine mi , yoksa temas var mi?
Aldatmanın bahanesi olmaz gözün dışarılarda haberin yok emin olki eşin bakımlı olsada sen gene aldatırsın çünkü her erkeyi tatmak istiyon
Aldatmak ıcın bahane sizinki canınız baska insanlar cekmıs eger sadece kocanı isteseydin o kocayı sen yoltayacaktın biseye benzetecektın
Boşan kocan için en iyi şey bu adamı boynuzlama o sana aynısını yapsa ne olacak kocan öğrensinde gör sen g*tne tekmeyi ç*kacak sonra dul diye becerir becerir bırakırlar
2016 ya kadar aldatılan es senin aldattığın kişiden tazminat alabiliyordu kişilik haklarımı ihlal edildi diye diyecek sözüm yok benim sana sadece elini Vicdanına koy
esinle konusmayi denemelisin onu anla dinle sor. sorun varsa beraber cözün seytana uymayin ya.. insallah kendine gelirsin
Eşin bakımlı olursa komşuyu bırakır mısın?
Şayet bende kocaya karşı aşk biterse anlaşmalı boşanırım.
Eminim anlattıkların gibidir herşey
Komşun iyi seks yapıyo mu?
Seni mutlu ediyo mu?
Cok karaktersiz ve vicdansizin teki oldugunu biliyor musun? Bu saydigin seyler aldatmana sebep vermiyor. Onunla konusabilirdin ama o tren gecti bile
bu aldatma hikayesi bende de var. uzaklaşmak istesen de olmuyor işte. karşı komşun adeta kendine çekiyor seni dimi
Boşan bari kızının annesi evli kşar olmasın dul olsun daha iyi
Eig
Bosan kocandan. Sen oyle bir kocayi haketmiyorsun cunku. Kizinada yazik senin gibi bir anasi var.
Yargılamak bize düşmez ama diyorsan yargıla. Tipe bakarak birini aldatmak ne demek? Özelini neden anlatıyorsun adamın ya bize iğrenç. Kurtuluşun da yok adam seni tehdit edecek mükemmmel bir strateji.