Fotoğraftaki kişi'nin taktiksel mesajı güzelmiş ayrıca. 😅

Ya benim için hiçbir gün aydın değil ki... Ben uyandığımda gergin oluyorum, ne mesajı ya :D O durumda mesaj atmam daha kötü yemin ederim. Yorar tabi :) Gece atarım ben günaydın mesajını, sabah okusun diye. Sabah benden mesaj beklemesin.
Günümüzde erkekler etrafından gördüğü herşeyi kendileri de bekliyolar özellikle erkek ortamlarında örnek verirsek "Bak oğlum kız sabah mesajları atıyor" --- "Bak yengeniz dk başı arıyor" --- "Kız arkadaşıma ben aşk maşk bile demiyorum her mesajda aşkım hayatım diyor" Bunlar erkek ortamlarında statü yükselmesin sağlıyor erkek için. Eğer ki senden herhangi bir adım yoksa bu konularda ortamdaki statüsü düşmeye başlıyor erkeğin. problemde buradan kaynaklanıyor biraz. Bir çok erkek için statü önemlidir. Çevresinde saygı duyulmasını sağlar. Özellikle kız tarafından gelen herşey buna katkı sağlar. Mesajlar atman, araman, yanına gitmen. Ama bilmedikleri olay hala günümüzde de olsa kızların bir geleneğe sahip olmasıdır. Nazlı olması ve adımların erkekten gelmesinin daha doğru olacağını benimsemeleri ki bence de haklılar. Erkek statüsü kadar sizinle ilgilense sizden mutlusu olmaz.
Cevap
59Cevap
Günaydın demek değildir olay aslında..
Sabah yanında olmaktır, ilgilenmektir. Umursamazlık yorar ilişkiyi, bir günaydını çok görmemek lazım.
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. :)
Önemli değil.🦂
Mesaj yazmam yanina giderim direkt
Ilişkilerde rutine bağlanmış her hareket ve sözel davranış.. bir süre sonra ilişkide ki heyacanı bitirir.. Bu sebebten arada sırada ve hiç beklemediği anda çekilen bir mesaj her gün atılan günaydın mesajından çok daha etkili olacaktır.. Her gün günaydın mesajı yazıp işi rutine bağlamayı tercih etmezdim..
Seven insan rutini pek takmıyor be canım. Gönülden geliyorsa her daim mutlulukla yazar o günaydını. :)
Bilmukabele. 😊
Sabah uyanıldığında akla ilk gelinen şey olmak elbette ki insanı mutlu eder. Sadece arada insanların aklı başka yerlerde, başka işlerle meşgul olabilir. Bu noktada başıma kakılırsa, yorar evet.
Merhaba,
Sürekli karşı taraftan bir şey beklemek, bir süre sonra seni de yoracaktır. Bu kapris ve kibir seni ele geçirdiğinde, bir bakacaksın etrafında kimse kalmamış.
Günaydın mesajından daha önemli konular var, bir ilişkide.
Hayır, yormaz. İstiyorsa istisnasız her sabah günaydın mesajı atarım ancak saat kuralı koymasın mümkünse. Öğle saatine kadar yolu var. O aralıkta yazmaya fırsatım illa ki olur. Saat 9'da tutup da neden günaydın mesajı atmadın diye triplere girmesin.
Aslında “günaydın” içinde çok şey barındırır... sabah uyandığımda aklıma ilk gelen şey sensin... böyle bir hissiyatı veren kısacık bir söz bir mesaj insana zor gelmemeli... ilgilenmek yanında hissettirmektir bir yerde de... tabi ki hayat bu her gün her gün olamayabilir insanın öncelikleri değişebilir çok sıkıntı yapmamak lazım ilişkiyi o yorar aslında... anlayışsızlık...
İlk uyanan yazar. Hatta çiftlerden birisi günaydın yazdıktan sonra, karşı taraftan 1 dakika içinde “günaydın aşkım” mesajı gelirse, olay çıkar. Uyanık mıydın? Neden günaydın mesajı atmadın vs. 😂😂
Bu boyut çok farklı. Başıma gelmiş olsa, daha günaydın mesajı atmamak için yemin edebilirim. Haketmiyor. :D
10 bin sms yapıp sadece mesaj atarak bir ilişki yürütebileceğini düşünüyorsa karşımdaki, zaten paylaşabileceğimiz çok da bir şey yoktur.. Bu konu'da büyük konuşarak, arkasına saklanmayacağımdan emin olabilirsin. :D
O mesajı o değil, ben beklerim.
Zira benden önce uyanma şansı yok, önce uyanan yazar, bu yazılı olmayan racondur..
Enteresan ve mantıksız. :)
Sende akrep tipi var he sinsi sinsi her neyse soruya gelecek olursak evet yerine göre yapılır zaten öyle her gün her günde olmaz
Sorduğum soru ile pek alakasız oldu yorumun. 😅
Biliyorum muhtemelen kaldırılacak zaten 😂😂😂
Yok üstüme alınmadım zaten kalabilir. :D
Sen yapmazsan bile başkası yapıcak düşman çok hepsi akbaba gibi yere düşmemi bekliyorlar sonrada üzerime çullanıp parçamdan koparmak istiyorlar Ama zor 😂
Benim sorumun himayesi altında yorumun, iyi bakacağımdan emin olabilirsin. :D
Ahahaha çok teşekkür ederim ya ama alıştım boşver 😂
Hayır yormaz ama hep benden bekliyorsa o zaman sıkıntı 😂 karşılıklı olmalı.
Hayır sabahın ilk uyanık sözleri sevgilimden gelmesi güne daha umutla bağlamam demektir.
bu kisiler arasinda guzel bir aliskanlikdir :)
fakat once kim uyaniyorsa gunaydin ile gune o baslamali :) yani gorseldeki trip benim icin sacma madem bugun ben gunaydin dememusim oleyse sen benden once kalkmissin iste :)
biz ayrı şehirlerde olduğumuz için telefonu açık yatıp öyle kalkıyoruz :D özlemi gidermiyor ama en azından ponçik ponçik uyuyuşunu hissedebiliyorum :D
Allah kavuştursun. :D
Amin.
Yormaz. Aksine atsın ben de atayım isterim. Zaten günün temposundan, işten güçten bütün gün konuşamayacağız bir sabah en azından günoş demekten zarar gelmez.
Yormak ne kelime kendinden soğutur 😀
365 gün boyunca bu mesajı bana atacak varsa taliplerimi bekliyorum asndasdm 1 gün eksik olursa olmaz -asdamsd şaka bir yana bence insan sıkılır ya bu kadarı da fazla bence.
resimdeki kiside iyice abartmis yani sonucta bir mesaj armtacaksan da ya da aratmyacaksan sabah sabah illa gunaydin diyeceksin de abartmayada gerek yok sahsi dusuncem
Sürekli yapılan eylemler monotonluğa sürükler ve sıkıcılaşır.
Sevgiliden yazacaksin bence mi mesaj atmak zor değil vakit bulamadım falan saçma tuvalette bile 5 sn de atar insan
Herkes herkese yük geliyor bu zamanda. Böyle düşüneceğim birini hayatıma almam. Bence kimse almamalı.
Devam'ı olarakta herşeyi karşı taraftan beklememek gerekiyor. :)
Yormaz benim sevgilim asker normalde telefonu asla seslide kullanmam ama sevgilim asker olunca ararda açamam diye korkuyorum telefonumu yanımdan ayırmıyorum seviyorsan zaten seni yoracak birşey bulamazsın
Çok iyi kullanırım ben bunu ve arada beklerim her gün darlamam adamı
Fark etmez benim için o yaşları çoktan ardımda bıraktım
Sevgilidende beklenir şimdi. Hergün gelmeli ya da ben göndermeliyim.
O ne öyle, kim önce uyaniyorsa o atsın mesajı ne var yani 😂
Neden yorsun ki aksine mutlu olurum. Tabi benden mesaj bekliyorsa karşılığı olmalı bunun 😊
taktiksel davranışlara karşıyım insanları rahat bırakmak lazım içlerinden geldigi gibi davransınlar
Saçma sapan aptalca bir şey. Sinir edici bir şey. Sanki bir kişinin görevi bunu yazmak. İlk uyanan yazsın işte
Gününü eğer benim varlığım aydırıyorsa zevk duyarım.
Güne mutlu başlamak için birinden gelecek günaydın mesajına ihtiyacım yok. Beklentiye de girmemeli gerek yok
Valla ölümüne sevdiğim bakmaya kıyamadığım kız var benden nefret ediyor şu anda. O benimle barışsın her saniye ben destan yazarım.
Her sevdiği insandan günaydın mesajı bekler. Ama bu hep tek taraflı olmamalı. İki tarafta birbirine günaydın mesajı atabilir ve bence atabilir.
e yani sevgili bu bir zahmet konuşalım sürekli. ben dayısının oğlu muyum haftada bir falan olsun bu :D
alışkanlık meselesi konuşmayı seven kişilerseniz iyi olur. hem insan sevdiği için bir günaydın mesajını atmak zor gelmemeli. Günaydın mesajı atmadın diye de kavga edilmez.
Her sabah ben atiyorsam olmaz o erken uyanirsa o atmali. Ayrica bu tarz seylere takılmak sacma bence
Bir zamanlar sayfa sayfa mesaj çektiğim geldi aklıma vay saftirik ergenliğim
Yormaz ama bunu içten söylemesi gerekir yapılması İçin olduğu zaman bir anlamı kalmaz
Yormaz tabiki de sabah kalkip bir gunaydin mesaji atmak zor olmamali
Ben atmam hep o atmalı, zaten what up dan atıyor rahatım
hayir hic asla yormaz cok cok mutlu olurum gunum cok guzel gecer
Sevgilim yok ama bence sikilirdim o ne öyle hem uyusun yahu sabah sabah
Yok ya bir gunaydin ne var hem seviyosan keyif verir insana
Çok mutlu olurum seve seve yazarım yüzümü yıkamadan 🤗
Karşılıklı olursa sorun yok ama hep ben yaziyorsam beni yorar
çok kalıpsal şeyler bunlar hala takılan var mı bunlara
Günaydın mesajı mı one ki🤔
Bu soru sana hakaret gibi geldi bence. 😅
Günaydın mesajına tanık olmayıp, yorar mı gibi bir soru yönelttiğim için. :)
saçma sapan... hala onlara takıntılı olanlar zaten hayatta başarılı olalamzlar.
Çok sıkıcı arada akşamları yazsın ne bu sabah sabah gozundeki capaklari temizlemeden hahaha
Gündüz oldugunu her kes goruyo zaten bir de niye belirtelim?
yormaz, mutlu eder, arada ben de yazarım tabii. karşı tarafı biraz da ben mutlu ederim
Dk. başı bu tarz mesajlar çok sıkıcı. O insanı benden soğutuyor.
Yormaz neden yorsun bir günaydin yazmak 🙂🙂😎👍
Yormaz ben atarım ne olacak sanki ama boyna boyna günaydın canım günaydın bebeğim iyi geceler...
Bu sekilde konuşmak icin mi sevdim
O beklemese bile yazarım.
Tabiki de güne mutlu olma sebebi olabilir.
mutsuzum sevgılım terk ettı
Valla ya hep erkeklerden bekliyolar
Atıyorum ondan erken kalkarsam zor değil
Sabah sabah ne mesaji zor uyanıyoz zaten aqq
yorar aşko salkdsklfj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?