Bazıları sapık olduğunu belli ediyor ama bazıları da sırf seni elde edebilmek için senin gibi görüyor mesela solcu muyum solcu gibi görünüyo. Ateist misin ateist gibi görünüyo veya ülkücü müyüm ülkücü gibi görünüyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bazıları kendi seviyesini nasıl belli ediyor ama bazıları çok mantıklı cevap vermiş teşekkür ederim
Yok seni baz alarak bir şey söylemedim, alsam zaten görüş paylaşmazdım. Eleştirdiğin tiptekiler zaten değişmez, sabit zihniyetteler.. Ben de senin durumunda gibiyim inan bana.
Önlem alamazsın. Ciddi derecede pişmiş olman gerek. Benim işim ve hayatım birebir psikoloji ile alakalı ve de pek çok insan tanıdığım için, rahatlıkla niyetleri görebiliyorum; üslup ve yaklaşım tarzı belli ediyor. Ya risk alıp tanıyacaksın ya da bu gibi ortamlarda kimseye güvenmeyeceksin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen yine en sıradanlarını duyup görmüşsün, bana neler yazıyorlardı..
Erkek olduğun halde
Engel listemi görsen şok olursun buradaki, sağda solda "erkekler şöyle böyle" diye atıp tutanların neler yazdığını da görüyorum özelden.
Yok ben öyle tip değilim. :) Feminist olduğum için tüm kadınları düşünüp abazaları eleştirdim
Yok seni baz alarak bir şey söylemedim, alsam zaten görüş paylaşmazdım. Eleştirdiğin tiptekiler zaten değişmez, sabit zihniyetteler.. Ben de senin durumunda gibiyim inan bana.
Ve sandıkları gibi değil öyle dost gibi görünüp te amacı başka olanlar var ki. Arkadaşlarımdan duyduğum için benim de başıma gelmesin istiyorum
Dost gibi görünüp mü.. Bunlar en masumları diyorum ya sana, ohoo..
Evet sen dost görünüyorsun. Ve o kadar haklısın ki ve kimseye güvenim kalmadı
Boş ver, güvenme kimseye. Rock seviyorsun belli, aç bir metal şarkı iki bateri vokal duy kendine gel hadi.
Peki ne yapabilirler ona göre önlemi alalım
Evet psikolojimi düzeltmekle başlamalı işe.
Önlem alamazsın. Ciddi derecede pişmiş olman gerek. Benim işim ve hayatım birebir psikoloji ile alakalı ve de pek çok insan tanıdığım için, rahatlıkla niyetleri görebiliyorum; üslup ve yaklaşım tarzı belli ediyor.
Ya risk alıp tanıyacaksın ya da bu gibi ortamlarda kimseye güvenmeyeceksin.
Kb ama bence burada ki K*ncık sen oluyon.
Herife niye tipiyle alan ediyon mk çocuğu
Ederim etmem sana ne güzel kardeşim. Güzel kardeşim
Sana En Abazası Müstehak mk
Doğrusu varsada seni bulmasın
Aslında o kadar laf ettim ama KS yanlış göndermiş lgbti üyesi. Genel ev idarecisi
Ağa alakası olsa da etse yine okeyim bak
Ben sadece sapıklıktan kastın cinsellik mi diyr sordum
Cok takma kezbanlar böyle
Brn çok gördğm bu tipleri
konuyu sürekli cinselliğe getirip yakın olduğunda da sana temas etmeye çalışıyorsa abazadır
Omurgasızlık ya.
Soruya da Bi iki abazan geldi maalesef. Direk küfrediyorum
Anlamadım.
Alttakilere etmissiniz evet.
Ya senle alakalı değil. Görüşleri oku biri abaza abaza soru sorunca tepem attı başka biri de abazayı korumak için bana laf soktu
Biliyorum bnle ilgili olmadigini.
Kizlarin da haksiz oldugu noktalar cok ama bazi erkekler aynen senin dedugin gibi omurgasizlik yapabiliyor. Haklisin o konuda tabi ki.
Sapıklıktan kasıt cinsellik mi
Tipe bak yaa ofsayt. İşte bir abazan soru daha sen önce salatalık gibi tipine bak
Ben basşt nir soru sordum
Kezbanım ben diye haykırmana gerek yoktu jfkkdd
Sana yüz vermeyince Kezban anladım
Yoo kezban olma sebebin
Tam da yaptığın son görüşteki gibi canım ve kendi hayal aleminde yasıyor olman
Sorduğum sorudan sana yavsadığımı ancak bir kezban düşünür
Iste senin gibi kez*an karaktersiz birine abaza cikar kudurrr @rockgirl656
Abaza oldupum kanısına nereden vaeıldı
Sana demedim kardesim bu kiza hep abazalar gelir demek istedim yani dogru kisi cikmaz bu ksra
Kdkdd cıkmasın da zatwn
Rock tan nefret ederim... solcuyum abazamiyim yok
Çirkinse garanti öyledir.
Onlar çakal çakallll
:) Takil hayat senin
belli etmez çok
Sinsiyse zor
Satanist bile görülen o kadar çok abaza var ki instagramda. İlk bakışından anlarım. Başıma gelmedi merak etme müslümanım
Biraz sakin ol ya
Bilmemısjsj
Gizli a*cılar