Kız beni seviyor. Dışarda başbaşa buluşmadık hiç arkadaş ortamıydı, ama onunla başbaşa kalmak istiyorum. Neden ona gelmek istediğimi söylediğimde reddediyor? Bu tek yaşayan kızlar neden evine kimseyi sokmuyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Birkaç kez söyledim hayır dedi hep.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Tek başına yaşayan kız neden evinde sevdiği erkekle başbaşa kalmak istemez?
İlk söylediğimde senin eve yakınım falan muhabbeti yapmıştım. Sonra beni neden çağırmadın dedim sana gelirdim falan dedim. Gelmezsin diye çağırmadım temizlik yaptım istedigin zaman gel dedi vs geçiştirdi. Ikinci dediğimde ayıp olmasın diye gel dedim gelme saçmalık niye dışarda görüşmüyoruz dedi."Eve geleyim falan yanlış anlaşılır"dedi. Ama hep güveniyorum diyo ben sormadan bile güveniyorum diyo. Sonra dedim yine geleyim diye hayır tabiki dedi. Niye böyle bu kız?
Başbaşa görüşmekten kastın nedir ki? Belki kafasında bir algoritma oluşturmuştur? Önce başbaşa seninle dışarıda kalmak ister, sonra eve geçmek ister. Ama bunun en iyi cevabı yine kendisi verecektir, kendisine sorabilirsin.
İlk söylediğimde senin eve yakınım falan muhabbeti yapmıştım. Sonra beni neden çağırmadın dedim sana gelirdim falan dedim. Gelmezsin diye çağırmadım temizlik yaptım istedigin zaman gel dedi vs geçiştirdi. Ikinci dediğimde ayıp olmasın diye gel dedim gelme saçmalık niye dışarda görüşmüyoruz dedi."Eve geleyim falan yanlış anlaşılır"dedi. Ama hep güveniyorum diyo ben sormadan bile güveniyorum diyo. Sonra dedim yine geleyim diye hayır tabiki dedi. Niye böyle bu kız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tedbirli davranıyor..
Bir oda da iki kişi varsa üçüncüsü şeytandır..
İllaki bişey dürter, harama girersiniz..
Sevgilin senin nikahlı karın değil, baş başa kalamazsınız..
#Vesselam
Kız dini gereklerle alakası olmayan bir kız. İçki içiyor falan muhafazakar değil.
Olsun? İçki içiyor diye namussuz değil ya?
Kız istemeden erkek napabilir evi ıssız adada değil apartman çığlık atsa herkes duyar
Kardeşim apartmanda laf söz olabilir
İstemiyorsa vardır sebebi zorla değil ya?
Anlamakta niye zorlanıyorsun arkadaşım? İdrak yolları enfeksiyonu mu geçirdin?
İstemiyorsa istemiyordur sen niye ısrar ediyorsun? Dışarda buluşun..
Henüz hazır değildir, henüz güvenmiyordur. Bir sürü etkeni olabilir. Cevap kişiden kişiye değişebilir.
Güvendiğini söylüyor. Sence cevap ne?
Önce dışarıda baş başa bir görüşün o vakit
Görüştük dışarda da başbaşa değildi. Ev daha rahat değil mi başbaşa kalmak için.
Başbaşa görüşmekten kastın nedir ki? Belki kafasında bir algoritma oluşturmuştur? Önce başbaşa seninle dışarıda kalmak ister, sonra eve geçmek ister. Ama bunun en iyi cevabı yine kendisi verecektir, kendisine sorabilirsin.
belki evini görmeni istemiyodur. çok pistir düzensizdir ya da evinden utanıyodur. biraz zamana bırak
Önceden de dedim geleyim diye bu sürede toplayabilirdi
dışarda bile kızla başbaşa buluşmamışsınız. önce dışarda başbaşa buluşun. kız haklı. benle dışarda başbaşa olmayan adamı evime de sokmam
Neden peki? Dışarısı olmadan ev olmaz?
neden ilk eve gitmek istiyosun sorusunu sormamız lazım o zaman
Samimi ortam dışarda virüs var
Onu kullanıp atacağını düşünüyor umarım öyle biri değilsin
Çakmak istediğini düşünüyor
Kız istemeden erkek napabilir evi ıssız adada değil apartman çığlık atsa herkes duyar öyle saçmaşey mi olur
Tecavüz edebilirsin ne var ki sürüyle yöntemi var teknoloji gelişti.
Güvendiğini söylüyor hep ben sormadan bile
Yalan o işler
Korkuyodur
Kız istemeden erkek napabilir evi ıssız adada değil apartman çığlık atsa herkes duyarr
Binlerce kızw tecavüz edilmiş sokakta bile hem nasıl böyle bir şeye güvenir ki
Bana güvendiğini hep söylüyor
Kendine güvenmiyosa
Ne gibi
Abazalik yaparsin diye
Kız istemeden erkek napabilir evi ıssız adada değil apartman çığlık atsa herkes duyar
Neden sokalım?
Sevdiğiyle yalnız kalmak istemez mi insan ne var bunda
Sevdiğiyle atsın imzayı ahaha
O ne demek
alışmayın diye
Nasıl yani
ayağın alışmasın sürekli gidip gelme diye. şahsen ben öyle yapıyorum
Ne oluyo gidip gelince yahu
ya elalemin yediği sictigi yerleri temizlemek istemiyo olabilir bosver boyle konularda israr edilmez ayiba girer