Peki bu yazdiklari bana cok yabanci gelmiyor..
Benim ciktigim eski sevgilim bu duygulari paylasiyordu benle.. Kiyamazdi, tasitmazdi yürütmezdi, ise birakir aksam isten alirdi..
Sensiz yapamam, seni bir baska birisi ile dusunmek beni deliediyor dusunsene ayrilmisz ve sen baska bir kisi ile evlenmis yuruyorsun. Cilgina donerim derdi!
Simdiki durumumuz mu? Gecen hafta ayrildi benden 'senden severek ayriliyorum dedi" baska bir sevgili etmis kendine, cok kavgalarimiz oluyordu sebebi de kendisi olurdu hep. Herneyse Hepsi gecer demek istedigim onun guzel ellerinde, parmaklarinda cenneti bulmak, saclari dudaklari sadece sana ait olmasi falan bosver sene bunlari.. Her berabeligin bir ayriligi var.. Inanmiyorum artik asklara sevgilere..
bir haftadir ki durumuz ise; surekli ariyor kendi vicdanini rahatlatmak icin. Artik benden pasoo ona!10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bu duyguları yaşayabilen erkek bulamazsın.
Ancak kitaplarda olur, özellikle de historical romance'larda...Bir hayaldir bu, bir yanımsamadır.
Erkek bunu hissetmez, bazen sadece hissettiğini sanar ya da onu bile sanmaz.22 Yorumla
Soran+1 yılAma.bur.kadin.hisseder baska.bir.kadiina
ben böyle şeylere gelemem abi hoşlanmam kadınım gibi birşeyde söylemem kimseye çokta kaba buluyorum biryere bağlı olmakla sorunlarım var hem bu tiplemedi kız çok zırlak ağlak birşeye benziyor hemen bir sorunda oturup ağlar gibi hiç susmayan kafasını koparmak istediğim komşumun çocuğu gibi birşey lan bu..nesi güzel bunun..kadın dediğin sert olmalı amazon kadını istiyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten sert ve dişi olacak ama senin yaninda kedie de donmesini bilecek. Tabi aslana donup seni parcalamasini da ohh
Soran+1 yılBeni cekiyor :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılanlatmak pek mümkün değil. o kadar güzel şeyler ki. dünyada daha güzel bir şey yok sanırsın. gerçi zaten öyledir. sarılmak, öpmek, koklamak, sadece sana ait olduğunu bilmek, sevmek, gezmek, vakit geçirmek, onun için yaşamak kadar güzel bir şey yoktur dünyada. ben şahsen bu duyguları yaşıyorum ve şükrediyorum. Allah herkese nasip etsin. :) :) :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
ben nişanlıyım ama sevgilime hiç dokunmadan ona deli gibi aşığımda keşke ailesine öyle çat kapı tanıştırmasaydı herneyse Temmuz'da evlenip balayına İtalya turu Roma Venedik Floransa Toskana ve Capri adasında kalıcaz.
011 Yorumla
Soran+1 yılE tabi para varsa Alaskaya da gidersiniz. Mutluluklarrrr
Soran+1 yılDaha.vize islemleri var
Soran+1 yıl10 bin tlye patlar soylim
Soran+1 yılBunlari.dusunmeden.minpilan.yaptiniz hahahaha
Soran+1 yılBence.cok anlamsiz bu.kadar harcamaniz sadece bir.ulke secin.ve oraya gidin.artan parayi da evinize.harcayin
Soran+1 yılYani evet bitek.italya ama baska adalarini gezmek.hayli para
+1 yılİnsanlara sahip olunmaz. Onlar evcil hayvan degil. Sahibi olmadan beslenemeyen bir varlik degil. İnsanlar birbirlerine yoldas olur okadar.gerisi bostur.sahiplik beraberinde herzaman mutsuzlugu getirir
10 YorumlaO duyguyu tatmayan bilmez cicim ayi boş laf laf ben 12 senedir aynı duyguyu yasiyorum ve yasatiyorum esime
30 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 551 cevap paylaştı. Çok güzel betimlemeler fakat her çift böyle değildir, bir erkek bir kadına sahipse bir kadında aynı şekilde ona sahip olmalıdır
14 Yorumla
Soran+1 yılBiz boyleyiz ama :)
Soran+1 yılYok ben kadinima hatunum da bana :)
ne güzel anlatmısın ya...walla film gibi olmuş :) gözünün yumunca insanın mutlu aile resmi gibi :) tabiki sterim sevdigiim bir eşimin olması bebişelrimiz olması hayat ozman anlamılı oluyo şimdi boş yaşıyoruz :)
00 YorumlaKadın mı ne kadını kadın ne arar la bizde sapız biz sap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yere kadar öyle hissetirirsin canım benim bir cicim aylarının geçmesine bakar bu söylwdiklwrin :))
05 Yorumla
Soran+1 yılBen senelerdir.hissediyorum :) bitmedi
Cevap sahibi+1 yıl5yılı doldur o zaman görürüz :))
Soran+1 yılAslinda 4 yil 6 ay oldu o bana hala.kadinimm diyor.bende.onaa
Cevap sahibi+1 yılAllah bozmasin
Soran+1 yılInshallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri kollarimda uyuyup gitmem diyordu gitti
Biri can veripte olsem bitmez diyordu bitti
Yuregim ses etmez inanirr sozler serefsiz oldu
Bu yolun sonu yok ne olur SOZ verme sende askim00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 391 cevap paylaştı. Kadin dedin mi aklima ilk göğsümde uyutmak geliyor o uyurken saclarina dokunmak okşamak geliyor. Eskiyi hatirlattin laaan.
00 YorumlaBilemedim ki..
...Sanırım biri bana sahip olup büyütecek.
^.^10 YorumlaGüven ve özgüven veren bir duygu.
Güzel yazmışsın00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 983 cevap paylaştı. Güzel ve zorlanırsa tahrik edebilecek bir yazıya dönebilir.
00 YorumlaTeoman - Kadınım şarkısını hediye ediyorum sana kanka D
00 YorumlaÇok güzel anlatmissin valla
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o duyguyu tattigim icin olabilir :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunun icin her seye değer..
00 YorumlaBuraya kadar güzel. Sonra?
00 Yorumlao anki orgazm a bağlı yani :) ama güzel bir duygu
00 Yorumla
+1 yılhayatta yaşanılacak en güzel duygular
00 YorumlaGıdıp evlenesım geldı yemınle :D
00 YorumlaÇok güzel bir duygu olsa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlattığın şeyin adı AŞK'tır.
00 YorumlaSahiplenmek duygusu mükemmel bir şey..
00 Yorumlao duygununtarifi yok yaşanır sadece
00 Yorumla
+1 yılNerde o kadin? g
00 Yorumla
+1 yılfilmlerde !
00 Yorumlao duyguyu tattiysan?
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarika bir duygu ama sizde çok güzel anlatmışsınız
00 Yorumla
+1 yılOrgazm oldum
10 Yorumlatahmin edebiliyorum