Eski sevgilim yüzüme oh senden kurtuldum diyor ama arkadaş ortamında kimseyi sevemem onun gibisi yok diyormuş neden böyle ikili?

Her kese merhaba, biz sevgilimle ayrildik anlaşamadik. Benden sonra bir sürü kiz ekledi. Çoğuyla da konuştu instagram üzerinden facebookta da bir sürü kizla takipleşmekte. Ben defalarca kiskanip yqzdim yapma etme diye ama benim yüzüme oh senden kurtuldum dedi hakaretler etti hatta hayatimda biri var falan dedi. Arkadas ortaminda ise o varken yani ben onun hayatindayken hayat doluydum heyecanim vardi artik imkansiz onun gibisini bulamam simdi ise kimseyi sevemiyormus benim gibisi yokmus arkadaslarina bunu diyormus. 1 ay bir kizla konusmus kiz istemis konusmayi kizla bulustugu zamanlrda olmus ama kiza hep kötü davranip seni istemiyorum sevemiyorum diyip kizi birakmis engellemis. Yani sizlere sormak istedigim sey ben yazdigim da bana kin öfke nefret kusuyor ama arkadaslarinin yaninda onun gibisi yok bulamam kimseyi sevemem sevsemde onu sevdigim kadar sevemem yasadiklarimi unutamiyorum hayat doluydum mutluydum artik o yok ve öyle biride yok imkansiz diyormus neden ikili davraniyor neden bana aci cektigini gòstermiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica sigara içmezdi sigaraya başlamiş ve sürekli alkol kullaniyormuş. Bunlari nereden biliyorum çok yakin arkadaşlarindan
Eski sevgilim yüzüme oh senden kurtuldum diyor ama arkadaş ortamında kimseyi sevemem onun gibisi yok diyormuş neden böyle ikili?