merhabaaaaa ben geldiiiim:))) çare bende, pek belli etmez aslında ben kendimden örnek vereyim gene:) şimdi soğursam aramam sormam ama ayıp olmasın diye (?) mesajlarına telefonuna cevap veririm birşey çaktırmam ta ki karşıma alıp konuşuncaya kadar. belki Nişanlanmak değişik gelmiştir şimdilik, alıştırma döneminden geçiyordur belki belli olmaz.
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİkizlerin ilişkisindeki tek sorun çift karakterli olmaları bende ikizlerim çok sorunlar yaşadım çok çabuk silebiliyorum bazende pişman oluyorum ama yaptığımdanda dönmüyorum şunu söyliyim eğer o senden vazgeçmişse ne yapsan ne etsende geri döndüremezsin hiç uğraşma derim boşuna üzme kendini çünkü şu an onun umrunda değil bu olanlar.
29 Yorumla
İkizler+1 yılilk defamı soğuk davrandı hepmi böyle ilk defaysa tabi başka etmenlerde olabilir biraz bekle ozaman belki düzelir.
İkizler+1 yılüzüldüm :(
İkizler+1 yılsıkma canını devam etmemesi gerekiyomuş demekki daha iyi birini bulursun ikizler olmayan.
İkizler+1 yılunutmucaksın ama atlatıcağına eminim güçlü ol
+1 yılikizler burcuyum soğuduğum insanın asla yüzüne bakmam nefret ederim şurda ölüyorum dese 1 damla su vermem yani :D anında uzaklaşırım :D ha sevgilimse felan konuşurum ama soğuk olurum mesafeli olurum kırgınlığımı anlar zaten karşımdaki kişi :D
013 Yorumla
İkizler+1 yılKendini düzeltmesi lazım o hatayı bir daha yaparsa tamamen biter zaten gözümüzde adam gibi hatasını anladığını söyleyecek ve güzel bir şekilde söz verecek özür dileyecek :)
İkizler+1 yılniye küstü :(
İkizler+1 yıl:( sorunları olabilir kafasına taktığı bir şey :( büyük ihtimalle bir sorunu var seninle ilgili veya değil bilemiyorum ama :/ konuş onunla sakin bir şekilde anlamaya çalış :(
İkizler+1 yılha işi vardır meşguldur her zaman cevap veremezki :( her an ilgi bekleme :/ her anını seninle geçiremez :(
İkizler+1 yıl:/ tüh bence konuş bir onunla bunu :(
İkizler+1 yılÇok üzüldüm :(
ikizler kolay kolay sogumazlar soğurlarsa eskisi gibi konuşamazlar içtenlik gider bende ikizler burcuyum ben hep mesaj yoluyla ayrılmıştım sogursam bende msjlarına cevap vermem snra da bir mesaj yazar pat gnderir bitirirm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Astroloji & Burçlar konusunda 394 cevap paylaştı. Ben de ikizler burcuyum. Kadın beni soğutuyorsa yine o normale döndürür :) Soğuduğumda kötü oluyomuş karşı taraf için. Yavaş yavaş ısınıyorum geri :) Biraz rahat bırak. Başka şeylerden bahset başka bir konu aç. neden soğuksun diye üstüne gitme
115 Yorumla
Kova+1 yılAksam >Efe bak güzel güzel anlaşmak oturup konuşmak varken sürekli üzülen taraf ben oluyorum ve sonra dan haklı olmanın bir anlamı kalmıyor anlıyo musun 1 hafta önce de aynı şey oldu ve illa hatanı anlaman için benim sana göstermem gerekiyo ya düşünmeli insan ben bunu bu yüzden üzdüm bu yüzden tartıştık ee ben bunu daha yapmiyim hem ilişkimiz hasar görmesin hem onu üzmiyim demiyosun sürekli bir insan özürdileyip tekrar üzülür mü özüründe anlamı kalmıyo kusura bakma. Bunu yazip gondersem mi ama aksam
İkizlet burcu benim burcum rahat birak adami demekki cok bunaltmisin o birdaha kolay kolay donmez tabi bu sana bagli hergun birkez ara ve konusmani cok uzun tutma hemen kapat tlf daraltirsan kacar emin olki kacar.
00 YorumlaBen ikizler burcuyum şahsen eğer birinden soğursam bir daha yüzümü bile göremez.
03 Yorumla
+1 yılGenelde farkli davranmiyolar
Icten ice soguyolar. ya en sonunda patlarlar ya da irtibati krserler. bir arkadas ikizlerdi ondan biliyorum.01 Yorumlatekrar eskiye döner o merak etme arada olcak alışmalısın
01 Yorumlaben ikizlerim ama, öyle nişanlın gibi değilim? şen şakrak, muzip biriyim :)
00 Yorumla
+1 yılmonotonluktan sıkılmıştır ikizler. biraz heyecan kat ilişkine.
kendimden biliyorum ;)01 Yorumlabende ikizler burcuyum birimden sogudugum zaman takmıyorum hiç konusmuyorum falan
01 YorumlaBen ikizler burcuyum. Birinden soğuduğum zaman o kişiyi terslerim, ilgilenmem, her hareketi beni sinirlendirir.
01 Yorumla
İkizler+1 yılayy aynı ben
İkizler herkesi dikizler be başkasını dikizlemeye gıdıyorum der kanks
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkizler burcu cabuk sıkılır belli bir zaman sonra yine eskiye döner çok fazla sıkmayacaksın ama çok boşverirsen unutur seni heyecanlandır eskisine döner :)
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiçbişey yokmuş gibi gönlünü okşa güzel sözler yaz imkanın varsa karşına çık sımsıkı sarıl dayanamaz
Cevap sahibi+1 yılSevinir sürprisleri sever soğuk olmasnın sebebi alıngan olması sana istersen gel dedi ya gitmeyince onu istemediğini bile düşünür içine atar :)
Cevap sahibi+1 yılEvet yap işte onu diyorum
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye de heyecan kat biraz
Cevap sahibi+1 yılOnuda ben ayarlıyyım mı :D
Cevap sahibi+1 yılYaratıcı ol biraz:D
Cevap sahibi+1 yılBen bunun cevabını ilk mesajda yazdım
Cevap sahibi+1 yılAyrıl sonra buraya konu açarsın sevgilimden ayrıldım moralim bozuk ne yapmalıyım diye
Cevap sahibi+1 yılHadi bakım ben bışurdayım görcez :)
+1 yılçabuk sıkılıyoruz a. q. atar o çocuk nişanı aasldkhas
01 Yorumlaiki yuzlü kişiliksiz oldugu için cevap veremiyor o sana yol vermeden sen ona yol ver
011 Yorumla
+1 yılaman giden gitmiştir koy totosuna gide :DDD
011 Yorumla
Oğlak+1 yılonun için kolaymış demekki ki ara verelim demiş.. o bulmuştur birinii... nerden biliyorsun dicen benimde ilk sevgilim ikizlerdi aynısını yaptı...
Oğlak+1 yılramazan olmasa onun ilacı bende varda.. işte benim içimdeki fırtınaları bir bilsen he şu an sevdigimden değil ama neden beni buldu böylesi diye kopuyor fırtınalar...
Oğlak+1 yıldinlemezler... istedigin kadar kendini yırt... o yenisini bulmuştur... bile
Oğlak+1 yılfayda yok bende yırttım okadar...
Oğlak+1 yılvaktinde aynen banada yok yok diyordu benden ayrıldıktan 2 gün sonra el ele gördüm en yakın arkadaşımla...
Oğlak+1 yılbarıştıysan iyi :D
hiç anlamam burç ne bacım ya
01 Yorumla
+1 yılher halıyle bellı eder hıc saklamaz:D
01 Yorumlatamda böyle belli eder.. sallamaz konuşmaz.. :/
020 Yorumla
Koç+1 yılTabi hayatım hayatımda 2 ikizler burcu tanıdım 2side dengesiz ve çift karakterliydi yazık olur çevremde bütün bekarları uyarıyorum boynumun borcu sakın ewlenmeyin diyorum onlar tek yaşamayı seferler ve bence layığı da budur salla erkek mi yok sakın hata yapma ben cok pişman oldum
Koç+1 yılÖnce muhteşem görünürler seni cezbederler sonra bir adım geri çekilirler sonra sen gidersin o istemez sonra evlilik istersin ya da istediğini elde edince ne oldukları belli olur diğer canavar yüzünü görürsün kararsızdırlar bir gün seni cok sever ewlenmeyi ister ertesi gün suratına bakmaz hakaret eder üstüne düşersen sahada kaçar ama ona değersin olduğunu hissettir ve ayrıl gitsin
Koç+1 yılHe birde şu an sen onu düşünüp bişeyler tartışır anlamaya öğrenmeye çalışıyorsun ya sana garanti ederim onun aklından bile gecmiyosun o yiyor içiyor çalışıyor yapılanı yapıyor ama sen ona kendini hatırlatmazsan umrunda olmuyorsun yaa vallahi 5 yıldır neler çektim kızım 3 yasında daha önce bitmeme sebebi kızımdır neyse ki yakında biti cek
Koç+1 yılSeninde hakkında hayırlısı olsun.. Kader olunca ne yapsak kurtulamıyoruz diye düşündürdüm ama hayır öyle olmadı ben istedim vazgeçme şansım vardı gördüğüm halde bir çok şeyi duygularıma yenildim sen öyle olma inş. Olan bize olmuyor sadece en çok çocuklar üzülüyor atlatamıyor sen lütfen dikkat et.
Hic sevmem bu burcu ya. Açık açık ona sor bence
01 Yorumlainanmayın len böyle şeylere :D
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım