Güç unsurundan kasıt kendini savunabilme, ezdirmeme olmalı. Bu her insanda az çok olmalı zaten ama kadınların güç algısı bu değil. Serseri olsun, psikopat olsun, magandalık yapsın maço olsun, kodumu oturtsun gibi ilkel mağara insanı özelliklerine tav oluyorlar. Bu seçimlerinin sonucu da hüsran
Bu erkeğin seksi ve güzel kadın istemesi gibi bir şey bu nasıl sorgulanmıyorsa kadının güçlü erkek istemesi de bir o kadar doğal. Ne olsaydı kadın da güzel ve seksilik mi arasaydı erkekte?
Pasif erkeğin ne hayatımda, ne de yanımda yeri olamaz. Teslim alınmak isterim. Bir erkek olarak hayatımda varlığını hissedemediğim biriyle uzatmak tarzım değil.
Bu birazda bizim toplumumuza has bir sey diye dusunuyorum bizdeki kadın profili mesela ukrayna rus toplumlarina gore aşagida olduğu için kadin kendi gibi değilde ustun erkek arayışı içine düşebiliyor buda belirli bir zaman sonra ego vs donusuyor ve insanlar birbirlerinden etkilesim aldigi icin bir baska kadin benim neden oyle bir erkegim olmasin arayisina dusuyor buda mukemmelliyetci ozenti zihniyeti ortaya cikariyor. Dış dünyaki toplumları gezenler ordaki insanlarla iletisim icinde olanlar ne demek istediğimi anlarlar. Ornek aşagida biri yazmis ben bir konumdaysam diye baslamis neden kendimden asagisi diye devam etmis bunlari goren insanlar kendilerine bir hedef belirliyor dolayisiyla mukemmel erkek istemek herkes tarafindan ayrica bir secim oluyor.
*marmarise her sene gelen rus ve ukraynali turistlerden edindigim bilgilere gore yazdim, ki bunlarin bir kismi evlilik icin bir kismi sevgili bir kismi gundelik yasiyor tatillerini çoguda belirli kulture sahip oluyor okulunu okumus vs., kadinlarin aradigi tek sey şu :rus erkekleri deger vermiyor sallamiyor sorumluluk almiyor kadinim gozuyle bakamiyor diyorlar.. iclerinden hicbiri benim sevgilim benden daha asagida diye biraktim veya tipsizdi biraktim veya parasizdi biraktim demedi bugune kadar, sonucta bizim toplumumuzda kadinin beklentisi diger toplumlara gore farkli.(maddesel bizde hersey)
Hmm Güç kadına da erkeğe de çekici gelmiştir. Kadına göre de değişir tabi. bir arkadaşım baya anaç böyle sevimli tipleri seviyor mesela annesi gibi davranmak istiyormuş falan. Sanırım genelde görüntünüz sebebiyle bizden iri olduğunuzdan böyle erkekler çekici geliyor.
Kadınların güç takıntısı tarihte Lilith, ten geliyor, kadın ve erkek fiziksel anlamda farklıdır evet erkek güçlüdür, fakat statü anlamında eşittir, erkek kadar güçlü, başarılı olabilir. Fakat burda bahsedilen güç ekonomik anlamda ise gelecek kaygısından, maddecilikten, aşırı ihtiyaç ve para tutkusundan geliyordur
ben sevdigimi herseyi ile kabul ederim eksikleri ile de gücsüzlükleri ile de bence sevmek bunu gerektirir zaten sevdigini herseyi kabul etmektir... ama diger kadinlarin ki aslinda her kadin ister bunu sevdigi erkek onu koruyup kollasin bence de öyle yani o güclü konusunu buna bagliyorum sadece ama bunun haricinde ben sevdigimi herseyi ile seviyorum alip kabul ediyorum
Tarih boyunca hep erkekler avlandı, güç gerektiren işler yaptı ve bu yüzden kadınlara da sürekli doğurup çocuk bakma misyonu verildi bu yüzden zamanla herkes rollerine uyum sağladı.
Kızları prenses gibi yetiştirdikleri için olabilir mi? Güçsüz, tek başına yaşayamaz, tek başına ayakta kalamaz düşüncesiyle kızları pamuklara sarıp büyütüyorlar ve kızlar da güçlü erkek arıyor. Ama öyle iş kadınları var ki hem evde hem işte mükemmel işler çıkarıyorlar.
Alt beyinden geliyor insanların doğada hayatta kalabilmesi korunma barınma üreme gibi içgüdüsel dürtülerinden geldiğini düşünüyorum sonuçta bu hayvanlarda da olan bir şey aslında