Detay yok ki!!!
Buyrun arkadaşlar, yorumlarınıza güveniyorum...
Buyrun arkadaşlar, yorumlarınıza güveniyorum...
Önce sözde bahsedilen doğru insan tanımına bakalım.
Ben sözün tamamına bakınca doğru insan lafını "-Eli yüzü düzgün, işinde gücünde, sakin iyi birisi" olarak algılıyorum.
Yani düz mantık.
Peki doğru insan kimdir?
Her kişinin kendine göre bir doğru insanı vardır, bu doğruluk sırf sabit doğru yanlışlarla alakalı değil, gerek hitap edilemeyen duygularınıza hitap eden, sizi iyi bilen, güven verebilen, uyumu yakaladığınız, sevdiğiniz, sevildiğiniz, geleceğinizde beraber iken ümit verebildiğiniz kişidir.
Bu da mutluluktur.
Ha söz şöyle de yorumlanabilir.
Doğru insanla sabit gidersen mutsuz olursun, kim mutlu ederse onun yanına git, mutsuz ederse ondan çık başkasına git. Olarak da algılanabilir.
cut.
Farklı bir yorum teşekkürler.
Hayatta insanın sevebileceği ve mutlu edebileceği arkadaşları vardır, lakin iyi bir arkadaşın ne zaman nerde belireceği belli olmaz.Seni mutlu ediyor lakin doğru biri değildir.Şahsen yaşadım sağ gösterip sol vuran insan çok var bu hayatta, ne kadar iyi olduğunu ve bizleri mutlu olduğunu diretsekde kişiyi tanımadıktan sonra bir anlamı kalmıyor.Kaç yıllık arkadaşlıklar sönüyor ve bunların üstüne bir yenileri geliyor.Hayat acımasız oldukça kişide bu acımasızlığının içinde yok olup mutluuğa dair olan hisleri kaybediyor maalesef.
Kişiyi mutlu edebilen insan, zaten bir nevi de doğru insan ile olmuş oluyor. Elbette ki doğru, neler haz veriyor ise; o şeylerle olmak farzdır. Yoksa her gün mutsuzluk doğuran ve sürekli negatif enerji üreten biri ile kimse beraber yaşamak/olmaz istemez.
Ama bu birazda kişinin beyni ile alakalı, bu da Türk toplumundaki 4/3.5 kişide yoktur. O yüzdendir bu tüm saçmasapan çatışmalar ve gereksizlikler diye düşünüyorum.
Kesinlikle, iliskilerde sadece duygular degil mantik da cok onemli
toplumumuzda iliskiler zedelenmeye meyilli
Iliskilerde dogru kelimesini anlamak-aramak yanlis zor..
yanlış insanla mutlu olamazsın ki zaten...bir süre belki aşk belki tutkuyla yanlış insanın seni mutlu ettiğini düşünürsün.ama zaman geçtikçe mutsuz olursun seni üzer çünkü..
Cevap
11Cevap
Yöntem şu: Sevgilinizi dövün ama lütfen nazikçe; en fazla döner tekme, ağzına kürekle vurmak, saçından tutup duvara duvara vurmak şeklinde çok hırpalamadan. Yine yanındaysa onu bırakma:)
Bu nasil bir yorum..:) ama guzel:)
Doğru ama mutsuz isen ne anladık bundan?
Yanlış ama buna rağmen mutluysan demek ki Yanlış insanla olmalısın.
Sonuçta mutlu olmak için beraber oluyorsun O kişiyle :)
Yanlış ya da Doğru Amaç beraberken mutlu olmak. :)
Dogrulari ararsak, mutlulugu tadamayiz,
beraberken mutlu olmak.. guzel..
Tesekkurler.
Rica ederim.
İnsan aşık olunca gerizekalı oluyor ve ona doğru insan gözüyle bakıyor.Sonuçta hüsran oluyor.Ama seni mutlu edecek kadar seven kişiyle olursa insan gül yaşar gider.
Güzel.. teşekkürler.
bence doğru insan diye düşünüyorum. Seni mutlu edebilr tamam ama seni mutsuz etsede sevebileceğin kişi doğru insadır.
Teşekkürler.
beni mutlu eden kişi doğru insandır zaten benim gözümde
Hem sevip hemde doğru insan olmalı biri eksik olursa olmaz o iş. Şimdi aşık olursun kıza çakan çakanadır evlenilmez.
zaten doğru kişi yanında mutlu olduğun kişidir.ikisi farklı şeyler değil yani
seni mutlu eden insan zaten senin için doğru insandır
Doğru insanla zaten mutlu olunabileceği için söz biraz saçma kaçıyor. :)
Her doğru insanla mutlu mu olunuyormuş?
Zaten seni her halinde sevip değer veren kişi doğru kişidir
Teşekkürler..
sonuçta mutlu lduğun güvendiğin yerde olmak başkadır
Swni mutlu eden doğru insandır zaten :$
benim için öncelik düzgün dürüst olanıdır
Hmm, tesekkurler.
ok byy
Ya bence biraz mantık biraz da aşk olmalı...
Aşk önemli evet..
kafan kımle uyusuyosa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar