arkadaslar dedigim gibi birbiriniden hoslanan iki kisi hoslandiklarini nasil belli edebilirler eger yalnizlarsa?
simdiden tsk
simdiden tsk
Ah bir ben de anlasam :( valla o kadar konuşuyosun muhabbet ediyosun, hafiften hoşlandığını da belli ediyosun sonra yüzüne söyleyince arkadaşım olarak görüyorum diyo.
istee durum bu, ben bir yildir belli etmedim cunku sadece elde edene kadar sonra hersey sifir
geriye kalan hayal kirikligi
Ayrıca insanın içinde ümit de kalıyo böyle olunca, arkadaş olarak görüyorum dedi ama o kadar konuştuk boş değildir bence diye de düşünüyo insan, ama kabullenmek zaman alıcak sanırsam. tabi hayata devam umursamamak çok düşünmemek en iyisi.
Haka dansı yapabilirler..
nasıl soru bu yahu iletişim kurarak tabikii..
bu arada iletişim yanlızca sözlerden de ibaret değildir beden dili ve bakışmalar önemli..
biliyoruzz sekerim ben sadece bakamiyorumm gozlerim kayiyor hemen
birbirlerine hoşlandıklarını söyleyerek -,-
soylmeden nasil belli edebilirler canm onu diyorum
onu gectimm diyelim yalnizsalar eger en mantikli durum nasil olur.
saoll seker kiz:) cok yardimci oldun
Cevap
5Cevap
İletişimleri yoğunlaşır, çevredekilerden çok birbirleriyle iletişim kurarlar
nasil yani simdi biri bendne hoslaniyor diyelim benim cevremdekilerle iletisime gecer bunumu demek istiyorsun?
KArşı karşıya geldiklerinde mal gibi kalıyolarsa , birbirinden hoşlanıyodur :)
Ön bir beyaz kağıt istesin ortadan ıkıye bölsün dsada az paylaşımcı olsunlar sdad
Cok zor is o ya karin agrisi resmen cirpiniyoruz belli edene ve karsidakinin ne dusundugunu anlayana kadar :)
Söyleyerek belli edebilir -_- duyguları ertelememek lazım ne gerek var carpe diem diye birşey var :)
soyleyebilirlerde ama nasil belli edebilirler, elini tutarakmi dokunarakmi nasil?
okeii:))))))))
Kur yapan kediler gibi...
Gözler ruhun aynasıdır gözler herşeyi belli eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar